Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Astazi am observat ca nu ma mai ajunge o fusta..e primul semn de expansiune. Trebuie sa ma apuc de umblat pentru schimbat garderoba si aiurea e ca trebuie tinuta business..da nu-i bai ca la cumparaturi ma pricep

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

asta e partea placuta a crescutului burticii

Kiti, 9+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Crina, nu ai nr de telefon al medicului care iti urmareste sarcina? Ma gandesc sa o/il suni poate chiar azi si sa-i explici ce simti, ca sa iti spuna ce e de facut. Eu nu cred ca e nimic grav, dar pentru linistea ta...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Astazi am observat ca nu ma mai ajunge o fusta..e primul semn de expansiune. Trebuie sa ma apuc de umblat pentru schimbat garderoba si aiurea e ca trebuie tinuta business..da nu-i bai ca la cumparaturi ma pricep

Klarisse graviduta 10+

asta e partea placuta a crescutului burticii

Kiti, 9+ si mami de Vlad (15.05.2006)

O da!! Incerc sa imi cumpar haine pe care sa le pot purta si dupa ce nasc, mi se pare mai util decat cele dedicate gravidelor. Bine la blugi n-am ce face..o sa fie specifici.

Klarisse graviduta 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buburuza probabil ca am s-o sun pe doctoritza.
Oricum ceea ce-mi da sperante este faptul ca maine implinesc 12 sapt, ceea ce inseamna ca peste o sapt intram in trim 2 si sper sa se mai schimbe lucrurile.
La un moment dat doctora mi-a spus ca ii e frica sa nu am apendicita, cica ar fii greu de depistat in sarcina. Sper ca nu e asa.

11+

crina

Mergi la inceput

Uitasem ce era mai important!!! Am schimbat semnatura
Avem 2 cifre si noi acum
Si maine mergem la ecoooooooooo!!!!!!!!!
CIne mai are maine programare? Ariciu cumva?

Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Kiti felicitari pentru cele 2 cifre sa o tii tot asa pana la 40.

Klarisse graviduta 10+

Mergi la inceput

Crina, ia-ti inima in dinti si sun-o! Macar sa iti spuna ca nu e cazul sa te ingrijorezi! Cat despre bebe, eu sunt convinsa ca e bine, sanatos, ca doar ai trecut de perioada critica! Si eu sper din suflet sa nu ai apendicita; nu stiu ce presupune in sarcina, dar cu siguranta nu-ti trebuie acum!

Azi dimineata, inainte de a ma da jos din pat, am stranutat... am crezut ca ma taie cu cutitul, asa de tare m-a durut! Dar mi-a trecut imediat dupa. Nu m-am ingrijorat.

14+

Mergi la inceput

Karin si Kiti, felicitari pentru schimbarea semnaturii!!! Sa ne citim fericite si sanatoase pana la 40 de saptamani si dupa, la "scutece"!

Kiti, bafta maine la eco!!! Te asteptam cu vesti foarte bune!!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

fetele...azi nu am chef de nimic..sunt la munca si mie- un somn de nu vad bine tastatura si sunt si stresata ca duminica scot actele si parca nu imi ajunge timpul sa fac tot ce mi-am propus...si colac peste pupaza tre' sa dau o fuga si prin magazine ca rochia cu care imi propusesem sa ma imbrac ma strangesi daca nu gasesc ceva sa-mi placa in primul magazin in care intru deja ma enervez.
Apropo,ieri am schimbat si noi semnatura in 15+..abia astept sa vina saptamana viitoare sa-l vad iar pe bebe.
Fetele care au facut triplu test puteti sa-mi spuneti cat va costat ca sa stiu cam cati bani iau la mineca nu vreau sa raman datoare pe la doctora

Claudia15+

Mergi la inceput

Eu acum fac calcule, cum sa negociez maine cu vizitele.
Ca eu tot vreau la 2 saptamani, macar pana fac 14, iar dr incearca sa imi explice ca nu are rost sa arunc banii.
Asa - ma duc maine. Apoi, undeva intre 19 si 28 aprilie ma duc la TT. Intre eco de maine si TT sunt cca 5 saptamani. Deci, as putea sa ii fac o concesie domnului dr si sa nu ma duc peste alte 2 sapt, ci peste vreo 3 si ceva
Deci cred ca o sa ma programez pe 6 aprilie la eco normal si apoi peste 2-3 saptamani la TT.
In acest mod, piticul meu de pe creier se va declara satisfacut. Sper

Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput