INDEMNIZATIE MAMICI

INDEMNIZATIE MAMICI | Autor: Gina36

Link direct la acest mesaj

Pentru viitoarele mamici care isi platesc obligatiile la stat ca persoana fizica, mai este necesar sa intri in concediu prenatal sau care este diferenta dintre cea care are carte de munca la o firma si cea care isi plateste darile lunar cash??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:

"Pentru viitoarele mamici care isi platesc obligatiile la stat ca persoana fizica"

Nu inteleg ce ai vrut sa spui prin asta?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Eu imi platesc obligatiile catre stat lunar, ca persoana fizica, cu numerar direct la caserie. Pentru a beneficia de indemnizitia pentru cresterea copilului care sunt pasii care trebuie sa-i urmez?

Mergi la inceput

Ce anume platesti?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

CAS-ul si sanatatea.

Mergi la inceput

Daca platesti si un procent de 0.85% (vezi la sanatate ce anume platesti) si ai 6 luni achitate anterior solicitarii de a beneficia de concediu de maternitate (pre si/sau postnatal) vei avea dreptul la concediu de maternitate (maxim 126 de zile din care 42 postnatal obligatoriu).

Nu ai dreptul insa la concediul pt ingrijirea copilului (cei 2 ani).

Pagina legislativa

Mergi la inceput