Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Cristies sunt superbe hainutele , in special cele cu motiv marinaresc iar gecutza e bestiala.

Referitor la hainutze, ieri am fost si noi sa luam ceva frumos, si am luat o salopetica de stat in casa cu maneci lungi, pentru luna a 6 a , si doar la maneci ii este un picutz lunga, in rest e perfecta, asa ca ma intreb la 6 luni pentru ce varsta sa-i caut???? de 1 , 2, ani??/ are 5,2 kg, nici prea mult nici prea putin, cum fac astia masurile...

Si mie mi s-au parut asa de frumoase astea de marinar..
Masurile sunt pe lungimi. Al meu are 62 de cm deja si 6 kilograme.
Am vazut pozele, e superba printesa. Intrebare: chestia aia pe care sta in ultimile poze e jucarie sau perna de alaptat? Oricum e foarte interesanta.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

e locul de joaca, cum aveti si voi, dar nu era pusa bara de deasupra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Buna seara si de la noi!

Multumim frumos de urari la toata lumea si pentru cele de azi si cele de ieri . Azi am sarbatorit amnadoua odata.
Am avut o surpriza ffff frumoasa, a venit fratele meu cu sotia si nepotica de la Botosani, nu ma asteptam deloc stiam ca sunt foarte ocupati, si am petrecut super in familie.
Anastasia a fost ffff cuminte, e asa de vreo 3 zile, sa vedem cat tine . La doua lunitze parca s-a schimbat dintr-o data, urmareste perfect cu privirea, intoarce capul, rade la mine cu gurita mare, sta cumintica la orizontala, e o dulceatza , daca vreti s-o vedeti am pus poze pe contul comun aici

Va invit pe toate la un gratarel, avem si bere si vin si tarie virtual ce-i place fiecaruia, si la tortulet pentru cei mari si cei mititei.
Aoleuuu unde-s vremurile cand faceam gratare cand ne trasnea, indiferent de ora sau de vremea de afara, de era vara sau iarna, acum nici nu-mi tihneste si nici nu prea mai avem cu cine... fiecare e cu ai lui

Botosaaani?!?! Eu sunt de acolo, in Bucuresti stau deee..hm...6 ani. Fratele meu e in Iasi. Iti dai seama, ma vad cu ai mei cam din an in Pasti.
AAA...vreau sa va intreb ceva, sa va dati cu parerea. Nasii lui Stefan vor fi fratele meu si cu sotia lui. Nici nu mi-a trecut prin gand sa ii pun pe nasii de cununie, m-am gandit la fratele meu ca ar fi cel mai potrivit. Ei, nasii de cununie s-au suparat foc, s-au simtit dati la o parte...nu asta a fost intentia mea. Intrebarea e daca ar trebui sa ma simt un pic prost...parerile sunt impartite, ba ca nasii la copil sa fie tot aia de cununie...ba ca nu...in fine. Eu sunt ocnvinsa ca nasi mai buni pentru Stefan nu pot fi decat ei, dar uneori ma mai gandesc ca...poate ar fi trebuit...dar sa nu ma mai gandesc mai bine

mama lui STEFAN

atunci esti moldoveanca de-a noastra

nu au de ce sa se supere... asta e , daca voi asa simtiti. Si noi am cununat in vara si acum au un baietel pe care l-am botezat noi cu fratele ei, dar daca nu ne ziceau ca vor sa fim nasii copilului asta era, ce sa ma supar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Nu am avut net 2 zile...... ashtia cu mansardarea lor arunca de sus tot felul de chestii...scanduri... si au rupt firele. Tembelii!!!

Uraaaa...mi-a venit leaganul. E bestial. M-as urca eu in el, dar n-am 11 kg...Si bb-linelor le place mult, au si adormit acolo singurele. Deocamdata...ca vad ca unor bb-i nu prea le place.

Am pus aici poze cu iritatiza Alenei. Abia pt luni am obtzinut o programare la dr

Am incarcat si niste poze noi si un filmuletz cu Alena la joaca.

Siii... Tanam...fetele au inceput de ieri sa gangureasca...sunt atat de dulci...vorbesc cu babi la greu (apropo s-a reintors babi pt 1 saptamana ).

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4

Mergi la inceput

Am scos amr-ul de la semnatura pt ca oricum nu ma tzin de el...mananc haotic si de sport n-am timp .

Mergi la inceput

Dumnezeu s-o odihneasca pe Carmen. Sa-i dea putere si curaj sotzului...bietzii copilashi...

Mergi la inceput

Si acum restantzele foarte pe scurt:

cristies, sagetutza, ratusca_mica pt muzica.

cris.d Ma bucur ca ema isi revine si ca i-a crescut tonusul.

alexutzzza Bine ca va prieste noul lp. Noi ramanem deocamdata tot pe nan. Nu-i da lp mai devreme de 3 ore de la precedentul. Dai doar tzitzi daca vrea mai repede sa pape. Da ce mult manaca...fetele mele la 3 luni + rar mananca 130 ml la o masa de obicei doar 100-110. Si de regula au doar 6 mese pe zi. Bine, ele sunt si fetitze...si au fost si de la inceput mult mai mici...

Mergi la inceput

mitumac Eu folosesc ulei de la bubchen si este ok. Dau doar dupa baitza. O sigura data am vazut pielea mai uscata si de atunci alternez cu lapte de corp: o seara ulei o seara lapte. Laptele e Exomega A-derma.

cris.mario Eu port sutien de alaptat si tampoane de sani zi si noapte. Daca nu alaptez vreo 4-5 ore imi curg sanii, culmea, cand mie nu imi ajunge pt fete...dac-ash avea timp de muls, dar imi trebuie cate o ora si nu o am la dispozitzie...offf...

rebiana Bine ati venit acasa. Poze??? Si Natalia mea plange la san dar asta pt ca a dat de gustul biberonului...mai bine incearca sa eviti sa-l cunoasca. Eu acum abia reusesc s-o conving sa mai suga noaptea iar ziua nu-i chip...si de muls cum nu prea am timp, mai ales ca nu merge treaba ca la carte...

nikole Tu cum faci masajul la piciorushe?

beatrice Felicitari pt creshtinarea bb-lului! Daca Ivan tot nu prea papa lp e ce vrei sa-l schimbi?

myky Eu folosesc lp NAN 1 de la Nestle.

haircut Bine ca a decurs bine operatzia...Sper ca acum e bine micutza. Recuperare rapida!

dastefa Fetele tale seamana mai mult decat gemenele mele.

Mergi la inceput

lorex Superb slingul. Si pare mult mai ushor de “montat” decat wrapul.
Si tu ziceia de o apa pe care nu trebuie s-o fierbi. Eu prepar lp cu apa plata microbiologic pura pe care nu o fierb .
Si mie mi-au scos pansamnetul ca si alexutzzzei tot din maternitate.

cristies Nu stiu cum poti sa foloseshti pompitza pt nas...ale mele mandre nu stau locului deloc plus ca pompitza nu trage cine stie ce, de aia eu folosesc batista bb-lushului si ele chiar au rabdare... sau le place galagia de la aspirator ...
Si la noi imbracatul pt afara e cu vocalize, dar cel de dimineatza cu haine de zi si cel cu pijamale de dupa baitza de seara de obicei sunt ok, doar sa nu fie foarte obosite sau infometate pt ca in aceasta situatzie urla si ale mele.
Foarte frumu hainutzele, gecutza cea vesela imi place cel mai mult.

Mergi la inceput

Va tot aud cu multe lichide pt a face laptic...Cat de multe???

Mergi la inceput

Ma bag in sfarshit la somnic...pana pe la vreo 5-6 cand s-or scula mandrele, daca nu cumva or vrea altfel tocmai azi cand intarzii si eu mai mult...

NB (Noapte Buna)! Sau mai bine zis SU (Somn Ushor ) ca sunt singura cuc pe aici... dar daca doar acum am timp de forum...

Mergi la inceput