Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *111*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Hmmmm, grea intrebare . Mai la vara asa sa putem merge in conced cu ei Si voi vreti Grecia? Si noi am vrea dar mi-e teama de drumul lung cu titiul pana acolo, plus cu faptul ca e tara in faliment si au marit astia preturile rau de tot cica. Nici nu stim ce sa facem. Voi la ce v-ati gandit?

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

daca de la Cluj incoace a facut scandal nu stiu cum va face acolo, ca sa nu mai zic ca nu prea papa altundeva decat acasa si nu stiu cum ar fi cu somnul

deci sa fim pe faza cu preturile si grevele lor...

noua ne-a placut tare acu doi ani in halkidiki, peninsula kassandra, statiunea kalithea, hotel athos palace

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Concediu = Antalya / Egipt . Cine vine cu noi ?( deja suntem 3 familii cu 3 bebei si un cupil de 12 ani, plus inca 2 familii fara copii dar care lucreaza la asta ) Garantam ca nu va plictisiti cu noi !!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

si in antalya si in egipt??? antalya m-ar tenta, sincer .. nu stiu insa cum vom sta cu banii atunci .. momentan situatia e praf tandari ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Raluk, cred ca ai dreptate cu dormitul pe burta. Natalie n-a dormit pe burta deloc, nici daca o puneam treaza nu-i placea si se tot trezea ca se speria, dadea din manutze..ma rog, stiti si voi.

Si acum 2-3 nopti,am adormit-o, era cu fatza in sus, normal si ma duc peste 30 mins sa vad ce face..eee, se intorsese maimutza cu fatza in jos si dormea super profund..m-am speriat de-mi tremurau si chilotii pe mine cand am vazut-o asa, cu fatza in scutecel. M-am tot dus sa vad cum doarme, dc respira, dc stie sa-si tina capul intr-o parte..pana n-am mai rezistat si-a intors-o Mihai cu fatza in sus.

M-am pierdut in amanunte..de fapt am vrut sa spun ca a dormit mult mai profund asa, cu fatza in jos.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

hai ca amanuntele au fost cele mai comice

Mergi la inceput

Citat:

Concediu = Antalya / Egipt . Cine vine cu noi ?( deja suntem 3 familii cu 3 bebei si un cupil de 12 ani, plus inca 2 familii fara copii dar care lucreaza la asta ) Garantam ca nu va plictisiti cu noi !!

sunt sigura ca nu ne-am plictisi cu cei care lucreaza la asta

glumesc , cred ca o vacanta cu tine ar fi super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Raluk, cred ca ai dreptate cu dormitul pe burta. Natalie n-a dormit pe burta deloc, nici daca o puneam treaza nu-i placea si se tot trezea ca se speria, dadea din manutze..ma rog, stiti si voi.

Si acum 2-3 nopti,am adormit-o, era cu fatza in sus, normal si ma duc peste 30 mins sa vad ce face..eee, se intorsese maimutza cu fatza in jos si dormea super profund..m-am speriat de-mi tremurau si chilotii pe mine cand am vazut-o asa, cu fatza in scutecel. M-am tot dus sa vad cum doarme, dc respira, dc stie sa-si tina capul intr-o parte..pana n-am mai rezistat si-a intors-o Mihai cu fatza in sus.

M-am pierdut in amanunte..de fapt am vrut sa spun ca a dormit mult mai profund asa, cu fatza in jos.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

hai ca amanuntele au fost cele mai comice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

monique servici usor! am si eu recipiente din alea si nu se pot baga la microunde .. asa scrie pe ele.

raluk of mami te inteleg perfect .. si eu mai construiesc scenarii in minte si ma iau bocetele instant .. nu e drept ce s-a intamplat dar asa e viata. fiecare are un destin bine decis inca de la nastere. nu putem decat sa ne bucuram de fiecare moment cu puii nostri si sa ne rugam sa fim sanatosi, sa ne fie copiii sanatosi .. eu atata imi doresc .. sanatate ca in rest le facem pe toate.
o sa caut maine mai multe info despre scaun .. mi-e somn acum si am o stare de kko ...

va pupacesc!

noapte buna!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Asa de tare m-a afectat aseara vestea cu decesul colegei noastre de forum... nu mi-as fi putut imagina. Asta mai ales dupa ce am vazut pozele ei de pe picasa. Deja imi imaginam ce poate gandi bietul sotul ei, poate duminica trecuta se plimbau cu copiii in parc si nici nu se puteau gandi ca pot pati ceva... Off, ca nu stim ce ni se arata... Azi-noapte cand l-am alaptat pe pui l-am mangaiat in continuu, si imi curgeau lacrimile, gandindu-ma ce s-ar face fara mine, rugandu-ma sa fim sanatosi toti, si noi parintii, si el... Nici nu-mi pot imagina ce e in sufletul copilasilor si al sotului si al parintilor ei. Dar iar m-a apucat frica, frica de tragedii. Asa, parca mi se pare prea minunat sa fii fericit si sa nu ai parte de tragedii. Atata i-am tocat capul sotului, ca a mers azi la Bucuresti cu masina, sa aiba grija cum merge, ca noi suntem importanti in viata fiului nostru, nu alte aspecte, chiar si legate de serviciurile noastre... offf, ca nici nu pot inchide paginile cu condoleantele si cu pozele ei de pe picasa. Nu stiu ce e cu mine.

Sper ca nu v-am suparat ca am mai zis o data chestii triste aici...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie
2009)

Toate te intelegem perfect.. Este atat de tragic ce s-a intamplat .. Fiecare zi este pretioasa si trebuie sa ne bucuram de fiecare secunda. Incerc de mult timp sa fac ca astea sa nu fie doar niste cuvinte! Dumnezeu sa ne apere pe toate, pe copiii, familiile si prietenii nostri!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Buna seara,

In primul rand multumesc pentru aprecierile la adresa printeselor mele si pentru comentariile de pe Picasa, sunteti foarte dragute.

Am vazut 2 subiecte foarte discutate:
1. Legat de castronele BPA free eu folosesc acestea de la avent
http://www.consumer.philips.com/c/avent-baby-bottle-feeding/via-scf613_20/prd/gb/
Le asiti in cate 10 in ambalaj si luate la bucata sunt OK ca pret.

2. Legat de iaurt solutia pe care o sa merg va fi iaurt preparat in casa (cu aparat din acela de iaurt) din lapte eco. In seara astea ne-am intalnit cu niste prieteni care sunt foarte in tema cu produsele astea eco in sensul ca au si o afacere in acest sens si stiu cam tot ce misca pe piata, mi=au recomandat magazinul Natura Food unde gasesc lactate eco. Ei au cam vizitat toate fermele eco din tara. In curand o sa faca si o retea de distributie de legume, fructe bio asa ca rezolv si partea asta.

Hepi deci mi-a placut tare cum ai analizat tu iaurturile si ce concluzii ai tras. Eu consum iaurt zilnic pt ca e foarte bun pt digestie si pt imunitate, de obicei iau iaurtul bio Andechser din Carrefour, din pacate asta e singurul in care am incredere dupa ce am studiat tot ce e romanesc.

Raluk sa sti ca am gasit si retete de "home made yogurt" in care ziceau ca poti pune lapte praf daca vrei sa fie mai consistent, banuiesc ca are o alta consistenta probabil mai cremos ceva de genul, oricum mi se pare total aiurea. Dar eu nu vreau, il vreau asa cum e natural asa ca nu imi ramane decat sa il fac eu.
Eu banuiesc asa ca daca asa cum zicea Liliac laptele care ajunge la iaurt a trecut inainte pe la smantana, unt etc, e clar ca a ajuns la un continut nutritiv minim si atunci ca sa il aduca la numarul de calorii necesare ii pun lapte praf

De maine incep sa lucrez, sper sa nu ma sochez prea tare ca sunt doar 4 ore pe zi, sper sa mai am timp din cand in cand macar sa intru sa va las niste poze.

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

Setul de VIA la noi nu l-am vazut fara BPA, asa cum si in sarcina cautam bibe fara bpa de la avent si nu am gasit la noi...

Imi place mult ce alegeri sanatoase faci

Si iti doresc servici usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

M-am intristat si eu rau de tot! Am aflat si ca puii ei erau facuti prin fiv. E tragic, nici nu stiu ce sa zic!

Ma duc la culcare! Noapte buna, dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:

si in antalya si in egipt??? antalya m-ar tenta, sincer .. nu stiu insa cum vom sta cu banii atunci .. momentan situatia e praf tandari ..

Eva

Anna

papa bun

Nuu, era Antalya sau Egipt. Nu m-am exprimat bine. O sa fie bine pana la urma, fii increzatoare !

Mergi la inceput