Tumpi, si eu am folosit dermatocosmetice mult timp convinsa ca sunt bune. Apoi am inceput sa inspectez produsele bio/organice si mi-am da seama ca dermatocosmetic nu inseamna neaparat curat, sigur sau sanatos pentru piele. Eu am facut iritatii de la dermatocosmetice de exemplu desi erau recomandate de medic .
Iti recomand sincer fardurile minerale, eu comand din UK de la Lily Lolo, sunt bune si accesibile ca pret. Pentru pielea uscata si cu proprietati puternice antirid este uleiul de noptite (Primrose oil). Nu pot sa iti spun ce bun este. Eu il folosesc pe toata fata si nu mi-au aparut puncte negre. Se absoarbe foarte bine. Untul de shea mi-a dat probleme pe fata, ma umplusem de cosuri, asa ca iti recomand ce a functionat la mine
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul
6+
Buna ziua! am si eu o problema cu ochiu drept....Cred ca am tras curent cand am mers cu trenul acum 3 zile si in aceasta perioada la ochiul drept parca as avea ceva la pleoapa in interior parca ar fi praf dar m-am uitat si nu este nimika si defiecare data cand inchid ochi sau clipesc ma jeneaza ...si dupa un timp devine cam dureros si intepator imi puteti spune ce paote fi?