Ionela,o fetita de doar 4 ani......

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Multa sanatate!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna fetelor.
In primul rand vreau sa va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi.
Ionela nici acum nu e prea bine,mi-a facut iar febra,e f maraita,nu prea mananca....daca si maine va fi la fel,ma voi interna cu ea la Bucuresti.Am plans azi toata ziua,ma simt f rau si eu cand o vad asa,de abia stau in picioare....am ajuns chiar sa ma rog la Dumnezeu sa ne i-a pe amandoua ,sa scapam de chinul asta.....stiu ca nu am facut bine,mi-a parut rau apoi de ce am zis,dar simt ca nu mai pot......nu mai pot rezista sa o vad ca sufera atat.Cand ne lasa una ,dam in alta....ma gandesc mereu cu ce am gresit atat ,ca sa meritam soarta asta.
Astazi cand am fost la control,ma strangea asa tare de mana,plangea si se uita in ochii mei,ii era frica sa nu i se faca injectii,ceva.
Acum sper sa trecem si de asta si sa fie bine.
Va pup pe toate si maine speram sa avem vesti mai bune.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mihaela, imi pare nespus de rau ca te simti asa neajutorata. te cred ca ai ajuns la capatul puterilor, dar copilul tau depinde de tine. mai mult decat orice copil sanatos. nu-mi pot inchipui cat de greu iti e, dar poate rasare soarele si pe strada voastra. acum te simti rau si Ionela la fel, dar vor veni si zile mai bune.
asa cum ii spuneam si altei mamici, eu va vad pe voi ca niste fiinte magice, cu puteri supranaturale, care puteti invinge orice. e mare lucru sa ai grija de un copilas, dar voi sunteti si mai speciale.
te rog sa zambesti putin, sa-ti faci curaj si sa te gandesti ca fetita ta te iubeste enorm si are nevoie de tine. pt. ea trebuie sa te straduiesti, sa rabzi si sa ii arati ca poti zambi, macar un pic.
si multa dragoste de la mine.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mihaela, imi pare tare tare rau.....putem ajuta cumva?

daca ajungeti la Bucuresti ( speram sa nu!!) si aveti nevoie de ceva la spital, orice, TE ROG nu ezita sa ma contactezi. La orice ora! Iti las pe privat numarul meu de mobil. O imbratisare stransa, va tin pumnii.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Mihaela, ma alatur Eseei si-ti zic si eu ca daca vei ajunge la Bucuresti, sunt si eu alaturi de tine cu orice ai nevoie

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna fetelor.
Va multumesc din suflet tuturor care sunteti alaturi de noi.
Astazi Ionela este mai binisor.A inceput sa manance,nu mai plange asa rau si nici febra nu mai mi-a facut de azi-noapte de la ora 2. O asteptam si pe doctorita de familie pe la 3 sa vina sa o mai vada si ea.
Deja imi facusem bagajul ieri ptr Bucuresti,sa mergem azi sa ne internam,dar multumim lui Dumnezeu ca acum este mult mai bine si am scapat de internare.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mihaela, ma bucur tare tare mult ca sunteti mai bine!

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Doamne ajuta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

off..abia acum am citit.
Miha,hai capul sus si nu te lasa,ca va fi bine intr-un fel sau altul.Te inteleg perfect,dar nu poti ceda,ca nu ai voie,tu ii dai ei putere,tu o sustii pe ea,tu esti mami,aia care face totul sa fie posibil..si care o alina,si-o iubeste,si-o ocroteste si care lupta cu toate puterile ca ea sa aiba o viata mai frumoasa si mai lina..Fii tare si nu te stresa cu rugaciunile alea,nu asculta Dzeu asa ''cereri''.::)
Va imbratisam cu mult drag.
Multa,multa sanatate va dorim.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Miha, o imbratisare mare si de la noi, sunteti mereu in rugaciunile noastre

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput