dragi mamici am nevoie de un sfat am fetita de 2 ani si 7 luni ieri seara am observat pe manutele ei niste pete rosii micute nu m-am alarmat astazi de dimineata avea pe labutele picioruselor pe coate pe fese si pe manute mai pronuntate si pe coate adica mai marute si mai rosii tin sa precizez ca de simbata trecuta pina miercuri i-am administrat augmentin bis pe amigdalita alte simtome inafara de bubite nu are si nu stiu ce ar putea fi astazi fiind duminica niciun cabinet deschis nu stiu ce sa fac
ar putea fi rubeola, iar amigdalita sa fi fost prima faza, care apare inainte de eruptie. in general antibioticul stopeaza eruptia pe perioada administrarii, bubitele urmand sa apara dupa terminarea lui.
are si ganglionii occipitali inflamati? ochii lacrimanzi? bubitele sunt catifelate? conflueaza in insulite?
ar putea fi si o alta viroza eruptiva sau o alergie....cel mai bine sa o vada un medic, ca sa se pronunte, insa din ce zici tu, eruptia pare a fi rubeolica.
sanatate!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Tot la rubeola m-am gandit si eu. Vezi sa nu se scarpine. Eventual da-i cu mixtura mentolata pana ajungeti la medic, iar daca face febra da-i doar antitermice.
Sanatate multa!
va multumesc dragi mamici maine merg la doctor si va spun ce parere are dumealui va doresc multa sanatate la ingerari si voua