Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Noapte buna burtici! Ma pregatesc sufleteste de o noua saptamana stresanta la 'scarbici'. Va cesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Somn usor! Ne auzim maine.
pup

Kiti, 9+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare burtici!Iar n-am somn... Nici nu ma mir ca doar am dormit pana la 2.
Eu am avut un weekend foarte linistit. Ieri m-am plimbat toata ziua prin oras pe la cafele, prajituri si alte mancaruri , iar azi am iesit cu niste prieteni la o cafea dupa care ne-am intors la mine unde am jucat o tura de carti (RENTZ) si am gatit niste aripoare la cuptor. A fost fain.
Ma bucur ca toata lumea e ok, bravo celor cu vesti bune de la eco!

MIHAELKA La ce alt medic vrei sa mergi? Ai grija ca in deva e cam problema cu ginecologii. Eu auzisem ca Smit e unul dintre cei mai buni. Fereste-te de Clepce si Stanescu.

ALE si eu am o orhidee care e inflorita de la craciun si inca mai are 2 boboci care nu s-au deschis. In total a avut vreo 9 flori pana acum. O ador
Ariciule sa stii ca si eu sunt cam deprimata dar ma stradui sa nu dau prea mare importanta acestei stari Te si ai grija de tine.

Bun venit noilor burtici! Sarcini usoare si la termrn!
FISTIQ Ecografia pe care o faci la DT pe langa analize se numeste eco morfofunctionala de trimestrul I si consta in masurarea pliului nucal si al piramidei nazale

MAYA MADA

KITY Atat m-am distrat cu studiul tau comparativ legat de vasul de wc... Lasa ca mai e un pic si trecem si peste asta

ARTHURANA Ce mai faci? mai da cate un semn ca ni dor de tine

ANIAST

Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine!

Edith 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Am schimbat semnatura! YupppppY

Edith 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Karin, vreau sa te linistesc in ceea ce priveste problema tiroiei (am vazut mesajul tau) pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie.

La mine TSH-ul a crescut peste linitele normale in saptamana 10 si a trebuit mi se mareasca doza de euthyrox. Vreau sa iti zic ca am repetat analiza saptamana trecuta si acum este in limite normale. La fel si Ft4.

Asadar, cu tratament nu vor fi probleme. Intr-adevar este un efort ca trebuie monitorizata atent functia tiroidei in fiecare luna, dar o scoatem la capat pana la urma

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

deja vin cu intrebari:
marti o sa merg la medic pt DT. asadar intii fac eco si miercuri de dimi o sa fac analiza de singe. intrebarea mea e ce fel de ecografie trebuie facuta? adica, la 7 saptamini cind am facut eu programarea ma pricepeam si mai putin decit acum, asa ca m-am lasat pe mina fetei de la receptie care m-a programat la 4d. nu e cam mult?

Eu la ultimul control aveam 13 sapt. jumate si dr. mi-a zis ca inca nu e cazul sa facem 3D/4D, o sa-l facem in aprilie.

Lora, mami de Iustina si 15+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua tuturor! Va dsoresc o saptamana minunata si un capitol plin numai de vesti bune!
Multumesc tuturor celor care m-au admirat... n-am reusit sa scriu pana acum deoarece mi-am luat joi si vienri liber (aia mica a mea e bolnava, "mucita") si tastaura de la calculatorul de acasa e sub orice critica. Nu stiu daca merg cum trebuie trei taste din toate, in rest apesi pe ceva si se tasteaza altceva...stau juma de ora sa scriu cum trebuie trei cuvinte. Mai rau m-am enervat, in schimb am citit tot.
Maya...imi place ce asociere ai facut cu mine...sau cu numele meu...
Crina felicitari pentru bebe jucaus si sanatos!
Ariciu, ce sa-ti spun...si eu am, in ultimul timp momente de depresie, din te miri ce...cred ca pana la urma sunt hormonii.

Imi fac o mie si una de griji cu sarcina asta, cu varsta mea si cu altele....eu cred ca cu cat citesc si ma informez mai mult cu atat sunt mai paranoica. Dar sunt si momente in care ma mai calmez...puterea exemplului. Sa va povestesc. Am niste vecini aici unde stau eu, el la vreo 36-37 ani, ea 40. Asta vara, in august, dintr-o "intamplare" ca sa zic asa, adica total neprogramat, ea ramane insarcinata. Bucurie mare, ca la orice oameni normali, ce sa zic.. financiar nu stau ei tocmai bine, dar stiti voi...unde mananca unu mai mananca inca unul. Mai au un baietel care a implinit 10 ani si chiar isi luasera gandul de la inca un copil. A avut (si inca are) o sarcina dintr-aia cu de toate...prietena la catarama cu buda, si alte cele. Din cauza varstei a fost la 1001 de controale, a zis ca a invatat cat n-a invatat toata viata ei despre corpul uman. Insa in afara de vitamine n-a avut nevoie de nimic pana acum. Si surpriza a venit sambata (sambata pentru noi ca evident ca ei stiau mai de mult) cand a venit cu poza de la eco la noi (se gandea ca nu-i credem oare?) si ne-a aratat doua mogaldete...da, are gemeni. Si uite asa, amandoi cu valori super normale pentru varsta sarcinii, unul fetita si unul nu se stie ca nu sta nicidecum sa se vada ce are. M-a mai incurajat....sa speram ca va fi totul bine si atunci de ce n-ar fi si la mine? Am nevoie de multe exemple dintr-astea pozitive ca sa n-o iau razna.
Si uite asa cred ca o sa si nasim....

Am reusit si eu intr-un final sa ma programez la eco pentru DT pe 23 la ora 13.30... of, ce mult mai este....

10+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata. Sa aveti o saptamana usoara, cu mult soare, ca cica de joi vine primavara in toata splendoarea ei.
Weekendul a fost superb la noi ne-am plimbat mult, am stat prin gradina si ne-am gandit pe unde punem foisorul, cum plantam niste copacei, insa cred ca am exegerat cu plimbarea ca pe seara m-au luat niste intepaturi in burta, care nu au cedat decat cand m-am intins. Samburelul meu isi cere odihna. Azi e innorat aici insa nu e frig..Pana la eco mai am 2 saptamani, sper sa rezist eroic..
Felicitari fetelor care si-au vazut

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Klarisse va faceti foisor sau il cumparati de-a gata?

10+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Klarisse va faceti foisor sau il cumparati de-a gata?

10+ si mamica de Bianca

Eveline am gasit un model foarte reusit in Baumax si o sa-l comandam de acolo. Ne gandeam sa il facem insa am facut un calcul la rece si ne ajunge tot cam pe acolo, deci e mult mai convenabil sa il cumparam de-a gata.

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput