Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

Buna dragi mamici! eu sunt o mamica de la fulgusori! am vazut ca aveti probleme cu ragadele! eu va recomand untul de shea, eu nu am folosit dar au folosit alte mamici de fulgusori si au spus ca vindeca miraculos ranile!
Cosmina, mami de Emma

si unde se gaseste asta????

_
AMR 8..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

la farmacie sau sunt f multe produse cosmetice pe baza de Shea Butter. Adik untul de shea numa el in sine nu am vazut poate sunt io de la tara, da stiu ca-s multe cosmetice pe baza de shea butter, mai ales la body shop, sephora...

de Yannis

Mergi la inceput

Fetele hai sa va zic de Yannis ca nu stu ce sa ma mai fac cu el ca-mi mananca si urechile.
Ieri a dormit destul de mult, a mancat 4 mese, dar zdravene: san plus 130-150 la o masa de LP, dar a dormit multisor, bine , profund.
Azi... deci eu am copil crescut cu completare de lapte praf inca de mic, si chiar si cand era mic mic si numa la san nu se scula never mai devreme de 3 ore. Ei azi ar fi mancat intruna mi-era frica sa nu pocneasca
se trezea la o ora dupa ce termina masa si urla de foame...l-am plimbat cu una cu alta cu o joaca cu o baie cu o plimbare afara cu o suzeta...cu toate eforturile nu am reusit sa trec mai departe de 2 ore intre mese si manca neneeee!!! ce ma fac cu el?? si a avut deja 7 mese azi!! mai are soto una pana se culca ...aici nu e vorba de intrebarea am oare destul lapte? ca ii dau LP...dar de ce asa mult? deodata??? el care aproape 7 saptamani incheiate se trezea la minum 3 sau chiar 6-7 ore aum din 2 in 2? din ora in ora??? i s-a dereglat prograaaamulll...ce sa fac? sa il tin flamand ?? nu-l pot lasa asa sa planga

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Dumnezeu s-o ierte pe mamica eroina care a muncit pana la epuizare Carmen! Off..

Cris.m si mamidepui, ms de incurajari!

La multe lunite si sa fii sanatoaasa Ema!
Cris.D, nici tu nu i-ai uitat pe taticii babybjorn?

Ruxita, bine ai venit la noi!

Nikole, imi pare rau ca suferi...

Onitza, eu m-a dau cu garmastan si bepanthene alternativ pe sani dar dupa fiecare maasa a lui BB. Azi am dat si cu unt si miere de albine si mi-a fcaut bine insa nu cred ca ma mai dau ca mi-e frica sa nu ramana urme de si sa inghita bebe, mai ales stiu ca miere nu au voie pana la 1 an!

Cristies, chiar, vorba Alexutzei, cum speli tu una bucata gargaritz in tzashpe ape ca eu cu sotul ne crizam la apa simpla cand ii facem baie, ca se sperie si plange si mai nou nu avem voie sa-i atingem sanishorii

Alexutzza, ms de complimente Deja plangi ca e Yannis mare? Of mie mi se pare ca prima luna e cea mai grea si abia astept sa treaca; nu-i asa?

Danasor, si zici ca seamana cu mine? Ura!!

Haircut felicitari pt operatia reusita si bravo pt tarie

myky, eu nu prea simt nevoia sa ies din casa, si in sarcina am stat f mult in casa. Ma bucur ca-ti place numele, imi face bine sa mai aud asta din cand in cand.Multa lume ramane gura casca cand aude numele fetitei mele

Iuria
va multumeste tuturor pt complimente!

_

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Am plasat copilul cel mic in brate la cel mare si ma duc sa fac baie cu spuma. Yupii

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Sper ca de data asta ai reusit!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

lorex cred ca tocmai ai declansat "prietenimania" ...ma simt ca in scoala generala vorba ta, mamidepuiuti......si lorex sunteti doua frumuseti ... iuria dulce...iar la intrebari raspunsurile sunt dupa cum urmeaza:

3. sampon pt cap si corp de la Mustela
4. eu am mancat 5 Merci-uri odata si in ziua aia mi-a dormit mai mult ca niciodata, iar noaptea stiti ca ma laudam ca a dormit de la 10 la 7 dimineata ...deci ...eu mi-am dat liber la cioco...altceva nu-i place ei ...ramane sa descopar exact ce
5. mie nu mi-a facut inca perna de alaptat mami pentru ca i s-a stricat masina de cusut ...deci nu folosesc ...dar sunt inconjurata de tot felul de perne si pernite si le iau prin rotatie in functie de pozitia pe care o adopt

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi

am citit si eu despre Alaptatul care starneste furtuni...
super povestit...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

ptr cine vrea sa ne admire,poze noi cu printesa mea la semnatura
ma retarg...pupicei

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Hmmm...ne faci concurenta

Pup okioasa frumoasa!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Andrelina Petrecere frumoasa!

Danyelana si Nikole eu nu cantaresc sa vad daca a luat in greutate ptr ca de luat ia f bine nu mi-e frica de asta, eu cantaresc inainte si dup masa sa vad cat mananca sa stiu daca am lapte sau nu, cam cata completare sa mai fac etc.

de Yannis

faza asta cu cantaritul...nush cum sa spun..
eu am probat cantarindu-ma de ex inainte sa fac pipi si dupa pipi aveam mai mult...la fel si cu treaba mare, la fel uneori chiar si dupa ce pap...e un mister..

_

Mergi la inceput

Citat:

Alexutzza, ms de complimente Deja plangi ca e Yannis mare? Of mie mi se pare ca prima luna e cea mai grea si abia astept sa treaca; nu-i asa?

Iuria
va multumeste tuturor pt complimente!

_

Nu cred! sa-ti mai zica si alte mamici care-s mai experimentate dar mie prima luna mi se pare cea mai usoara ca e mica, doarme mult, doarme majoritatea timpului intre hraniri...apoi sta treaz/a vrea distractie da nu stie de care ..nici tu nu stii de care si daca nu nimeresti ceva pe placul si puterile lui caraie ca esti toanta si il plictisesti sau il obosesti si tot asa! si e treaz/a si vrea atentie acum vrea numa papa, e simplu

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Andrelina Petrecere frumoasa!

Danyelana si Nikole eu nu cantaresc sa vad daca a luat in greutate ptr ca de luat ia f bine nu mi-e frica de asta, eu cantaresc inainte si dup masa sa vad cat mananca sa stiu daca am lapte sau nu, cam cata completare sa mai fac etc.

de Yannis

faza asta cu cantaritul...nush cum sa spun..
eu am probat cantarindu-ma de ex inainte sa fac pipi si dupa pipi aveam mai mult...la fel si cu treaba mare, la fel uneori chiar si dupa ce pap...e un mister..

_

daaa asa e si la mine! uneori "evacuez" si arata mai mult pe cantar ai si tu dreptate

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

Buna dragi mamici! eu sunt o mamica de la fulgusori! am vazut ca aveti probleme cu ragadele! eu va recomand untul de shea, eu nu am folosit dar au folosit alte mamici de fulgusori si au spus ca vindeca miraculos ranile!
Cosmina, mami de Emma

si unde se gaseste asta????

_

la farmacie sau sunt f multe produse cosmetice pe baza de Shea Butter. Adik untul de shea numa el in sine nu am vazut poate sunt io de la tara, da stiu ca-s multe cosmetice pe baza de shea butter, mai ales la body shop, sephora...

de Yannis

de la tzara sigur nu esti, ca ai fi stiut despre puii organici

_

Mergi la inceput