Ionela,o fetita de doar 4 ani......
Raspunsuri - Pagina 15
mikaeela spune:
Multumes mult fetelor ptr sustinerea voastra.
Va pup pe toate
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Astazi a scapat si Ionela de injectii,dimineata a fost ultima.Deja saracuta nu mai rezista...plangea pana se innegrea de durere.
Acum este f bine,mananca,e vioaie ...imi era frica ca nu ii va mai trece ca si vineri noapte si sambata noapte mi-a facut febra dar mai mica , nu asa mare ca joi. Acum ne pregatim si noi pentru ziua ei....joi va implinii si ea 5 anisori si chiar ma gandeam ca nu ii va trece si de ziua ei va fi tot bolnavioara.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
madyrizi spune:
oooo, ce printesa mare!!!
sa fie sanatoasa si sa se faca mare si superba.
ma bucur ca sunteti mai bine si ca a revenit soarele pe strada voastra. sa ne povestesti (si cu poze) ziua Ionelei.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikaeela Buna fetelor. In primul rand vreau sa va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi. Ionela nici acum nu e prea bine,mi-a facut iar febra,e f maraita,nu prea mananca....daca si maine va fi la fel,ma voi interna cu ea la Bucuresti.Am plans azi toata ziua,ma simt f rau si eu cand o vad asa,de abia stau in picioare....am ajuns chiar sa ma rog la Dumnezeu sa ne i-a pe amandoua ,sa scapam de chinul asta.....stiu ca nu am facut bine,mi-a parut rau apoi de ce am zis,dar simt ca nu mai pot......nu mai pot rezista sa o vad ca sufera atat.Cand ne lasa una ,dam in alta....ma gandesc mereu cu ce am gresit atat ,ca sa meritam soarta asta. Astazi cand am fost la control,ma strangea asa tare de mana,plangea si se uita in ochii mei,ii era frica sa nu i se faca injectii,ceva. Acum sper sa trecem si de asta si sa fie bine. Va pup pe toate si maine speram sa avem vesti mai bune. |
draga mea....de abia acum am vazut/citit si eu prin ce treceti.....e greu,e cumplit,atat pt tine cat si pt micuta,insa,te rog din suflet...sa nu ma gandesti niciodata asa.....(eu nu doar ca am gandit-o,dar eram in stare sa o si fac,atat de disperata eram,insa in ziua cand gandeam chestia asta,eram in drum spre biserica,probabil ca Dumnezeu mi-a luminat mintea si mi-a aratat calea dreapta),Ionela,are nevoie de tine,are nevoie sa lupti pt ea,sa fi langa ea si sa o ti de manuta,cum spui de altfel ca o si faci....e normal,sa simti,dezamgire,deznadeje,frustrare,ca nu poti face mai mult,dar pe de alta parte,trebuie sa-ti revii si sa o iei de la capat,mai ales pt Ionela si nu uita,nu esti singura,pt mine a contat mereu enorm de mult,sprijinul fetelor DC.....
intre timp,am citit si vad ca Ionela este mai bine,ceea ce ma bucura...
hai,tizo...capul sus,fruntea inainte,avem pt ce lupta!
te pup si-ti doresc multa putere,stiu ca ai sa reusesti!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Eseea spune:
la multi ani Ionela! Sanatate in primul rand!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alex_andra spune:
La multi ani, Ionela si multa, multa sanatate
Mihaela, iti doresc multa putere, multa lumina, multa liniste sufleteasca,of....iti doresc atat de multe
Sper sa poti cumpara cat mai repede bicicleta Ionelei si apoi sa strangi banii necesari pt terapii si operatii.
Va am zilnic in suflet si in gand
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
andata spune:
Mihaela, multi ani fericiti inainte micutei comori. Sa dea Dumnezeu sa creasca frumoasa si sanatoasa si tu sa iti vezi implinite toate dorintele si sperantele pe care le ai pentru ea.
Iar tie iti doresc multa putere sa poti trece peste toate provocarile bolii si sa vina cat mai curand timpul in care iti vei privi fiica sanatoasa.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita