Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cristies, ce frumos ca i-ai luat hainutze Gargaritului. Abia asteptam poze.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

RUXITA, bine ai venit la noi. o sa iti placa. sa dai datele tale sa treaca fetele tehnicute pe prima pagina: DN la tine si la bebe, unde ai nascut, cum (natural/ceza), cum apare si la alte fete pe prima pagina....

LOREX, ce fete faine acolo si ce mami "serioasa" esti tu.smile

DANASOR

PUFULETI CA NOI, va pupam, sa crestem mari si sanatosi

MAMIDEPUIUTI SI DANYELANA, va invidiez MAXIM ca stati/va mutati in lumea civilizata si draga mie. vreau si eu....(no offence, pt patriotzi, mici si mari)

CRIS MARIO, iar m-ai umilit: io nici vasele nu le-am spalat pana acu', ca azi e randul lu' tati, macar in prima zi de mani/pedi sa tina oja. in plus, in we mai face el...deci, un tir-2 de flori faine ptr mami singura dar perseverenta.... sa iasa toate ca de obicei...

ALEXUTZZA, ce ma bucur ca ai avut episodul cu rapid dupa cel cu. sper sa nu mai pici in oala, ca nu fuge laptele din tzitzi asha ushor si deodata, da?

CRISTIES, asha mi-au placut bancurileee. cum sa rada gargaritzu' in familie de matematicieni? io nici nu stiam ca pot sa rada cei de la mate-fizica

NIKOLE, ce ai patzit de esti supi?

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Iuhu...

Fetelor, am fost intr-o alergatura toata ziua...
Diseara ies si eu la o petrecere, adica la 19.00 plec... si am fost sa imi iau o gentuta...de seara mica si ieftina (asa stiu sigur ca nu va avea nimeni ca a mea, ca e o petrecere mai intzepata).

La 15 m-am pus in pat cu patriot la tzatza... a adormit, pus in pat bucata de patriot de 7 KILE... si bagat in pat.. 5 min am atzipit, dar 5 MINUTE, NU MAI MULT, nu stiu ce a TZACANIT in camera, un sunet nereperat... am derulat mii de injuraturi in minte... m-am uitat inspaimantata si cu inima la gura spre patutz... si acolo am zarit...patriot cu ochi mari si picioare pe sus... si in 2 min zbieratura care inseamna: "femeie, nu ai inteles ca nu mai e dupa tine de mai bine de 3 luni!?!"

Resemnat si pus patriot in leagan viteza mica, marait, dat la maxim...placut, si acum se leagana de la 15.10, cred ca ne lasa bateriile leaganului asa ca am facut ce am putut... manichiura, pedichiura, pensat.. un gomaj pe fatza (mi-am inrosit nasul), pe umeri, decolteu... si toate astea intre mufat suzeta si aberat cu patriotul despre vrute si nevrute...

De aseara m-am deranjat la stomac, cred ca petrecerea o voi face in baia restaurantului... (hope not)... imi forfoteste stomacul cu zgomote parca e mort de foame. O FI, IL CRED SI EU!!!

Cris, multumesc de tip cu scutecele din DM, am folosit produsele lor, dar de scutece nu stiam mare lucru, si cu ocazia asta voi face o incercare, stiu ca sunt convenabile ca pret... oricum facand cercetare la scutecele astea, diferenta e minora intre ele, doar la cele din gama cea mai ieftina se vede diferenta, si culmea, in cosurile de langa mine, la casa supermaketurilor zaresc scutecele cele mai ieftine...in proportie majoritara.

Ies, ma cheama toaleta!!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

i-am luat si eu leagan fetei...deocamdata papusha lu' Ana se simte excelent acolo... ema cam nu. plange cand o ashez, chiar daca e linishtita. a stat doar o data, 5', ca era noapte afara si se vedeau luminitzele de sus, cred...

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Ca se tot vorbea aici de LP sa va spun si eu parerea mea. Cand era mami la mine am mai comis-o si eu de cateva ori ca de "nu vezi mama ce slaba esti? nu ai lapte de ajuns, te-a supt toata ziua sigur nu mai ai acum seara" Asa ca vreo cateva seri, dupa baie i-am dat completare, dar nu mai mult de 60ml, de "mirajul LP" + "presiunea anturajului" Insa de doua sapt jumate de cand a plecat nu i-am mai dat nici o picatura de Lp, am avut zile cand a supt la o ora (si la noi un supt dureaza cam o ora, o ora si ceva) si nu faceam aproape nimic altceva dar nu am renuntat. Nu cade casa pe noi daca nu aspir o zi sau doua, daca nu bag la spalat sau nu frec baia sa luceasca. Eu sunt singura aici si le fac cum pot. Sotul gateste mai mult el dar cum munceste mult nu-i pot cere sa faca si menajul in plus. Dar am zis ca e copilul pe primul plan si restul dupa asa ca noi continuam in ritmul asta.
Nu pot sa zic ca nu se satura dar el are nevoie sa fie lipit de mine tot timpul. Si ziua nu prea doarme decat daca e plimbat afara sau cu masina.
Joi am avut de rezolvat ceva si i-am dat la 12.30 si apoi am plecat. A dormit in masina, am fost cu el sa-l iau pe cel mare de la scoala, tot somn si apoi am fost cu tati la cump de papa. Somn pana la 19.30 cand am ajuns acasa, s-a trezit si a inceput concertul de foame. Deci sanul ajunge ca altfel nu ar dormi atat plus ca ia bine in greutate.
Asa ca eu sunt hotarata sa continui cu sanul cat mai mult posibil si macar 6 luni.

Scuze ca am aberat atat

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

i-am luat si eu leagan fetei...deocamdata papusha lu' Ana se simte excelent acolo... ema cam nu. plange cand o ashez, chiar daca e linishtita. a stat doar o data, 5', ca era noapte afara si se vedeau luminitzele de sus, cred...

poze

povestea noastra

incearca viteza mai mare, tudor face urat la viteza mica, si nici sa nu auda de melodiile alea rasuflate!...viteza maxima, sa ii fluture chelia!!

nu mai are par deloc, un smoc pe la spate... radem de el... ii zicem butelie (chelie-butelie), cojak, si mai nou, SHAOLIN

toate pozele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Iuhu...

Fetelor, am fost intr-o alergatura toata ziua...
Diseara ies si eu la o petrecere, adica la 19.00 plec... si am fost sa imi iau o gentuta...de seara mica si ieftina (asa stiu sigur ca nu va avea nimeni ca a mea, ca e o petrecere mai intzepata).

La 15 m-am pus in pat cu patriot la tzatza... a adormit, pus in pat bucata de patriot de 7 KILE... si bagat in pat.. 5 min am atzipit, dar 5 MINUTE, NU MAI MULT, nu stiu ce a TZACANIT in camera, un sunet nereperat... am derulat mii de injuraturi in minte... m-am uitat inspaimantata si cu inima la gura spre patutz... si acolo am zarit...patriot cu ochi mari si picioare pe sus... si in 2 min zbieratura care inseamna: "femeie, nu ai inteles ca nu mai e dupa tine de mai bine de 3 luni!?!"

Resemnat si pus patriot in leagan viteza mica, marait, dat la maxim...placut, si acum se leagana de la 15.10, cred ca ne lasa bateriile leaganului asa ca am facut ce am putut... manichiura, pedichiura, pensat.. un gomaj pe fatza (mi-am inrosit nasul), pe umeri, decolteu... si toate astea intre mufat suzeta si aberat cu patriotul despre vrute si nevrute...

De aseara m-am deranjat la stomac, cred ca petrecerea o voi face in baia restaurantului... (hope not)... imi forfoteste stomacul cu zgomote parca e mort de foame. O FI, IL CRED SI EU!!!

Cris, multumesc de tip cu scutecele din DM, am folosit produsele lor, dar de scutece nu stiam mare lucru, si cu ocazia asta voi face o incercare, stiu ca sunt convenabile ca pret... oricum facand cercetare la scutecele astea, diferenta e minora intre ele, doar la cele din gama cea mai ieftina se vede diferenta, si culmea, in cosurile de langa mine, la casa supermaketurilor zaresc scutecele cele mai ieftine...in proportie majoritara.

Ies, ma cheama toaleta!!

toate pozele

Andre_lina, ce fain ca iesi deseara la petrecere. Sa te distrezi la MAXIM

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:

poze

povestea noastra

Ema a auzit ca nici lui Arthur nu-i place in leagan si nu vrea nici ea? Curaj si poate reusiti ca si noi inca mai incercam

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Citat:

poze

povestea noastra

incearca viteza mai mare, tudor face urat la viteza mica, si nici sa nu auda de melodiile alea rasuflate!...viteza maxima, sa ii fluture chelia!!

nu mai are par deloc, un smoc pe la spate... radem de el... ii zicem butelie (chelie-butelie), cojak, si mai nou, SHAOLIN

toate pozele

Merci de pont O sa incercam si noi pe viteza mare. Melodiile am observat ca nici lui Arthur nu-i plac.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

reeditezdanyelana ... felicitari pentru alegerea facuta si pentru exemplul pe care il dai aici. din pacate multe mame, in clipele cand sunt confuze, obosite si lehuze, nu pot decide sau nu au puterea de a spune NU celor din jur si din automatism sau pentru a evita discutii pe care nu le pot duce la capat, discutii impotriva "obiceiurilor", "sfaturilor", "experientei lui x care ii dadea LP si uite ce mare s-a facut"... ajung sa nu isi hraneasca copilul natural.

excludem cazurile in care... laptele (am auzit) nu este pur si simplu... sau "pleaca", dar si acolo tb sa existe o explicatie.

si acum, multumesc pentru urare... sper sa nu primesc tel de la mama "hai mama ca urla"desi el e baiat cuminte, mama va tb sa faca fata crizei de colici de la ora 20... de o sapt e foare punctuala.

fug sa ma mulg si apoi sa ma imbrac

toate pozele

Mergi la inceput