Ionela,o fetita de doar 4 ani......

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Imi pare rau ca treci prin asa o experienta...
Poate ca numele acestei doamnei doctor ar trebui facut public (intr-o alta tara, ar fi platit cu jobul pt o asemenea afirmatie).
Sper ca fetita ta sa se linisteasca si sa inceapa sa progreseze.

Ai un pui de om foarte incercat...

Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna fetelor,
Ionela se simte rau,vineri mi-a facut o enterocolita ,i-am dat tratament si azi noapte mi-a fost tare maraita si mi-a facut si febra.Azi trebuia sa mergem la control ,la Bucuresti,la neurolog ,dar acum amanam pe saptamana viitoare ,cand mergem sa-i facem si control la ochi,deja am emotii de acum,sper sa nu mai aiba nevoie de o alta operatie.........ca ,cred ca o s-o iau razna..Ma gandesc mereu ,oare vom mai scapa vreodata de probleme?
Cand scapam de una,dam de alta .Acum daca totul va fi bine la ochi,va trebui sa ne reprogramam la spitalul de nutritie de la Cluj ptr investigatii si tratament ca de aproape un an Ionela nu mi-a luat nici in greutate ,nici in inaltime,sa vedem care-i cauza si poate cat vom sta acolo ne va face si vreun tratament mai puternic de imunitate ca vad ca tratamentul naturist pe care i-l dau acum nu are nici un efect pozitiv.

Bazar umanitar
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

of, mihaela...nici nu stiu ce sa-ti zic sa te mai imbarbatez....

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Am fost cu Ionela la urgente ca mi-a facut iar febra mare si nu au vrut sa ma primeasca ,au zis ca urgentele se primesc dupa ora 8 si m-am intors cu copilul acasa ,ca nu s-a uitat nimeni la mine ,iar doctorita de familie vine dupa ora 2.Doamne ,simt ca innebunesc,m-am saturat de sistemul asta medical din Romania.Daca vad ca ii este mai rau chem Mediurgul acasa ,cat o costa, de cand a fost in coma am prins mi-e tare frica si eventual daca i-o fi mai rau plec la Bucuresti.

Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikaeela

Am fost cu Ionela la urgente ca mi-a facut iar febra mare si nu au vrut sa ma primeasca ,au zis ca urgentele se primesc dupa ora 8 si m-am intors cu copilul acasa ,ca nu s-a uitat nimeni la mine ,iar doctorita de familie vine dupa ora 2.Doamne ,simt ca innebunesc,m-am saturat de sistemul asta medical din Romania.Daca vad ca ii este mai rau chem Mediurgul acasa ,cat o costa, de cand a fost in coma am prins mi-e tare frica si eventual daca i-o fi mai rau plec la Bucuresti.

Bazar umanitar

Of,Doamneee... cum adica urgentele dupa ora 8!?!?! Te duci la urgenta cu program? Cheama salvarea Mihaela, sunt obligati sa vina sa acorde primul ajutor. Sanatate multa!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Mihaela, cheama doctorul acasa, nu sta dupa nemernicii astia
Multa putere, ma gandesc la voi

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Mihaela, cum e Ionela?

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Alex_andra,din fericire Ionela se simte mai binisor.Am chemat ieri mediurgul acasa si mi-a spus ca are o rinofaringita si e plina de mucozitati.Ne-a dat tratament si vad ca acum e mai bine ,mai mi-a facut febra dimineata ,dar nu asa mare ca ieri.
Multumesc mult de intrebare

Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Offf, cat de des raceste!Sanatate multa!

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Da Flowers,raceste f des,este cu sistemul imunitar la pamant.Cu toate ca-i dau si tratament ptr imunitate si tot degeaba.Si cand mergem cu ea la recuperari nu putem sta mai mult de o saptamana,doua ca raceste imediat si ei ii trebuie recuperare zilnic.De asta avem mare nevoie de o bicicleta speciala numita motomed ptr a-i face exercitii zilnic acasa,ar ajuta-o f mult,ne-a recomandat-o si medicii,dar e f scumpa una noua costa 4500 eur ,dar noi avem pe cineva care merge des in Germania si ne-a spus ca acolo se gaseste si la 2000 eur la mana a doua.De aceea m-am gandit ca daca nu vom avea psibilitate sa mergem cu ea Germania ,macar sa-i pot lua aceea bicicleta.Bicicleta motomed o puteti vedea aici www.motomed.ro/produse.html" target="_blank">http://www.motomed.ro/produse.html,este bicicleta motomed Gracile.
Noi avem stransi pana acum 1000 euro si trei sferturi din banuti sunt stransi de aici ,de pe DC si as vrea sa intreb pe toate fetele,cand voi strange aproximativ 2000 euro ii pot lua acea bicicleta ?Sa nu las timpul sa treca ,sa-i pot lua ceea ce are ea urgenta acum ,sa poata progresa si ea cat de cat si de bicicleta asta va avea nevoie totdeauna.

Bazar umanitar

Mergi la inceput