Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Sa va povestesc ceva sa radeti...
Saptamana trecuta (aveam 12+ deci) m-am trezit intr-o noapte, ca de obicei, pentru a vizita toaleta.
Deja totul se intampla pe intuneric, trag apa, caut robinetul, ma culc inapoi, totul e automat, uneori cred ca nici nu sunt tocmai treaza.
Oricum, ma asez in pat si stau eu asa asteptand sa adorm... ma intorc pe o parte, vad ca iar mi s-a acaparat din partea mea de pat, ma gandesc maine cum sa fac o petitie ca avem nevoie de mai mult spatiu...
Imi spun ce idee proasta sa fi schimbat salteaua cu una mai mica chiar acum, cand... BUM! Am simtit, pe bune ca am simtit, ma lovise din burta cu piciorul...
Imi duc mainile la abdomen, le tin acolo, imi opresc rasuflarea! Sarise somn, sarise tot... dar liniste! Nimic!
Fac exercitii de tinut respiratia deja, ma intorc spre stanga unde se dormea cu muste la gura, ma gandesc la lipsa de bun simt a colegului de pat care nu simtise, ce naiba??!
Imi calculez ca e prea devreme, ca nu se poate...
Reusesc sa adorm intr-un final, dupa vreo ora.
A doua zi am dezbatut in cap noaptea dinainte, iar si iar...
Vine sotul si incep sa-i povestesc cum se juca fotbal ala micu'... raresc vocea, ma opresc si-mi dau seama: am visat?
Nu se poate, dar e atat de clar, nu puteam sti ca ma lovise cu piciorul, mai ales ca eram convinsa ca era calcaiul drept... prea multe amanunte, prea mica sarcina...
Ce vis frumos!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Pfiuu cate semnaturi schimbate astazi. Felicitari burticute, sa fiti sanatoase si bucuroase cu bebei jucausi. Va pup

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Am reusit sa ajung la zi cu ce ati scris.
bine ati venit burtizutze noi! Sa aveti 40 saptamani minunate si niste bebei sanatosi si norocosi!
Bafta fetelor la eco astazi. Sunt sigura ca ne veti aduce numai vesti bune.

12+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Liliana eu am visat azi noapte ca bebele meu s-a nascut prin cezariana, ca imediat ce a iesit din burtica mi-a zambit, ca asteptam cu nerabdare sa-mi vina laptele sa-i dau sa suga, ca era foarte frumos si cuminte, ca nu plangea, decat manca si dormea.....
Doamne ce vis frumos.....Nu mai imi venea sa ma trezesc de dimineata de drag, vroiam sa nu se termine.

12+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

O zi frumoasa sa aveti
Da, eu si Ariciu mergem sigur azi la eco, dar eu la 18 si ea abia la 20, deci mai aveti putin de asteptat cu vestile bune.
Bineinteles ca m-a luat iar durerea de stomac de la stres, dar o sa fie bine.

Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Liliana, Crina, ce frumos ati visat!!! Si eu visez... atat de real!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Bafta Kiti si Ariciu, tin pumnii stransi pentru vesti bune. Va

Ioana, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

La mine simptomele nu au disparut complet. Am ramas cu greturile si in fiecare dimineata. Si am intrat in 4 luni, nu se mai termina odata..... In rest mai am unele ameteli si am observat ca pentru perioade scurte de timp nu pot focaliza un punct anume din departare, pt foarte scurt timp vad incetosat, e normal, la voi s-a intamplat asta?

Ioana, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Chiciutza si Crina, felicitari pt noile semnaturi! La 40 de saptamani frumoase si linistite!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Mi-a trimis medicul de familie analizele la care mi-a iesit infectie urinara cu strptococ auriu. Streptococ!! Eu stiu de stafilococ auriu, de streptococ auriu nu am auzit si nici nu gasesc nimic pe net.
Poate este o greseala...
Oricum, vad eu diseara ce zice dr si joi cand primesc rezltatele de la analizele pe care le-am repetat.

Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput