Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *111*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca

Uka, super faine pozicile si Carina este minunata! Sa va traiasaca!

Monica, Ma bucur ca nu a patit nimic Atomix de la cazatura.

Anco, noi nu avem inca ora de iaurt. II dau fie in mancarea de legume fie ocazional ca si completare cand nu vrea sa pape lapte detul. Ora va fi probabil la 18, dar numai dupa 7 luni vreau sa trec pe solide si la masa aia.

Raluk, noi nu avem ikea si da mise par destul de scumpe astea fara bpa. Numai ca sa ii cumpar doua biberoane de lapte ma costa vreo 50 ron.

Mamidevladut, bine ai venit!

Va pup si va urez o noapte buna.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

neatza fetele

mersi carina de raspuns, si eu tot la 18 le-am dat, dar ma gandeam ca poate din cauza orei inaintate sa nu se absoarba bine intestinal.

carina, inca ceva vreau sa-ti spun. 2 biberoane de la nuk, de sticla, asa cum am eu au costat 60 ron!!!si eu am 4 .deci ....

anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)

poze

am intrat in a doua jumatate de an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ioanna, si cat costa minunatia aia de la Mothercare?
Crystina, ca surpriza frumoasa ai avut tu! SI cu raspunsul la toate fetele, nu-ti fa probleme, ca nici eu nu o fac, din lipsa de timp si organizare. Dar fetele sunt de treaba si nu se supara!
La meteo a zis ca vor fi 12 grade azi. Deci la plimbare cu noi!
Alocatia am vazut ca luna trecuta a intrat pe card pe 16. Deci nici o sansa azi. Oricum in ultimul timp m-am ingrasat 2 kilograme, asa ca mai aman cumparatul blugilor, ca nu as vrea sa dau banii degeaba. Ma duc in piata sa ma aprovizionez cu rosii si branza si bag salate la greu.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Ioanna, si cat costa minunatia aia de la Mothercare?[:

eeeeee, asta-i alta poveste cu zmei si feti frumosi... e "numai" 525 de lei (sau 585, nu mai stiu ca sunt batrana)

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza si multumim Alex de cafea, pt mine a venit la fix la ora aia

Uka va doresc sa fiti la fel de fericiti toata viata cum ati fost in ziua aceea EXCEPTIONALA! foarte frumoase pozele, zau daca imi dau seama cum reusesti, ca eu sa ma chinui o suta de ani si n-as reusi...si tie iti ies aseeaa, natural

Santo sunt o tampita!! eram absolut sigura ca am nr tau in memoria telefonului, am plecat ieri in viteza de acasa si mi-am propus sa te sun de pe drum, poate ne vedem in parc....ei,s e pare ca nr tau era in tel de serviciu, pe care l-am predat cand am plecat de la munca deja ma gandeam cum o sa ma plimb eu singura si trista prin parc, uitandu-ma dupa tine, dar m-am intalnit cu un coleg de mumca cu familia lui, si n-am mai fost singura....

Miha imi pare rau ca ati intrat si voi in clubul dovleceilor cu DA, eu sper ca fiecare sa gaseasca solutia potrivita pt bebelusul ei

Fragutza felicitari pt kg! si pt plimbare

Carina tu din ce oras esti (daca vrei sa ne spui ?? ca nu apare sub numele tau si tot timpul m-am intrebat...

Ioanna pai la asa baietel frumos, cum sa nu se faca coada??! cat era jumperul ala la MC??

Mada tare frumoasa pozele lui Iri de ziua lui si ma bucur ca taticul lui se implica, pt ca Irinel merita sa se bucure de ambii parinti

Cristina asa e cu mancarea, nu poti sa-i pazesti total de alimente nesanatoase, dar eu zic ca este importanta si cantitatea de e-uri si cimicale ingerate, adik daca macar acasa le reducem, impactul celor consumate in alta parte va fi mai mic....nu stiu daca m-am facut inteleasa, tare prost stau cu vorbele ...adik eu cred ca toate astea nu fac atata rau daca nu sunt consumate in cantitati mari si in mod constant...

LA MULTE LUNITE ISABELA, PAUL, SONIA SI MIRUNA!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La multe lunitze fericite ISABELA, SONIA, MIRUNA si PAUL

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

apropos de jumperul ala (525 sau 585 Selen, nu mai tin minte). mie mi s-a parut ca (virgula) copilul meu, care nu este la categoria grea, nu prea avea putere sa jumper-uiasca in el. nu era pe elastic, cum este al madalinei sau al dianei, era pe tije telescopice (cred ). un copilas mai greu cred ca ar fi putut sa sara in el.

LATER EDIT www.mothercare.com/My-First-Convertible-Car-Walker/dp/B002GJ2BDC/sr=1-45/qid=1268640221/ref=sr_1_45/278-8607231-5756924?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42874041&mcb=core" target="_blank">http://www.mothercare.com/My-First-Convertible-Car-Walker/dp/B002GJ2BDC/sr=1-45/qid=1268640221/ref=sr_1_45/278-8607231-5756924?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42874041&mcb=core acesta este!

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Ioanna, si cat costa minunatia aia de la Mothercare?[:

eeeeee, asta-i alta poveste cu zmei si feti frumosi... e "numai" 525 de lei (sau 585, nu mai stiu ca sunt batrana)

Pataniile noastre

IOANA e cumva premergator 3in1?Ca am gasit si eu asa ceva de la primi pasi,era tot ca o masinuta si avea functie de premergator,saritor si inca ceva si era pana in 3 mil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Selene, mi-am amintit de filmuletul cu Ebrusca, scumpa de tot fetita ta, cum incerca ea sa se deplaseze ajutandu-se de cap!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

asa...si noi am petrecut ieri o zi frumoasa, la ora 11 am iesit in parc eu cu mandra, tati s-a dus la baschet sa mai dea burta jos (duminica viitoare sper sa merg si eu, sa o lasam pe Ebru la soacra-mea, ieri n-am putut ca era racita)..exact la intrare in parc m-am intalnit cu colegul meu cu fetita de 2 ani si baietelul de 4 luni, ei se mai intalneau cu o vecina cu o fetita, si uite asa ne-am facut gasca mare de copii mai mari si mai mici...la un mom dat a luat-o plansul pe a mea, plans din ala de somn si nu stiam ce sa fac sa adoarma, asa ca am gasit o alee mai stricata, am zgaltait-o putin pe acolo si a adormit...se pare ca aleile alea line nu-i provoaca somn dupa 2 ore si ceva a venit si tati, am mai stat si cu el putin, apoi am fost la Scoica sa papam, acolo a stat cumintica galuska, i-am aratat broastele testoase si pestisorii, si-a facut si un prieten de vreo 2 anisori, si mami s-a imbuibat de pizza si papanasi
tare frumos e cand nu e tati ocupat in weekenduri si mai petrec si ei ceva timp impreuna...ea e numai un zambet cand e cu tas-su

Uka, btw, ca vad ca esti mai umblata mai recomanda-mi si mie restaurante unde am putea merge cu Ebru, adik sa aiba separeuri pt nefumatori, ca eu mi-am strofocat creierii si nu mi-a venit in minte decat Scoica....dar adevarul e ca nici nu prea stiu multe restaurante din Ct....

al meu sotz pregateste ceva pt concediu, dar nu vrea inca sa-mi spuna ce.....am tot prins eu niste aluzii, dar nu-mi dau seama ce are de gand...ori vrea sa-mi faca o surpriza, ori vrea sa fie sigur ca se poatesi dup-aia sa-mi spuna....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

IOANA asta e?daca da ia uite ce pret e aici http://www.one stop.ro/premergator-3-in-1-p-2819--pid25632

Mergi la inceput