Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *111*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

raluk, hepi saru-manaaaaaaaaaaa!!! va multumesc mult pentru ajutor! sunteti doua dragute si scumpe!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

referitor la ustensilele acestea pentru bebe fara Bpa, constat ca sunt atat de scumpe........

ma gangesc ca e greu sa aiba mamicile bani de ele, mai ales cele care traiesc din 800 ron.

Societatea asta in care tarim e de kk.

Fug ca trebuie sa linguresc (vorba Techilei).

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput

raluk britax la pret bun gasesti www.bebeshopp.ro/produse/products-page/britax/" target="_blank">aici

eu o sa-i iau evei britax evolva 1-2-3 bella (roz cu gri).

EDIT: si mai ieftine sunt www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/categorydisplay17A_936%2B475_10751_14601_filter_set_-1_14601_10001_14601" target="_blank">aici insa trebuie sa gesesti pe cineva in uk sa ti le trimita.

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

ce liniste suspecta ..

eu am fost afara cu anna insa a apucat-o urlatu' si ne-am intors .. nu a vrut neam sa taca ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Alex mami, cum maie esti? Era ceva pe vizor? Of, dar ce te-ai speriat, citind acuma mesajele recunosc ca nu intelegeam, doar de la un sunat la usa... Ai usa metalica? Daca da, iti spun sa n-ai nici un stres, ca am vazut la stiri cand mergeau jandarmii peste proxeneti (iti place ce exemplu iti dau ) ca nu reuseau sa sparga usa cu nimic daca era metalica. Eu cand stateam la apartament la Cluj la etajul 8 cu usa metalica nu aveam nici un stres, puteam sa ma uit la orice filme de groaza si sa faca oricine orice amentintari ca daca eram in apartament nu aveam nici o frica. Mai ales la bloc, fata de la casa, ma simteam tot timpul in siguranta, ca sunt atatia oameni, atatia vecini in jur... In Baia Mare la apartament intr-adevar aveam obsesia si noaptea sa arunc o privire inspre balcon, ca stateam la 1 si vecinul de jos avea o scara de lemn rezemata de bradul de langa balconul meu , deci si un copil putea urca la mine pe balcon. Dar tu ai si cainii, nu are de ce sa-ti fie frica! De obicei si tiroida da stari din astea de panica (bine, pot fi multe alte cauze, dar daca eu m-am lovit de boli de tiroida, asta imi vine prima data in minte). Ai facut ceva analize?

vai raluk, esti totala. esti de-o mamosenie fantastica. stiu ca e un subiect serios, mie mi s-a facut pielea de gaina cand citeam postarile lui alex in seara aia.
am ras insa cu lacrimi cand am citit mai sus.
alex, ia du-te si fa-ti niste analize ca poate suferi cu tiroida de te panichezi asa. si sa vii cu rezultatul .
poate e vreun sambure de adevar in ce spune raluk, ca si eu sunt la fel ca tine si si eu am avut un soi de probleme cu tiroida . nu m-am gandit insa ca ar putea avea vreo legatura, dar nu sunt nici pe departe la fel de bine informata ca raluk .

si hai spune-ne...ai usa metalica ? la ce etaj stai ?

adevarul e ca aici la tara, in camp, langa o padure, daca n-as avea dulaii astia, fugeam si acum pe jos si cu copilu' in brate (la mine nu au ajuns mijloacele de transport in comun) sa ajung la bucuresti la mama .

toata lumea ne intreaba de ce ne-am facut casa asa aproape de padure si nu mai la strada...nu ne e frica?

da' cine vede caprioare, fazani, iepuri, berze, soimi...., cine aude vara ciocanitorile din padure...eeee?

uite, in cinstea patrupedelor care ne pazesc si ne iubesc dau un carnat d-asta cu bpa .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Hepi in general eu fac lapte batut de casa. Am spus ca am un nenic care-mi aduce lapte la usa. L-am verificat la certificari si vaccinari ale vacilor.
Ei, imi aduce 2 litri la 2 zile. Daca nu se consuma proaspat, dintr-un l fac initial lapte batut...si daca vad ca nu am amatori de papat asa, il bag la facut branzica...si frig cate-o placinta sau branza cu smantana...si salvez o masa copioasa (vai, mama mea, ce gospodina-s )
Daaaaar, sa nu crezi ca se omoara cineva dupa asta facut in casa. Andra prefera Danonino. Degeaba ii zic eu ca-i facut cu pasta de pix.
Laptele batut il mai amestec cu cate-un fruct si o mai pacalesc ca-i dau "inghetata de iarna".

Dar sincera sa fiu m-am cam saturat de strecurat branze si iaurturi si parca m-as orienta si eu spre astea din comert atunci cand ma apuca o stare de "ingramadeala si lene excesive". Recunosc ca pana acum n-am prea cumparat iaurturi mai deloc ca zac naibii in frigider si expira termenul de valabilitate. Chiar ieri am aruncat niste pasta de unt, cas, niste telemea, niste cascaval uscat... De-astea nu stiu sa prepar si nici nu vreau sa invat deocamdata.

liliacule - multumesc de rsp.
esti suuuper simpatica cu "pasta de pix" si "inghetata de iarna".
ce lucruri ne trec si noua prin cap in comunicarea cu piticii astia. si eu debitez niste chestii cand sunt cu maia la masa si ii dau piuretul...
ieri cand l-am lasat singur pe sot, intai i-am facut un instructaj cu noutatile de peste saptamana . da' tot nu i-a iesit. maia a papat jumatate din cat papa cand e cu mine. oricum, efortul e de apreciat si asta chiar n-o sa ma faca sa renunt la iesirile din w/e.

ref iaurt. tu esti intr-adevar o gospodina. cate stii sa faci....
eu inca nu am luat o decizie. as inclina sa fac in casa din lapte de capra. tb sa vorbesc intai cu doc.
si poate gasesc totusi in comert un iaurt fara lapte praf.

dar ma tot intreb, iaurturile astea in ce proportii or avea lapte natural si lapte praf?
ce e asa rau sa si aiba lapte praf? intelg ca important este sa-si ia copilul din laptele natural toate vitaminele si ce-o mai contine el..., fapt pt care e exclus iaurtul exclusiv din lapte praf. dar daca le are in combinatie... de ce nu e ok? ca vad ca nu mai face nimeni doar din lapte.

habar nu am ce voi face.

multumesc mult de info .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna!

La Buzau e soare si frumos,drept pentru care am fost al plimbare a[proape 2 ore! Am mancat si acum baietii mamei fac nani .
Hepi m-am uitat si eu pe site-ul de la Kreis.Oare por comanda direct de la ei? sau prin bb-mic?M-am hotarat si eu la un Britaxsi nush cum sa fac...Altceva insa vroiam sa te intreb :asta e ISOFIX? ca e nush daca am la vreo masina asa ceva.poate la Crysler ca-s mai buni..O sa-i zic la sot sa-i sune pe aia.S-o mai putea monta sistemul ala sau daca nu e ,nu e.
In fi

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Cat despre iaurt,eu sunt in ceata totala! nu m-am hotarat si nici nu as vrea sa- dau deocamdata.Voi de cand le dati? Am vazut pe Mada ca-i da lui Iri tnuva,dar altcineva?(in afara de Iuliapapusa care-i da Danonino Lutei).

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ZIUA BUNA!
UN PUPIC SPECIAL PT BRUCULICA DE LA EBRU, CA S-A FACUT BAIAT MARE La multe lunite, Vikingu' junior

LA MULTE LUNITE SI CARINA , CAROL , DINU , VLADIMIR, BOGDAN , MIHAI si RUBY

am venit si noi obositi din plimbarici...ma rog de Ebru sa adoarma ca sa pot dormi si eu

va pup tare

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Oo,era sa uit : LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi!

Sa traiti puishorilor ,sa fiti sanatosi si voiosi,sa va bucurati parintii!

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput