Senioare mari,mijlocii si mici (83)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui menics daaa muncim.... galli ce ai bun de papa? Manu |
nu am nimic inca,manu
![](pupic.gif)
am luat niste carne de oaie,mai tinerica,
acu fac de mancare.... ca pe urma imi piere cheful...
fac o ciorbica cu spanac,orez,si o tocanita-la ea pot face
si cartofi natur sau paste,depinde ce mi se nazare...
![](bang.gif)
salata asortata de spanac,salata verde si ceapa verde...
lumi
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
violab spune:
Fetelor sa nu va suparatai pe mine ca nu mai intru, dar nu am acces la net la bunica. O sa se schimbe situatia de vineri cind ajung la Bucuresti. Daca vreti sa ne mai intilnim mi-ar face mare placere sa mai bem o cafea inainte sa plec in Italia pe 23. Multi
Anul asta voi fi
danny1 spune:
aici ninge dezlantuit.ne inzapezim.dar ninge frumos,cu fulgi mari,de povesti.ieri,la fel o perioada.
azi sunt suparata.catelul meu....moare.scz ca va supar.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
danny1 spune:
succes celor care pregatesc locusorul cald pt oute.acu e vreme potrivita pt puisori.
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyblue/babyblue.jpg)
babyblue spune:
buna fetelor.
eu nu am mai intrat si o vreme nu mai intru ca nu am ce povesti.
acum voiam sa va zic ca ieri am facut histeroscopia, cumplit de dureroasa, mult mai dureroasa ca la HSG. mi-a gasit mucoasa de endometru cu aspect inflamator si micropolipi pe care i-a rezecat.
inflamatia mi-a zis ca poa sa fie de la o chlamydia veche, pe care desi eu am tratat=o, nu stiu de ce ar da totusi acest aspect de inflamatie.
mi-a dat cyclo-progynova, a zis ca este pt refacerea endometrului.
cu fiv-ul trb sa mai asteptam, pt ca de la stresul asta, am intrat iar in puseu de hipertiroidie, am tsh 0, 013, iau tratament pt tiroida si asta e, pana nu ma reglez nu putem face fiv. prb 2-3 luni.
pana atunci o sa mai intru sporadic, ma deprima rau de tot orice discutie legata de bebelushi.
va tin pumnii la toate si sper ca intr=o zi sa se realizeze acest vis.
si bineinteles, dc iesiti la cafea, astept si eu un bip de la voi.
va pup si va imbratisez cu drag.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danny1 aici ninge dezlantuit.ne inzapezim.dar ninge frumos,cu fulgi mari,de povesti.ieri,la fel o perioada. azi sunt suparata.catelul meu....moare.scz ca va supar. ![]() ![]() mami de ![]() ![]() avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah |
danny,
![](pupic.gif)
tocmai am fost pana jos,si am vazut un pui de catelus,frumusel,de numa, tremura din tot sufletul....mi se rupea inima... a mai stat o vreme pe aici, dar, vad ca s-a intors,dupa vreo3 luni...
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
vio, si tie.
bebitaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
la endometru e bun si vinul rosu,stiu unguroaicele noastre!
bebita,nu trebuie sa te deprime,ci capul sus,si mergi mai departe; altfel,cum ajungi la rezultatul mult-dorit?
danny1 spune:
are 9 ani si jumatate,e dobermann,cica e echivalentul la 80 si ceva de ani la oameni.si pe asta l-am luat de pe drumuri.batut,slab,groaznic,pus la bataie cu cainii.recunostinta nu i-a incetat niciodata.era de o cumnitenie si de o intelepciune extraordinara.....offfff ,cat am invatat de la animalul asta.......
galliciana spune:
da,cred.....a mea are vreo 11 dac nu 12 in mai....
cam devreme....e bolnav??