Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *111*
Raspunsuri - Pagina 20
selen80 spune:
nici a mea n-a vrut marul ras, l-am blenduit (dupa ce l-am ras) si l-a acceptat...
azi sa incerc si eu cu para sau mar copt....voi cum le coaceti, ca habar n-am?? se pun asa, pur si simplu in tava?? cam cat ar tb sa stea la un cuptor normal, de aragaz? (nu ma luati cu grade, ca e d-ala clasic...)
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
alex25 spune:
Selen iti spun cum am facut eu pana acum si a fost extra. Am curatat marul si para de coaja, le-am taiat in doua, le-am scos samburii si le-am pus cu putin apa intr-un vas yena cu capac la cuptor. In jumatate de ora sunt gata....apoi le blenduiesti cu zeama din vas si iese ceva minunat.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
biaz29 spune:
Buna dimineata, mamici! Va alerg si eu din urma, mai pe sarite, dar as vrea macar sa apuc sa va salut, si sa va urez de bine pentru ziua de astazi!
La multi ani sarbatoritilor! Sa creasca mari si frumosi si sa aduca numai bucurii!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
alex25 spune:
Ma bag la capitol, ca sunt in mare verva azi!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
biaz29 spune:
Vreau sa imi exprim si admiratia pentru fotografii minunate de Uka nazdravanuca si de Carina (la care nu pun rima, ca mi-a fugit inspiratia ) pe malul marii.
_
biaz29 spune:
Si Fragutza, de astazi esti oficial pe lista mea neagra. Auzi, 55 de kg! Nu ti-e rushine?! Ia te rog presteaza matale vreo 5 kg de ciocolata in urmatoarele 24 de ore, ca sa intri inapoi in randul celor normale... asa ca noi.
Acuma serios. Felicitari ca ai ajuns la greutatea ta dinainte. Si eu am aceeasi tinta ca tine, dar sunt cu vreo 5 kg in urma si m-am blocat acolo.
_
biaz29 spune:
Ioanna, si eu am pus ochii pe un premergator cu jumper de la Peg Perego: acesta. Mi se pare destul de bunut la pret si imi plac produsele de la firma asta.
Felicitari pentru Carol vedeta. Eu zic sa te gandesti serios sa faci un ban. Te duci si tu prin magazile si negociezi sa te plateasca pentru ca sa le faci reclama impreuna cu Carol la produse in magazin.
_
x_ggg spune:
Neata!
Recunosc, nu am recuperat decat capitolul asta, ca in weekend am profitat ca a fost cat de cat ok si ne-am mai plimbat...
Azi am decis sa incep cu legumele: si cum bebele meu e din categoria care face kk de om mare, am hotarat sa incep cu cartoful dulce...cum se prepara? Daca il fierb in apa taiat cubulete si il fac piure mai moale e suficient??
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii