Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 8
pianna spune:
Salutare burtici!
Cum ati petrecut in weekend? Eu am stat ca nesimtita in pat tot timpul
Fetelor, voi cat de des mergeti la eco? Eu sunt in saptamana 7-8 si am fost de 2 ori, chiar la inceput cand mi-a zis dr ca am venit cam degeaba ca mare lucru nu s-a vazut si prin saptamana 6 si un pic cand i-am auzit inimioara. Mi-a dat de facut niste analize si a zis sa revin in jurul datei de 12 aprilie cand as avea aprox 12 saptamani. Eu dupa mine m-as duce in fiecare saptamana la eco....
Voi mergeti mai des?
kiti2205 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Klarisse
O da!! Incerc sa imi cumpar haine pe care sa le pot purta si dupa ce nasc, mi se pare mai util decat cele dedicate gravidelor. Bine la blugi n-am ce face..o sa fie specifici. Klarisse graviduta 10+ http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Pai bluze se gasesc la greu acum. Eu am cateva dinainte sa raman insarcinata care sunt tocmai bune acum. Si acum am o pereche de colanti mai grosi, negri, imi pun bocancii si un pulover de asta lalai si gata toaleta. Plus ca am inceput sa port la greu rochitze, ca nu prea mai suport nimic peste burta. O sg pereche de jeansi imi mai vine.
Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Klarisse spune:
Deci sa va explic..dupa un weekend minunat, soare, cald, primavara..acum LAPOVITEAZA..parca suntem la nebuni..nu se mai poate asa..Oficial m-am ofuscat!!
Klarisse graviduta 10+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
Nu mai e nimeni pe aici? Ati fugit toate la soare, in parc, nu?
Eu nu am timp nici sa ma duc la masa azi
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiti2205 Nu mai e nimeni pe aici? Ati fugit toate la soare, in parc, nu? Eu nu am timp nici sa ma duc la masa azi Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006) |
He he...poate vrei sa spui ca am fugit la sanius...
Si eu is ofuscata rau de tot, pur si simplu nu mai suport cand vad cum ninge...
10+ si mamica de Bianca
chichiutza spune:
Salut burtici si pe ziua de azi. Uite kiti ca mai e cineva, abia acum m-am parasutat si eu de la servici (m-am sustras adica). In sfarsit soare si voie buna si-n Bucuresti! Nu-mi vine sa cred.
Ma gandesc sa ies diseara la plimbare, desi ma cam doare burta cand stau mult in picioare sau cand merg mult. Daca ma asez imi trece imediat. Foarte ciudat!
Vad ca sunteti tare multe cu eco de morfologie pe 23, numai eu am de asteptat pana pe 24! Mai e o vesnicie pana atunci! Cum sa facem noi sa treaca mai repede? hmm...
Cristina 10+
clary spune:
Scuza-ti fete..si eu sunt pe aici dar mai mult motai cu capul pe birou..astept sa se faca 4 sa plec acasa ca mor de somn.Pana a cum o ora a fost asa de soare si frumos afara..acum vad ca s-a innorat..
Claudia 15+
Klarisse spune:
Tare cred ca si vara o sa fie grea..caniculara..avand in vedere cum s-a desfasurat iarna..a innebunit clima..
Klarisse graviduta 10+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
In Buc este soare si frumos inca. Sper sa nu se mai strice vremea, ca intru in depresie crunta