Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *111*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ashea...si am si eu un stres, adica inca unul

Fata mea are fontanela cam mica...adica aproape inchisa. Pediatrul a zis ca e ok, i-a masurat si circumferita capului, e bine....cum eu cresc copilul dupa internet, va intreb si pe voi: cum e fontanela la dovleceii din dotare?

Edit: circumferinta a masurat nu circumferita

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mihaela nu ti-am multumit pentru efortul de a pune pe picasa cartea aia despre diversificare, sa stai in plus la calc asa dintr-un altruism pur! Oare nu este ceva optiune acolo sa se poata downloada poza?

Hepilica m-ai distrat ca te-ai intrebat daca nu ma voi supara ca alegi sa comentezi pozele cu cainii. Credeam ca stii ca sunt si eu ca tine, si cainii sunt si ei copiii mei. Asa ca m-ai atins la inima laudandu-i. Nero e din decembrie 2003. Deci are 6 ani. Tin minte la inceputuri ca ti-am vazut comorile in ceva poze. Ia mai pune poze cu ei! Ii pupam si noi pe blanosii Bush, Olga, Rita, Kim si Linda

Va multumesc mult tuturor care ati admirat pozele de la intalnirea de la Cluj. Foarte emotionante, simpatice, frumoase comentarii!

Carina pasaportul lui Alex a fost 3 milioane parca, no, nu mai stiu, ce ma enervez... e oricum modelul vechi, care nu se mai face, ca acum se fac astea biometrice, care sunt mai scumpe si au valabilitate mai mica.

Kemsy la scaunele cu spatele de la un moment dat picioarele copilului se sprijina de bancheta.

Monikus, eu ti-am mai zis o data sa incerci culcatul pe burta. Al meu daca il pun pe spate undeva in 2 minute e treaz. Atata doar ca pe burta intr-adevar trebuie sa fie adormit bine cand il pun. Si ziceai ca nu-l poti pune treaz ca nu adoarme, pai daca il pun treaz si al meu se screme acolo pe burta sa se miste. Eu te-am mai intrebat mai demult cum il culcati. Noi numai de vreo doua saptamani putem in timpul zilei sa-l punem in patul nostru sa doarma (inainte dormea numai pe mine in timpul zilei, burta pe burta), iar noaptea numai pe Relu, tot asa, pe burta. Asta pentru ca daca il puneam undeva voma si se trezea si plangea. Deci noi il adormeam plimbandu-l si apoi ma asezam cu el pe un fotoliu. Seara se aseza Relu cu el pe burta. Ii dadeam noaptea de mancare, il plimbam si apoi il asezam pe burta lui. De vreo doua saptamani am inceput noaptea sa-l pun direct pe burta. De fapt am inceput de mai demult incercarile: dupa vreo ora de dormit pe Relu, se tragea el in jos, si Relu il punea intre noi pe burta. Din cauza acestor sacrificii la noi noaptea e minunat, doarme complet 3 ore intre supturi, si noi la fel. Nu stiu cum sa-l fac sa nu fie asa harnic , sa nu vrea sa se trezeasca de tot la 5-6 dimineata, dar cand va fi mare il voi trimite la bunici cand se trezeste asa [:P]. Ce voiam de fapt sa spun cu toate aiurelile astea: pus pe burta doarme mult mai profund, trebuie sa incerci. Dar sa fie adormit bine cand il pui, sa il plimbi inainte mult. Cand simti ca se face greu si ii pica mainile si picioarele esti pe drumul cel bun, il mai plimbi vreo 5 minute si il pui, sigur nu se trezeste. Sa incerci seara tarziu, cand are somnul mai greu. Ziua nici eu nu reusesc tot timpul sa-l pun pe burta. Asa ca daca vreau sa doarma bine, stau cu el pe mine (azi a trebuit asa, se trezea de cate ori il puneam in pat), dar daca vreau si eu sa beau un pahar de apa , il pun in pat pe o parte si ii dau ceva paturica sa o tina in maini, sa nu tresara. Of, tin minte noptile cand nu-l puteam pune pe burta si era Relu de servici pe noapte... Pe burta mea se pare ca nu-i placea puiului (banuiesc ca din cauza sutienului, ca sani nu am mari ). Asa ca il puneam pe o parte sau pe spate in pat la noi, sa nu ma deplasez mult. Nu dormeam mai mult de o ora adunate toate motzaielile. Ca tot se foia, maraia, trebuia ridicat si plimbat din nou. Asa ca daca nu va reuseste pe burta, poate ca functioneaza si la voi sa doarma pe sotul tau. La noi patutul e doar loc de joaca , parca in prima saptamana a dormit acolo, pana ne-au inceput problemele cu voma. De atunci deloc, nici macar o data. Scuze de lungimea mesajului, dar voiam sa-ti explic ca si noi am avut probleme mari cu somnul si le-am gasit rezolvare, la cele de noaptea mai ales. Ziua mai are faze ca nu vrea sa doarma...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Vai, Monic ce patanie cu Dragos! Bine ca este el vioi si poate n-o fi cazut prea nasol.
Ma gandeam ca spuneai ca l-ai montat cat mai jos cu putinta...Hmmm, nici nu mi-a trecut prin cap ca si asta e o caracteristica la care sa ma uit la scaune.
Noi am vazut o oferta la scaune Hauck, ne-am dus pusca intr-acolo ca erau cam cu 50% mai ieftine decat ce vazusem io pe site-uri, si pentru noi a fost o superinvestitie de doar 100 ron
Nu mai era decat unul singur: roz-cyclam Ei, asa i l-am luat Chiar ii sta binisor lu' Radulescu in el. I-am pus si-o bluzita roz, niste dresuri mov , ce sa mai, gigoloi de gigoloi.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

[vocea care anunta trenurile in gara spune]
se cere o poza pentru ilustrarea Radulescului gigoloi la masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna seara fete dragi,

Am vazut ca vorbiti de boluri pt papa de bebei... Va spun si eu cum procedez la cel mare ...dar si la cea mica.

Cu canite... de ceramica...
La inceput i=am dat lui Patrick in canita de cafea... ca era cantitatea mica si acum am ajuns la papa in cana mare - cele de la Milka daca le stiti... care au fost la Pasti si la Craciun in pungutele cu ciocolatele...
Ei el maninca o canita din aceea cu piure la prinz (pentru ca inca nu are toti dintii si nu poate minca REPEDE cum vreau eu ca sa ma pot ocupa si de micuta apoi)

Va pup si incerc sa tin aproape de voi.

Seara buna va doresc

SI LA MULTI ANI TUTUROR ... ca asta greu pot intra sa urez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Uka, super faine pozicile si Carina este minunata! Sa va traiasaca!

Monica, Ma bucur ca nu a patit nimic Atomix de la cazatura.

Anco, noi nu avem inca ora de iaurt. II dau fie in mancarea de legume fie ocazional ca si completare cand nu vrea sa pape lapte detul. Ora va fi probabil la 18, dar numai dupa 7 luni vreau sa trec pe solide si la masa aia.

Raluk, noi nu avem ikea si da mise par destul de scumpe astea fara bpa. Numai ca sa ii cumpar doua biberoane de lapte ma costa vreo 50 ron.

Mamidevladut, bine ai venit!

Va pup si va urez o noapte buna.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Ne-am intors si noi. AM fost sa recuperam copilul apoi la cumnata unde au fost toti cei 5 verisori si a fost tare frumos. IAr fii-miu cand o vede pe una din verisoare chiuie si se bucura de numai poate, o ia in brate o pupa, e lesinat dupa ea, nici nu va pot explica in ce fel reactioneaza.

raluk, ba are centuri dar cum spuneam, noi suntem parinti denaturati, mie nu imi trecea prin dovleacul meu sec faptul ca ar putea sa cada din scaun, era ceva de neimaginat . Mi se parea ca nu are in veci cum sa iasa tablita din fata, si n-ar fi iesit daca am fi bagat-o bine in gauri... in fine.
Off, ma tot tin sa va laud si io de intalneala cu Dana si Anuca ce copilasi frumosi si ce mamici deosebite, dar pana ajung eu sa scriu ... si vroiam sa iti mai spun cu maraiala ca asa face si al meu dupa ce venim din vizite sau de undeva. Acolo se comporta exemplar insa cand ajungem acasa e dezastru, plansete, urlete...vai de noi. Cred ca inca ii obosesc iesirile astea. Se vor obisnui ei Promit.

Doamne ca am mai vrut sa-i scriu cuiva dar am uitat complet

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Multu mult . Daca tot promiti, ia zi, cand se vor obisnui? Putem merge in concediu, sau ne dau afara din hotel din Grecia?

Mergi la inceput

Ralu ma gandeam sa masor maine cu degetele, dar nu avem degetele la fel

Clodute multumim! Ceramica si sticla sunt cele mai bune!

Carina eu cred ca am vazut si la primii pasi fara bpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

moaaaaamoooo Uka ce pozeeeee ce modeeell frumosilor care sunteti voi frumosi!!! ptiu ptiu ptiu

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Raluk, eu am de la primii pasi sticlutele (5) si azi, in urma mail-ului tau am zis hai sa verific si am gasit pe net ca sunt din policarbonat. SIncer, habar nu aveam ca asta e rau pana nu ai zis tu. Nu inteleg cum pot sa faca pentru copii asa ceva.

Acum chiar ca plec ca am culcat fata de o ora si deja s-a trezit de 2 ori, macar sa dorm cat ma lasa ea din noaptea asta.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Multumim mult pentru urari, tuturor !!
Noi am avut o zi exceptionala, pe care o impart cu voi , cu mult drag..
Revin imediat ce vad ce-ati mai facut azi !

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

SUPERB! ce zi minunata .. soare, plaja, poze frumoase si un fotomodel minunat!! iar comentariile .. jos palaria! tare inspirate!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput