Oradea (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

am uitat sa mai adaug o bila neagra in contul piscinei de la dacia: o conjunctivita la Lili

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

am uitat sa mai adaug o bila neagra in contul piscinei de la dacia: o conjunctivita la Lili

www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi

Imi pare tare rau de asemenea belele Sper sa treaca repede

Dc totul trebuie sa fie atat de madeinromania ?

O saptamana usoara tuturor.
Oare va veni vremea buna ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

GABI, nuuu, iti dai seama ca daca la Mac n-are rabdare la film cu atat mai putin. Am mers doar eu cu sotul si pe Luca l-am lasat la mama. Chiar voiam sa te intreb despre ce piscina e vorba, cea de la Dacia deci (ma gandeam ca o fi vreuna din Felix).

DARIA, eu pe net vad numai ploi si sapt. asta

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 33+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

azi o mai dau cu kanamicina, maine mergem la ofta, ca oricum ea tot zice ca nu vede bine. (sau vrea ochelari, ca au si altii in clasa)

Moni, deci asa
Deci sunteti fani de desene
Parca te vad peste vreo 10 ani cand le propui baietilor vreun film asemanator, si Luca si bb2 refuza sa mearga cu voi, fiindca e de copii... si deci nu e pt. ei, ei fiind prea maturi pt asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

salutare oradeni!!!

un medic chirurg de a spitalul de copii....cine imi recomanda si mie??am fost la Todor cu ceva timp in urma dar am o prietena care de curand a avut o experienta neplacuta cu el si cred ca nu mai vreau sa merg...

Baietelul meu are fimoza....so..trebuie sa merg pt interventie...

Am nevoie si de dermatolog...se pare ca are si o dermatita...

Seara faina!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

dr. Baloiu. Incercat si multumit cu el, fimoza+apendicita. Si de atunci cateva consultatii plus urgente de toate felurile, ortopedie+chirurgie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

dr. Baloiu. Incercat si multumit cu el, fimoza+apendicita. Si de atunci cateva consultatii plus urgente de toate felurile, ortopedie+chirurgie.

Multumesc muult!!! pt el am primit recomandare si de la pediatru dar am zis sa mai intreb....

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Buna seara Oradea !

Ma bucur ca v-am cunoscut, sint fericita ca am vazut magnoliile in toata splendoarea lor, chiar si asa pe vreme de ploaie. Copiii s-au jucat si s-au distrat minunat!
Pozele sint frumoase, multumim. Gabi nu uita sa zimbesti mereu dar mai ales la poze !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Marimar, si eu ma bucur ca v-am cunoscut, chiar daca n-am schimbat foarte multe vorbe la Mc, dar iti spun acum ca atata mi-a fost de drag baietelul vostru (cel mic), cum a stat el asa de cuminte la masuta lui. Parca il vad si acuma. E un scumpic.
Intotdeauna am sa-mi aduc aminte cu placere de aceasta intalnire si promit sa fiu mai vorbareata data viitoare.

Mergi la inceput

Marimar ok, zambesc
Am fost aseara la oftalmolog, conjunctivita a trecut, si ne trebuie ochelari Din "pacate" numai pt acasa, dar Lili a vrut sa-i poarte si la scoala si pe strada...i-am explicat ca nu se poate, ca dr a zis altceva si pentru asta, a tras o criza de plansete, vreo ora a suferit si a bocit noah dar bine ca nu mai are nik la ochi.

Bleah ce vreme azi... si mergem la vanatoare de rama de ochelari...

Mergi la inceput