Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

'Neata fetele

Va pe toate. Azi mi-e ceva mai bine psihic ca fizic oricum sunt super ok.

Eveline, ai super burtica! Eu cred ca abia pe la 5 luni o sa se vada ceva :(

Ariciu in 10+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Klarisse merci de informatie, si noi suntem interesati...o sa dam o fuga la Baumax.
Ariciu, la fel a fost si la cealalta sarcina...nu va spun ca pe la 6 luni, cine nu ma cunostea prea bine, ma felicita in sensul ca mai am putin si nasc, nu-i asa? Pana le explicam eu in ce luna sunt si cat mai am...ma saturasem, inevitabil urmatoarea intrebare era daca am gemeni...si tot asa...

10+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Klarisse merci de informatie, si noi suntem interesati...o sa dam o fuga la Baumax.
Ariciu, la fel a fost si la cealalta sarcina...nu va spun ca pe la 6 luni, cine nu ma cunostea prea bine, ma felicita in sensul ca mai am putin si nasc, nu-i asa? Pana le explicam eu in ce luna sunt si cat mai am...ma saturasem, inevitabil urmatoarea intrebare era daca am gemeni...si tot asa...

10+ si mamica de Bianca

Ce tareeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Pe mine nimeni nu ma credea ca mai aveam doua saptamani si nasteam la prima sarcina.

Ariciu in 11+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Astazi am observat ca nu ma mai ajunge o fusta..e primul semn de expansiune. Trebuie sa ma apuc de umblat pentru schimbat garderoba si aiurea e ca trebuie tinuta business..da nu-i bai ca la cumparaturi ma pricep

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata dragilor!
Ma bucur tare mult ca ati avut un week-end frumos!
Va doresc o saptamana cel putin la fel de frumoasa ca week-endul.

11+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Si eu eram umflata de parca nu-mi incapeam in piele... acum ma simt mai putina dar... nu ma mai incap vreo cateva perechi de blugi!
Eu la cumparaturi sunt varza, asa ca daca nu are sotul timp sa mearga, nu ma duc!
Zilele astea, in treacat, asa, mi-as fi luat niste pantofi! Da, stiu, nu-mi trebuie musai, dar erau asa frumosi si nici nu trebuia alergat dupa ei...
In weekend nu m-a mai durut spate;e asa tare... a fost mai bine. Incerc sa-mi gasesc noi pozitii de dormit si sa reclam mai mult loc in pat ca pana acum!
Pozitia fatului se pare ca-mi prieste mai mult! Doar ca nu prea se poate pe burta...

Ne aduman fara numar, nu? Bun venit tuturor fetelor noi...

13+

Mergi la inceput

Eu sambata am mancat o mancarica foarte buna facuta de soacra-mea, iar ieri cand am incercat sa mananc din nou din ea mi s-a aplecat si am bolit o juma de zi. Cred ca piciul meu din burtica deja devine foarte pretentios la mancare, vrea doar deaia facuta in aceeasi zi .
Azi dimineata m-am trezit plangand de durere. Aveam niste cutite in burtica de ziceai Doamne ce o fi si o luase durerea pe picior in jos. Nu stiu de ce.Maine incerc sa merg la un eco sa nu fie vreo problema daca o sa continue si azi durerile tot asa.

11+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Crina sa incerci sa stai mai mult in pat azi si daca tot nu cedeaza intr-adevar sa mergi la medic. Am observat si la mine ca daca umblu prea mult ma sageteaza in burta si trebuie sa ma odihnesc. Na, de acum organismul nu ne mai apartine doar noua..

Klarisse graviduta 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Crina sa incerci sa stai mai mult in pat azi si daca tot nu cedeaza intr-adevar sa mergi la medic. Am observat si la mine ca daca umblu prea mult ma sageteaza in burta si trebuie sa ma odihnesc. Na, de acum organismul nu ne mai apartine doar noua..

Klarisse graviduta 10+

Klarisse ideea e ca eu stau numai in pat.Mi-a zis doctora ca pana nu se mai ridica sarcina nu am voie sa ma duc decat la baie si la bucatarie sa mananc.
De mai mult de o luna stau in pat. Deja imi vine sa ma urc pe pereti.

11+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata, burtici!!!

Va doresc si eu o saptamana minunata, cu mult soare si multa liniste!

Eveline, am vazut si eu pozele cu burtica ta, dar am uitat sa comentez... ceea ce nu e chiar de mirare pt o gravida, nu? Ai o burtica asa de frumoasa, iar tu arati atat de bine!!! Felicitari, mamica frumoasa!

Eu sunt f fericita, fara sa am vreun alt motiv decat !!! Mi se vede si mie burtica si sunt f mandra de ea! Sotul e si el f incantat si ma pupa tot timpul pe burtica! De abia astept sa-l vad pe iubit pe 23 martie!!!

Va tare pe toate!

14+

Mergi la inceput