Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *111*
Raspunsuri - Pagina 11
anco spune:
uka, sunteti minunati cu totii, dar cea mai cea este carina. sa va traiasca!
si eu va urez noapte buna si intru la somn ca-s franta.
dovlecimea
anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)
poze
am intrat in a doua jumatate de an
Iulika29 spune:
fetelor va multumesc frumos pt urari!Sunteti tare dragute
uka tare frumoase pozele..de abia le asteptam
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
greiere spune:
Hei, buna! Eu nu prea gasesc inspiratie sa scriu si nici nu pot tine pasul cu voi dar va citesc ca sa nu pierd ultimele nazdravenii de dovlecei.
Asa am prins pozele Ukai si prea m-au facut sa zambesc si sa simt un pic valurile marii ca sa nu intru si sa dau binete. A fost chiar o zi exceptionala! Sa creasca mare si sanatoasa Carina ca de altfel toti ceilalti scumpei mai mult sau mai putin mancaciosi.
Al meu Victoras a trecut la milimetru de o raceala de care am beneficiat pe rand noi toti ceilalti membrii ai familionului. Mi-a facut un 38,8 si atat de era sa zic si eu ca ii dau dintii... da la noi nimic, nimic! De mancat nu ma plang, se vede treaba ca vrea sa creasca el mare sa alerge fetele prin parc mai repede, mai ales ca am auzit de intalniri in parcul Moghioros, asa ca astept sa vina zile mai insorite si sa ne incumetam si noi la iesiri in parc!
Sa visati frumos!
Fragutza spune:
Tot imi mai amintesc cate ceva...
Hepilica, mi-a placut mult mesajul cu pozele.
Girls, multumesc pentru comentariile de pe picasa Mi s-a facut dor de mami de soimita si de Adinus ..care mi se pare ca e sora geamana cu Reese Witherspoon..
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Multumim mult pentru urari, tuturor !! Noi am avut o zi exceptionala, pe care o impart cu voi , cu mult drag.. Revin imediat ce vad ce-ati mai facut azi ! Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Am vazut pozele, Carinutza scumpa, m-ai emotionat cu comentariile tale Sa le traiesti si sa le aduci alor tai (tot publicul din poze)numai bucurii!
Felicitari mami pentru o zi asa frumoasa, sa ne traisca dovleceii.
raluk16 spune:
Deci pozele Ukai sunt foarte frumoase si foarte emotionante, mai ales ca se simte ca si mamica a trait din plin emotiile!
Ralu felicitari pentru kile! Nu ne oferi prajiturele pentru ca eu inca n-am ajuns la greutatea aia... Ma bucur ca a fost ok Natalix la drum. Pai daca plangea cand ii scoteai tzitzi din gura si voia sa suga des, inseamna ca ii place usturoiul mult de tot .
Uau, ai dreptate de Adinus, cat de bine seamana!!!
eu inca n-am intrat sa-ti vad pozele ca de cateva zile tin deschis yahoo-ul meu ca trebuie musai sa raspund cuiva la un mail. Si tot aman, dar am impresia ca daca ies din yahoo-ul meu uit . Sper sa mai gasesc acolo pozicile si cand o sa intru eu
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Tot imi mai amintesc cate ceva... Hepilica, mi-a placut mult mesajul cu pozele. Girls, multumesc pentru comentariile de pe picasa Mi s-a facut dor de mami de soimita si de Adinus ..care mi se pare ca e sora geamana cu Reese Witherspoon.. If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
exact !!!! de mult ma chinuiam sa-mi dau seama cu cine seamana ! ma tot gandeam ca este vreo prietena de-a mea cu care aduce, dar fragutza are dreptate!!! Se exista vreun grad de rudenie, Adinus?
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
happy_uka spune:
Va multumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase, pentru aprecieri si comentarii si urari,sunteti super ca intotdeauna ! Ma simt onorata! Cand va creste Carina ii voi arata cat de mult va placeau pozele ei !
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
monica_dicut spune:
Ne-am intors si noi. AM fost sa recuperam copilul apoi la cumnata unde au fost toti cei 5 verisori si a fost tare frumos. IAr fii-miu cand o vede pe una din verisoare chiuie si se bucura de numai poate, o ia in brate o pupa, e lesinat dupa ea, nici nu va pot explica in ce fel reactioneaza.
raluk, ba are centuri dar cum spuneam, noi suntem parinti denaturati, mie nu imi trecea prin dovleacul meu sec faptul ca ar putea sa cada din scaun, era ceva de neimaginat . Mi se parea ca nu are in veci cum sa iasa tablita din fata, si n-ar fi iesit daca am fi bagat-o bine in gauri... in fine.
Off, ma tot tin sa va laud si io de intalneala cu Dana si Anuca ce copilasi frumosi si ce mamici deosebite, dar pana ajung eu sa scriu ... si vroiam sa iti mai spun cu maraiala ca asa face si al meu dupa ce venim din vizite sau de undeva. Acolo se comporta exemplar insa cand ajungem acasa e dezastru, plansete, urlete...vai de noi. Cred ca inca ii obosesc iesirile astea. Se vor obisnui ei Promit.
Doamne ca am mai vrut sa-i scriu cuiva dar am uitat complet
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Da, evident, Ukai pentru pozele de pe malul marii.... . Si pentru frumoasa si finuta Carinuta sa va traiasca mami , sa va aduca numai bucurii toata viata
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei