Probleme cu ochii/zona ochilor
Raspunsuri - Pagina 2
puskin spune:
Tumpi,eu as renunta la creme si demanchiante si as trece pe uleiuri si chestii naturale. Cred ca in prima faza untul de shea te-ar ajuta.
Pe post de demachiant poti folosi uleiul de migdale dulci.
tumpi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puskin Tumpi,eu as renunta la creme si demanchiante si as trece pe uleiuri si chestii naturale. Cred ca in prima faza untul de shea te-ar ajuta. Pe post de demachiant poti folosi uleiul de migdale dulci. |
As renunta eu la ele,dar din pacate am tenul cu tendinta de ingrasare si acnee.De aceea nu folosesc orice produs.
Un ulei nu ar face decat sa am fata precum un bec.As vrea sa pot folosi si eu ca orice alta persoana orice produs, nu pot
90% din produsele folosite de mine contin apa termala, ma lupt de prea multi ani cu acneea ca sa pun orice pe fata.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
puskin spune:
Ai incercat vreodata sa folosesti uleiuri? Nu lasa fata grasa, chiar deloc. Trebuie sa gasesti ceva care ti se potriveste si iti spun sigur ca nu mai revii la prostiile astea pline de chimicale .
tumpi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puskin Ai incercat vreodata sa folosesti uleiuri? Nu lasa fata grasa, chiar deloc. Trebuie sa gasesti ceva care ti se potriveste si iti spun sigur ca nu mai revii la prostiile astea pline de chimicale . |
Pai tocmai asta e ca nu folosesc orice crema, in 10 ani de cand ma lupt cu acneea singura schema care m-a ajutat a fost o crema fabricata de catre un dr dermato de la Cluj si produsele de la LRP.
Atat untul de she si uleiul de migdale este recomandat tipului uscat de piele.In genere uleiurile sunt reomandate in tratarea si calmarea fetei.La mine nu este cazul pe termen lung.
bufi spune:
Tumpi si eu am avut problema asta la ochiul drept. Am eliminat de la o zi la alta ba un fard, ba un rimel...si mi-am dat seama ca unele poate ca erau prea de mult si atunci le-am aruncat, am schimbat si crema de ochi...fffffffffff buna, de la RoC...daca vrei iti zic si denumirea exacta.
Incearca sa nu te dai in zona ochilor cu lotiunea tonica - sa nu se usuce zona ochilor, cu crema de fata (cea de zi-cea de noapte) si va trece. Pe de alta parte demachiere si dimineata si seara, OBLIGATORIU.
Ai grija!
Bufi
tumpi spune:
Bufilica , crema de la ROC este cea in cutie albastra?
Eu nu folosesc tonic, iar acum folosesc in zona ploapelor crema cu galbenele si parca s-a mai inmuiat, azi parca nu mai sunt asa cojoasa.
Oricum am aruncat fardurile care cred ca aveau un an(desi erau valabile vreo 36 de luni), unul dintre rimeluri(oricum nu-l mai foloseam).
Am sa revin la demachiantul pt ochi si il voi folosi pe actualul doar pt fata.Am sa revin iarasi la spalat pe fata cu apa termala si nu cu apa de la robinet si sa vad cum decurg lucrurile.
Sau mai bine am sa caut ulei de migdale dulci si am sa folosesc pt demachiara ochilor Ruxi.
tic_tac spune:
problema asemanatoare am avut si eu, acum citiva ani.
iti trebuie o vizita la un medic dermato ptr. ca ai o contaminare cu anumiti microbi.
eu am avut contaminare cu fungi, asa imi aduc aminte, nu stiu exact denumirea, dar poate fi orice altceva de natura infectioasa
am primit un unguent preparat la farmacie si m-am vindecat rapid. ajunsesem sa am cojite uscate, pielea iritata, rosie la coltul ochiului si nu ma vindecam orice aplicam.
de atunci ating zona ochilor doar cu servetel de hartie, daca sunt nevoita.
acum am trecut pe ulei de migdale dulci si ulei de masline, ca iar au inceput sa ma usture ochii.
doar putin rimel, suspectez si eu fardurile de pleoape, culmea ca sunt noi si de calitate.
tumpi spune:
tic-tac, nu m-as mai mira de nimic, eu sunt aia care se incadreaza excelent in vb din batrani "toate bube rele-n c...l babii mele" aia eram eu.
Am fost diacnosticata acum vreo 5 ani cu stafilococul auriu, asa ca......
oricum pana am sa-mi aiu ulei de migdale continui cu crema de galbenele care pana acum vad ca-si face treaba, nu ma machiez, nu nimic.
aniela23 spune:
Am avut aceiasi problema si eu si s-a descoperit ca era o eczema. La inceput am refuzat sa ma duc la doctor si m-am incapatanat sa ma dau cu tot feluri de creme si uleiuri. Degeaba. Abia cand eczema a inceput sa se extinda m-am dus la doctor care mi-a dat prescriptie pt o crema cu hydrocortizon. Din pacate eczema apare cam o data pe an, dar daca ma dau cu crema aia imediat cum apare imi trece in 2-3 zile.
bufi spune:
Tumpi crema de ochi de la RoC
ROC Retin-Ox multi correxion
este foarte buna...
Si eu zic sa mergi la dr...asa ca hai sa vorbim pe mess despre treaba asta...am un dr dermatolog ffffffffff buna
Pupici
Bufi