Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *111*
Raspunsuri - Pagina 13
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carinablanca Raluk, eu am de la primii pasi sticlutele (5) si azi, in urma mail-ului tau am zis hai sa verific si am gasit pe net ca sunt din policarbonat. SIncer, habar nu aveam ca asta e rau pana nu ai zis tu. Nu inteleg cum pot sa faca pentru copii asa ceva. Acum chiar ca plec ca am culcat fata de o ora si deja s-a trezit de 2 ori, macar sa dorm cat ma lasa ea din noaptea asta. Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009) http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png Vine, vine primavara Se asterne-n toata tara Floricele pe campii Hai sa le-adunam copii |
www.bebestore.ro/alimentatie/biberoane/biberon-polipropilena-cu-tetina-silicon-curgere-lenta-0-3luni-fara-bisfenol-a-125ml-primii-pasi.html" target="_blank">un biberon, dar e drept ca e din asta de baut cand sunt mai mari. Deci trebuie sa fie. Mi-e ciuda ca nu mai e de actualitate brosura de la carrefour pe care am dat-o acu vreo doua saptamani aici, ca erau la 4 ron biberoane fara bpa, si mici si mari, de la primii pasi.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Ellenuta spune:
fragutza felicitari ptr kg date jos!
raluk imi spune o prietena de la clopotei ca si evolva e rear facing insa eu nu am gasit scris ..
liliaco iti dai seama ca vrem poze cu gigoloiul, da!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
monica_dicut spune:
Hmmmm, grea intrebare . Mai la vara asa sa putem merge in conced cu ei Si voi vreti Grecia? Si noi am vrea dar mi-e teama de drumul lung cu titiul pana acolo, plus cu faptul ca e tara in faliment si au marit astia preturile rau de tot cica. Nici nu stim ce sa facem. Voi la ce v-ati gandit?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Fragutza spune:
Raluk, cred ca ai dreptate cu dormitul pe burta. Natalie n-a dormit pe burta deloc, nici daca o puneam treaza nu-i placea si se tot trezea ca se speria, dadea din manutze..ma rog, stiti si voi.
Si acum 2-3 nopti,am adormit-o, era cu fatza in sus, normal si ma duc peste 30 mins sa vad ce face..eee, se intorsese maimutza cu fatza in jos si dormea super profund..m-am speriat de-mi tremurau si chilotii pe mine cand am vazut-o asa, cu fatza in scutecel. M-am tot dus sa vad cum doarme, dc respira, dc stie sa-si tina capul intr-o parte..pana n-am mai rezistat si-a intors-o Mihai cu fatza in sus.
M-am pierdut in amanunte..de fapt am vrut sa spun ca a dormit mult mai profund asa, cu fatza in jos.
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
raluk16 spune:
Asa de tare m-a afectat aseara vestea cu decesul colegei noastre de forum... nu mi-as fi putut imagina. Asta mai ales dupa ce am vazut pozele ei de pe picasa. Deja imi imaginam ce poate gandi bietul sotul ei, poate duminica trecuta se plimbau cu copiii in parc si nici nu se puteau gandi ca pot pati ceva... Off, ca nu stim ce ni se arata... Azi-noapte cand l-am alaptat pe pui l-am mangaiat in continuu, si imi curgeau lacrimile, gandindu-ma ce s-ar face fara mine, rugandu-ma sa fim sanatosi toti, si noi parintii, si el... Nici nu-mi pot imagina ce e in sufletul copilasilor si al sotului si al parintilor ei. Dar iar m-a apucat frica, frica de tragedii. Asa, parca mi se pare prea minunat sa fii fericit si sa nu ai parte de tragedii. Atata i-am tocat capul sotului, ca a mers azi la Bucuresti cu masina, sa aiba grija cum merge, ca noi suntem importanti in viata fiului nostru, nu alte aspecte, chiar si legate de serviciurile noastre... offf, ca nici nu pot inchide paginile cu condoleantele si cu pozele ei de pe picasa. Nu stiu ce e cu mine.
Sper ca nu v-am suparat ca am mai zis o data chestii triste aici...
happy_uka spune:
Concediu = Antalya / Egipt . Cine vine cu noi ?( deja suntem 3 familii cu 3 bebei si un cupil de 12 ani, plus inca 2 familii fara copii dar care lucreaza la asta ) Garantam ca nu va plictisiti cu noi !!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
madalina84 spune:
Scriu si eu repede cateva cuvinte ca ii e somn lui Iri
MONICA imi pare rau ca Zgatix a facut buf buf dar ma bucur ca el e bine si nu pare sa fie prea afectat de cazaturaLILIAC vrem poze
FRAGUTZA felicitari pt kg,ma bucur ca ati iesit si Natalaix a fost cuminte
UKA maine dim ma bag la poze ca acum trebuie sa culc baiatul dar am vazut ca zic fetele ca sunt minunate,tipic tie
MAMIDEANDREI bine ai venit
ANCO noi mancam iaurt seara la 20-21,amestecat cu cate o fructa si cereale
Gata nu mai pot sa scriu,fug
happy_uka spune:
citat din mesajul lui raluk16 Asa de tare m-a afectat aseara vestea cu decesul colegei noastre de forum... nu mi-as fi putut imagina. Asta mai ales dupa ce am vazut pozele ei de pe picasa. Deja imi imaginam ce poate gandi bietul sotul ei, poate duminica trecuta se plimbau cu copiii in parc si nici nu se puteau gandi ca pot pati ceva... Off, ca nu stim ce ni se arata... Azi-noapte cand l-am alaptat pe pui l-am mangaiat in continuu, si imi curgeau lacrimile, gandindu-ma ce s-ar face fara mine, rugandu-ma sa fim sanatosi toti, si noi parintii, si el... Nici nu-mi pot imagina ce e in sufletul copilasilor si al sotului si al parintilor ei. Dar iar m-a apucat frica, frica de tragedii. Asa, parca mi se pare prea minunat sa fii fericit si sa nu ai parte de tragedii. Atata i-am tocat capul sotului, ca a mers azi la Bucuresti cu masina, sa aiba grija cum merge, ca noi suntem importanti in viata fiului nostru, nu alte aspecte, chiar si legate de serviciurile noastre... offf, ca nici nu pot inchide paginile cu condoleantele si cu pozele ei de pe picasa. Nu stiu ce e cu mine. Sper ca nu v-am suparat ca am mai zis o data chestii triste aici... Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Toate te intelegem perfect.. Este atat de tragic ce s-a intamplat .. Fiecare zi este pretioasa si trebuie sa ne bucuram de fiecare secunda. Incerc de mult timp sa fac ca astea sa nu fie doar niste cuvinte! Dumnezeu sa ne apere pe toate, pe copiii, familiile si prietenii nostri!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
monique02 spune:
Buna seara,
In primul rand multumesc pentru aprecierile la adresa printeselor mele si pentru comentariile de pe Picasa, sunteti foarte dragute.
Am vazut 2 subiecte foarte discutate:
1. Legat de castronele BPA free eu folosesc acestea de la avent
http://www.consumer.philips.com/c/avent-baby-bottle-feeding/via-scf613_20/prd/gb/
Le asiti in cate 10 in ambalaj si luate la bucata sunt OK ca pret.
2. Legat de iaurt solutia pe care o sa merg va fi iaurt preparat in casa (cu aparat din acela de iaurt) din lapte eco. In seara astea ne-am intalnit cu niste prieteni care sunt foarte in tema cu produsele astea eco in sensul ca au si o afacere in acest sens si stiu cam tot ce misca pe piata, mi=au recomandat magazinul Natura Food unde gasesc lactate eco. Ei au cam vizitat toate fermele eco din tara. In curand o sa faca si o retea de distributie de legume, fructe bio asa ca rezolv si partea asta.
Hepi deci mi-a placut tare cum ai analizat tu iaurturile si ce concluzii ai tras. Eu consum iaurt zilnic pt ca e foarte bun pt digestie si pt imunitate, de obicei iau iaurtul bio Andechser din Carrefour, din pacate asta e singurul in care am incredere dupa ce am studiat tot ce e romanesc.
Raluk sa sti ca am gasit si retete de "home made yogurt" in care ziceau ca poti pune lapte praf daca vrei sa fie mai consistent, banuiesc ca are o alta consistenta probabil mai cremos ceva de genul, oricum mi se pare total aiurea. Dar eu nu vreau, il vreau asa cum e natural asa ca nu imi ramane decat sa il fac eu.
Eu banuiesc asa ca daca asa cum zicea Liliac laptele care ajunge la iaurt a trecut inainte pe la smantana, unt etc, e clar ca a ajuns la un continut nutritiv minim si atunci ca sa il aduca la numarul de calorii necesare ii pun lapte praf
De maine incep sa lucrez, sper sa nu ma sochez prea tare ca sunt doar 4 ore pe zi, sper sa mai am timp din cand in cand macar sa intru sa va las niste poze.
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta fragutza felicitari ptr kg date jos! raluk imi spune o prietena de la clopotei ca si evolva e rear facing insa eu nu am gasit scris .. liliaco iti dai seama ca vrem poze cu gigoloiul, da! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
ar fi super! trebuie sa mai cautam atunci, poate scrie pe ceva site strain
Uite www.rearfacing.co.uk/" target="_blank">ce am gasit. Da un ctrl+f dupa britax. O fi si asta explicatia ca nu gasesc pe site-ul britax de germania scaunele de pe site-ul suedez...
Cred ca toate sunt rear-facing la inceput. ideea e sa fie rear-facing pentru cat mai multe kilograme, nu numai pana la 11, sa zic. Alea de pe site-ul .se sunt garantate rear-facing pana la 36 de kile unele si alea cu isofix pana la 18 kile parca.