Oradea (51)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
moni_or spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR!
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
31+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gabi_K spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
moni_or spune:
Salutare! In sfarsit, am pus poze cu Cocuta noastra: http://picasaweb.google.com/monicado/Luca1821Luni#5454013876913158418
Si daca vreti sa vedeti un burtoi imens: http://picasaweb.google.com/monicado/Luca1821Luni#5454016047864483106
31+ cu
Alexandru Matei
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Moni, esti frumoasa frumoasa frumoasa foc
Vazut ci Cocuta, inteleg dc e cu voi emana multa caldura sufleteasca de catelus adevarat
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
cristina22 spune:
mai, burtik frumoasa nu zic si maaare, caine dragutz, da' Luca...Luca ma termina, cat poate fi de scump
Am tras cu ochiu' la camera lui Luca.E superba.Imi plac culorile si covoru'...
O zi faina!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Gabi_K spune:
Moni sunteti frumosi toti recunosc sunt un pic invidioasa pt burtoi si chiar si pt perioada aia de sugar mic cu miros de laptic
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
moni_or spune:
Multumesc de aprecieri, dragutelor!
Intrebare intrebatoare: stie cineva ceva farmacii veterinare in Oradea? Tre' sa iau pt. Coca ceva pastila antiviermi intestinali si cred ca numai la farmacie gasesc, nu si la pet shopuri, nu?
31+ cu
Alexandru Matei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Siminel, cum mai e Maria ???
Merg sa vad florile
Moni, langa Pigalle in jos este.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela