America (194)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Super Lia, si eu as da ff mica importanta cartonaselor.
Dar daca copilul e afectat de ce se intampla si pentru ca e pedepsit pe nedrept atunci normal ca as vorbi cu educatoarea, poate are o problema ea de pedepseste asa iute un copil mic, si fara sa faca cross checking. Io zic sa-i trimiti si un email si sa prezinti nemultumirile exact cum le-ai prezentat lui pricipal.. asa se pregateste si ea..

Ramona, legat de poezii, cred ca le trebuie si o aplecare spre sentiment.. vreau sa zic cccca.. o sa le simta mai bine pe la 14-15-16 ani incolo, au alt gust in perioada aia.. Acum probabil ca sunt enervante.. ma rog, asa zice fi-miu de 8 ani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

La Ralu la scoala au in cadrul orelor de science chestia asta cu programare de roboti dar ii depaseste chiar si pe clasa a 5a. Ii poate programa (sa salute, sa danseze...) doar teacher ul si l ajuta un tatic computatorist; copiii no way. Pe mine ma lasa rece toate chestiile astea deocamdata. Sa fie ei mai avansati in matematici si engleze.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Josephine nu gasesc view hidden files, am doar view icoanele asa si asa si asa... Eu vad acolo un fisier dar i l open si e golllllllll. I l sterg, pleaca bag memoria in rama digitala pozele nedorite tot acolo...

Edit: am gasit show hidden files si l am checked si tot acel fisier gol apare, pe ele nu le vad.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Miha, ce a crescut Andra si ce dulcica e! Parca s-a mai rotunjit putin la fata.
Acus acus fac doi ani! ce a trecut timpul...

Nush cum va fi mai tarziu cu poeziile dar Lucas la aprope doi ani vrea sa-i spun, sa-i citesc, sa-i cant numai poezii. Nu are rabdare sa-i citesc ceva ce nu-i in versuri, da pagina imediat.
Daca ii place cum suna poezia imi cere sa i-o repet de cateva ori si o invata relativ repede.
Din poezii a invatat sa numere (Number one tickle your tum...)si cu un joc de la Leap frog a invatat sa recunoasca toate literele; se mai impleticeste la literele mici. In schimb nu e interesat deloc sa scrie sau sa deseneze... (cu exceptia canapelelor de piele... stiti ceva ce curata pixul de pe piele??!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Lia, se vede ca nu prea citesti pe aici. Altfel vedeai ca si Eric, baietelul meu care e tot la kinder, e abonat la galbene. La noi singura problema e ca vorbeste mult. Din pacate, la Eric in clasa sunt 32 de copii si invatatoarei ii este greu sa ii urmareasca si potoleasca pe toti si atunci aplica metoda cu verde, galben, rosu. Eu merg si voluntariez in clasa si am vazut atmosfera, dar recunosc ca eu sunt mai severa si daca nu lua penny pana acum o saptamana nu avea televizor ziua respectiva. Din pacate, am avut o discutie ciudata cu Eric si am decis sa mai schimb din reguli, asa ca daca e pe galben doar pt ca vorbeste, nu il mai cert, ii amintesc de reguli si atat. Nu vreau nici sa ii dau impresia ca e ok sa deranjeze clasa, dar nici nu mai pun presiune pe galbenul ala. Eu nu am vorbit nici cu invatatoarea, nici cu principal, dimpotriva, vorba Sanzianei, ma dau bine pe langa invatatoare, pt ca de ea depinde cum ii este copilului meu la scoala si poate vorbi si cu invatatoarea de anul viitor. Stiu ca nu e etic si moral sa faca asta, dar se face. Believe me. Si nu vrei sa fie oaia neagra in clasa. Daca pe el il afecteaza cartonasul ala, asa cum il afecteaza pe Eric, stabiliti voi nieste reguli acasa si adu-i mereu aminte de ele. Si incearca sa nu te mai ataci decat pt behavioral si pt grades.

Mergi la inceput
Mergi la inceput