Ionela,o fetita de doar 4 ani......
Raspunsuri - Pagina 5
Laura25 spune:
Sanatate multa Ionelei . E bine ca isi face efectul tratamentul, pacat ca a trebuit sa recurgeti insa la injectii .
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mikaeela spune:
Multumesc Laura,
deja ptr Ionela antibioticele date pe gurita, la ea nu-si mai fac efectul si asa ca de fiecare data cand e racita mai rau va trebui sa-i facem numai injectabil
BAZAR GENERAL PE DC
AJUTATI-O PE IONELA
Leditia spune:
Mihaela,multa sanatate va dorim.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
alexandrina spune:
Intreb si eu poate aiurea. O branula n-ar fi o solutie mai usoara?
Nu ma baga in seama daca sunt pe langa.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
mikaeela spune:
Alexandrina ,asistenta care ii face injectii Ionelei mi-a spus ca ea nu poate sa-i puna branula si i-am spus doctoritei de aseara de la spital ,sa ne puna acolo si nu a vrut,mi-a spus ca nu se poate si a zis sa-i facem intramuscular.
Binenteles ca mi-ar fi convenit mai bine cu branula ca nu as mai fi chinuit-o atat.
BAZAR GENERAL PE DC
AJUTATI-O PE IONELA
Flowers spune:
Cum se simte Ionela? I-a trecut raceala, ati intrerupt injectiile? Sper ca da.Am trecut si noi prin experienta asta cu cea mica inainte de Craciun,avea atunci un an.Era nevoie de doi adulti s-o imobilizeze si tot se zbatea.Groaznice zile.Nu stia sa vorbeasca dar invatase sa spuna "gataaaa".S-a facut bine apoi.Sper ca si Ionelei i-a disparut raceala.
Mami de Brianna si Julia
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flowers Cum se simte Ionela? I-a trecut raceala, ati intrerupt injectiile? Sper ca da.Am trecut si noi prin experienta asta cu cea mica inainte de Craciun,avea atunci un an.Era nevoie de doi adulti s-o imobilizeze si tot se zbatea.Groaznice zile.Nu stia sa vorbeasca dar invatase sa spuna "gataaaa".S-a facut bine apoi.Sper ca si Ionelei i-a disparut raceala. Mami de Brianna si Julia |
Da ,Flowers in sfarsit i-a trecut.De mult nu mai mi-a racit asa rau ca sa fim nevoiti sa-i facem injectii.Oricum bine ca le-am terminat azi ,ca nu mai puteam de mila ei.Eu mai in fiecare iarna ii dau sirop natural de catina si sirop de brad facute de mine si nu mai imi raceste asa rau ,dar daca am avut probleme de prin februarie cu enterocolita,le-am intrerupt si nu i-am mai dat de atunci si iar mi-a racit nasol.Oricum o s-o protejez cat pot ,ca pe 28 aprilie sunt programata la oftalmologie cu ea si pe 3 mai plecam la sanatoriu ptr recuperare o luna si jumatate ,binenteles asta numai in cazul de nu mai apare vreo operatie.Dar speram sa fie bine
BAZAR GENERAL PE DC
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM
Flowers spune:
Ma bucur ca este bine!
Unde mergeti la oftalmolog? Am programat-o si eu pe Julia la dr. Burloiu Adrian , abia peste o luna avea liber.Are usor strabism convergent.
O saptamana frumoasa va doresc!
Mami de Brianna si Julia