Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *111*
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanna81 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui madalina84
IOANA e cumva premergator 3in1?Ca am gasit si eu asa ceva de la primi pasi,era tot ca o masinuta si avea functie de premergator,saritor si inca ceva si era pana in 3 mil D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI POZE CU NOI o perioada din viata mea Rasplata a sosit |
ceva de genul, Mada. era si, si
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
cristina_ana spune:
Selene, poate vrea sa va duca in Turcia!
Eu tocmai m-am conversat la telefon cu mama mea, si m-am enervat , ca era foarte ingrijorata de ce nu se ridica Emma in picioare. Si tot incerca sa ma convinga ca la varsta asta (adica 6 luni jumate) ar trebui deja sa stea in picioare!!!!!!!!!!!!!! Si cica nu o stimulez indeajuns!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
madalina84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Selene, poate vrea sa va duca in Turcia! Eu tocmai m-am conversat la telefon cu mama mea, si m-am enervat , ca era foarte ingrijorata de ce nu se ridica Emma in picioare. Si tot incerca sa ma convinga ca la varsta asta (adica 6 luni jumate) ar trebui deja sa stea in picioare!!!!!!!!!!!!!! Si cica nu o stimulez indeajuns! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
sa ne arate si noua un bebe care sta in picioare la 6 luni.Stai mami linistita ca e bine Emma ta si nu te mai enerva
anamaria1979 spune:
Cristina draga mea eu ca sa evit astfel de situatiuni numai ascult pe nimeni. Soacra ma tot freca la melodie cu vaccinul impotriva variolei ca cica e important. Noroc ca n-am
intrebat-o pe doctora si m-am uitat eu pe net (variola a fost eradicata in 1980).
alex25 spune:
Selen mi-am adus aminte ca intrebai ce ar putea sa ii declanseze gaze la mandra, am observat si eu ieri ca e de la para cruda....a fost prima zi cand nu i-am dat-o coapta si a cam suparat-o burtica.
Astazi avem in plan - para cu banana si piersica - sa vedem dc ii place.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Cristina ce m-ai distrat cu statul in picioare la 6 luni! Sa stii ca nu trebuie sa te enervezi ca asa sunt toti, mai destepti decat noi care ii crestem. Spre ex: a mea a inceput sa se tina bine pe picioare dar nu isi tine capul drept, adica ii pica asa in fata....si e mare stresul pe capul mamei mele, dar nu plec urechea, ca innebunesc. Hai te pup, si lasa fata perfecta in pace.
As iesi si eu afara, dar am o mare obsesie, de fiecare data inainte de vaccin imi raceste, e ca un blestem...sapt trecuta s-a intamplat la fel, iar sapt asta trebuie sa ii dau Rotarixul neaparat, deci nu ivine sa ies de frica sa nu o apuce iar, pe de alta parte tare rau imi pare ca e asa frumos afara si nu am mai iesit cu ea de o saptamana. Ce sa fac???Offff, mama ei de viata.
In alta ordine de idei, ne situam mult mai bine cu mucii, ca am uitat sa va zic.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
cristina_ana spune:
Voi cum le dati para si piersica cruda? Le dati pe razatoare sau la blender? Ca de ex marul dat pe razatoare nu prea il agreeaza ca e bucatele mici si trebuie sa il mestece!
POZE
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Voi cum le dati para si piersica cruda? Le dati pe razatoare sau la blender? Ca de ex marul dat pe razatoare nu prea il agreeaza ca e bucatele mici si trebuie sa il mestece! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
Idem si la mine, am incercat ieri pe razatoare si il scuipa, am bagat la blender si s-a rezolvat problema.
madalina84 spune:
CRISTINA eu para i-o dau cruda iar piersica o fac la abur sau la cuptoru cu microunde.eu toate i le fac la blender mai putin marul care il dau pe razatoarea de sticla.
ALEX nu stiu ce sa-ti zic,presupun ca daca o imbraci bine si ii pui si un fular nu are cum sa raceasca.
Eu astept sa se trezeasca mandru sa ma duc la dr.
cristina_ana spune:
Eu mango l-am facut piure, crud, la blender si a iesit demential. S-a blenduit mai greu, dar a mers pana la urma. Cred ca si piersica merge foarte bine. Para si marul crude, facute la blender se oxideaza foarte repede.
POZE