America (194)
Raspunsuri - Pagina 13
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Eu am vacanta nitel mai mare si nu sint la universitate dar nu ma mai dau mare ce misto e la mine, sa bat in lemn, cioc cioc intra! |
Te dai mica, adica?
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
miereamara spune:
Carmen ti-am trimis model de procura pe email./ Sper sa te ajute.
Fetelor, apropo de joburi, am aplicat pt un post in cadrul spitalului de veterani de aici, platit dublu fata de ceea ce iau eu acum, am emotii, sper sa ma cheme la interviu. Ar fi exact pe ce am studiat eu in scoala.
Stie cineva daca pot sa imi reinoiesc pasaportul fara sa ma deplasez la consulat? Nu reusesc sa dau de nimeni acolo. Stiam ca se poate dc ai GC, dar nu stiu exact proceduara si pe site nu am gasit nimic in legatura cu asta.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
ocebine spune:
Fetele de prin New Jersey, ati fost vreodata la Sahara Sam's Oasis Water Park? Ca parca m-ar tenta sa duc copiii.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ClaraJ spune:
MIERE - nu cred ca se poate. Ca ai de facut poze si semnat niste declaratii in fata consulului, plus de platit taxa. Eu mi-am reinnoit pasaportul anul trecut si aveam green card. Si vezi asteapta-te sa dureze un pic pina il primesti. La mine a durat 6 luni, nu exagerez. Am depus actele in decembrie si am primit pasaportul nou in iunie. Acu' poate o fii diferit de la consulat la consulat.
Asta fu experienta mea cu ei, altfel persoane dragute.:)
Pupici,
Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009
miereamara spune:
Pai pozele se pot face oriunde iar taxa se plateste si cu money order.
Poate doar din cauza semnaturii, offf, m-am trezit si eu acum...imi expira pasaportul in doua saptamani.
Pliculetele de tarate de la Aveeno sunt chiar bune!
Imi vine sa-mi dau palme in cap...atata am curatat casa de mold (si nu am gasit decat un pic in baie) si aseara am descoperit mold, unde credeti? exact in jucariile copilului, niste prostioare de plastic cu care se joaca in fiecare seara la baita si in care a intrat apa si s-a format mold.
Carmenbr spune:
Miere, mersi mult. Deci am nevoie de procura, chiar daca are pasaport american. Mai bine sa o am decat sa ma intoarca inapoi din aeroport si sa pierd avionul.
Andrada da-te si tu mare, ca te lasam, numai lauda-te odata. Ca esti prea tacuta.
Vreau si eu vacanta mai mare, la noi nu se da asa mult.
lisa79 spune:
Carmen,eu anul trecut am calatorit cu Ana fara probleme,Ana e pe numele sotului si eu nu mi-am schimbat numele dupa casatorie. Nu m-a intrebat nimeni ninik cea ce mi s-a parut tare ciudat.
Miere,nu,nu se poate,trebuie sa mergi personal.
Carmenbr spune:
La gunoi cu ele Miere. Voi aveti umiditate mare acolo, ca si noi vara. Asa ca verificat mereu tot. Ai grija si la usile mari, glisante, ca si alea fac mold. Spirt mult la dezinfectat, solutie de curatat anti-mold.
miereamara spune:
Carmen nu sunt 100% sigura ca iti trebuie procura, dar ti-am trimis-o just in case. Nu strica sa o ai.
Carmenbr spune:
Miere, trebuie sa o notarizez? sau apostila?
daca mi-ai scris asta in email, da ignore please, ca eu nu am acces la email de la office. ma uit diseara de acasa. Mersi mult.
la mold la usile glisante ma refeream la frame-ul din metal. Mie doctora lui Eric mi-a scris ca acolo se face mold si trebuie verificat in perioada de umezeala 1 data pe luna. Jucariile cu care se joaca in baie le golesc mereu de apa dupa fiecare baie si le arunc/schimb 1 data pe luna. dar la mine Eric e alergic maxim si la mold.