Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 15
chichiutza spune:
Buna dimineata si de la mine. Ce soare e! nu ma mai satur sa ma uit pe geam, si am treaba...
Fetele cu eco, ramane cum am stabilit, da? No more bad news! Au fost suficiente pt odiseea noastra! Asadar asteptam nerabdatoare vestile fericite!

Cristina
10+
chichiutza spune:
Azi am schimbat si noi semnatura in 11+! Inca 8 zile si facem DT si morfologia fetala. 
O vesnicie pana atunci
Cristina
11+
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Azi am schimbat si noi semnatura in 11+! Inca 8 zile si facem DT si morfologia fetala. ![]() O vesnicie pana atunci![]() Cristina 11+ |
Chichi felicitari pentru semnatura..si eu mai am cam 10 zile pana la DT si eco, e inutil sa zic ca sunt isterica de nerbadare..
Klarisse
graviduta 10+http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
eveline spune:
Ma uitam la ce ai scris Chichiuta si ma gandeam, wow, ce putin mai ai pana la eco...si eu ce mult. Da' pana la urma am calculat ca si eu tot atat mai am...ma gandeam ca pana pe 23 mai e muuuult....
Si maine schimb si eu semnatura...ce-am ajuns sa ma bucur ca a mai trecut o saptamana...
10+ si mamica de
Bianca
Bells spune:
Buna BURTICI cu BEBICI
Bun venit noilor burtici, 40 sapt frumoase si la termen alaturi de cea mai frumosa odisee, a noastra bineinteles![]()

Maya, sufletel, tocmai din cauza asta te-am numit asa pentru ca stiu sigur ca o sa reusesti. DD are un plan pentru toti

Fetele va pup
dulce, abia astept sa-mi iau rezultatele la DT, nu mai am rabdare. Sper sa fie totul bine, nu vreau sa ma panichez de pe acum

VINE PRIMAVARA !!! Mi-a spus mie o "pasarica"![]()
Ioana,
14+
chichiutza spune:
Multumesc tare Klarisse! Dac-ai stii cat am asteptat sa trec si de 11s! :)) Eveline, uite te plangeai si faci DT cu o zi inaintea mea! Mai mai! Adevarul e ca e un mare hop! trecem noi peste el!

Fetelor voi cum mai stati cu simptomele? la mine, ceva ceva greata asa daca ma concentrez :P, sanii oleaca durerosi, nu extrem, si...cam atat. O fi suficient?![]()
Cristina
11+
LilianaR spune:
Nu stiu daca e suficient, eu nu mai am aproape nimic...
Sanii si-au revenit aproape la forma initiala (iar!) sau asa mi se pare mie, nu mai sunt asa de balonata, nu mai am nicio grata de cam o saptamana.
Dorm la fel de mult insa si mai am asa sageti in burtica. Cam atat.
13+
Klarisse spune:
Si la mine s-au cam dus simptomele, un pic sanii ma dor, niste sageti prin burta, mai ales daca ma agit, greata la fel si eu (daca ma concentrez) si cam atat..sper sa fie ok.
Klarisse
graviduta 10+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
zozela spune:
Salutare!
Va invidiez pe cele fara simptome! La mine e greu(si de data asta)-greata,
,tremurici,ameteli si soomn,tzitzi dureroase..ce sa mai..tacam complet! Ma gandeam ca la a doua sarcina o sa fie mai usor,ca organismul o sa stie deja ce are de facut,dar nu!!
Cu sexul bebelusului nu stiu ce sa zic..As vrea sa fie tot baietel,sa aiba Mihai partener de joaca si de viata.Ma gandesc ca-i mai bine sa fie de acelasi sex..Pana la urma,ce-o fi,sanatos sa fie!
Pupici!
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
crina-s spune:
buna dragele mele
n-am mai intrat ieri ca mi-a fost foarte rau. Am vorbit cu doctoritza si mi-a zis sa stau in pat, sa ma duc decat la baie. Mi-am modificat programarea la DT, am s-o fac maine aici in craiova, ca nu-s in stare sa mai ajung la bucuresti.
Eu inca mai am greata, dar parca nu mai e asa de urata ca inainte.
Si acum o veste buna: Astazi schimbam semnatura.
Va pup dulce
Sa aveti o zi mirifica!

12+
crina