America (194)
Raspunsuri - Pagina 12
corinadana spune:
Carmen eu ti am zis ca sunt ca si tine in ce priveste cutremurul. Eu am tusit f rau (de cateva zile behai dar rau de tot) asa ca azi noapte am adormit dupa nu stiu cate ture de tuse pe la 2. Dar la 4:04 am simtit imediat. NU ratez niciunul niciodata. Si apoi of course ca nu mai puteam adormi de frica altuia...
Da' mi era o fricaaaa, abia am asteptat sa se faca ziua, offff
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
Hilde spune:
Buflea, lucrez pt o universitate.
Nu v-am spus ca am 22 de zile de vacanta...asta pana fac 5 ani vechime...apoi este o boierie, mai mult stai pe acasa.:)
Colegii mei nu prea vin pe la lucru zilele astea ca au prea multe zile de vacanta acumulate si daca nu le iau, le pierd. Asa ca au decis ca mai bine sa stea acasa.
Hilde spune:
Dar la lucru se cam munceste cele 8 ore..cel putin eu acum ca sunt noua, ma simt cam obo dupa cele 8 ore de lucru, e destul de intens.
Am vrut sa va zic ca ieri am stat in training-uri si sedinte si cand am ajuns inapoi la birou aveam 60 de emailuri noi de raspuns, 5 mesaje pe telefon ...asta pe langa munca normala pe care tb sa o fac.
Asa miere...plus sarbatori legale si alte chestii. : )
miereamara spune:
Haha, si eu tot trei saptamani lucratoare (21 zile) de vacanta am, plus sarbatori legale vreo 10 zile anul asta, plus 4 zile personale de craciun:))) chiar ca boierie la universitatile astea.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
buflea spune:
Ah! Asa se explica ...e boierie curata la universitati, de aceea nici nu se intra decat daca te recomanda cineva. Am aplicat si eu cand imi cautam job la universitati si cica nu aveam experienta cu granturile, de parca ar fi fost operatie pe creier.
Barbata-meu a avut acum ceva ani un sef care fusese IT Director la o universitate de aici din Manhattan. A rezistat in "real life" fix 7 luni dupa care si-a dat demisia si s-a intors la universitatea lui pe un salariu cu 25% mai mic. Imi aduc aminte ca am fost la dinner cu el si noi l-am intrebat asa mirati cum de a ales un salariu mai mic si el a zis ca are o varsta si ca vrea o viata linistita nu stresul si agitatia in care intrase.
IoanaN spune:
ClaraJ, baietelul meu mai mare are pielea extrem de sensibila, medicul pediatru dermatolog la care am ajuns in cele din urma mi-a dat niste sfaturi simple si care au dat rezultat...Aquaphor Baby de la Eucerin...ei zic ca e cea mai buna pentru copii, la noi a dat rezultate imediat si ne scapa mereu de eczeme...eu ii dau pe amandoi dupa fiecare baita peste tot cu crema...fara spumant in baie, ca sampon all over folosesc tot Aquaphor Baby. Am folosit si Aveeno si am fost multumita dar e o crema mai usoara si ne-a mai ajutat pe noi... si cand Matei avea episoade urate...nu mai foloseam sapun deloc si puneam in baie taratze de grau, tot de la Aveeno.
Dermatoloaga a spus fara sapun pe tot corpul, doar pe cap si in zona intima...eu le dau la baieti pe cap, fundulet, puta si axilar...si baile zice ea nu tre sa fie fierbinti si lungi...la timp stam mai prost ca-i scot greu din baita... dar nu el fac cu apa fierbinte ca deshidrateaza si intretine/agraveaza eczemele... baita cica rar, nu tre in fiecare zi...dar eu vara le fac si de 2 ori pe zi...iarna le fac o zi da una nu, daca-i duceam la daycare poate ca le faceam zi de zi si iarna...
fetele care nasc si intrebau ce trebuie la spital...nu trebuie nimic, nimic la spital
Corina, e setat aparatul din meniu, cauta la memory card security sau la photo settings... daca nu gasesti nimic, sterge-le manual una cate una...si ar trebui sa se activeze niste extraoptiuni care-ti spun ca e blocata stergerea si daca vrei sa schimbi asta... ce camera ai, daca ziceai de la inceput era mai usor...parca ai un canon, un SLR?!
Cristina balerina :), daca esti fata care o am eu in lista pe mess...e mica lumea...vroiam sa te intreb cum stai cu stepurile, ti-au acceptat actele la CGFNS, te-au inclus in examen...ah stai ca ei iti fac doar evaluarea ca nu se cere CGFNS la tine in stat, parca... ai dat NCLEX? ...oofff stai ca dureaza cca 1-2 ani cu transferul de acte, licenta de acasa trimisa de MS si apoi evaluarea lor care ia minim 6-7 luni...iti tin pumnii!
Buflea esti o scumpa , impartasesc multe din ideile tale
si ale tale Sanzi
cu soacra, am avut o experienta traumatizanta exact dupa ce l-am nascut pe Matei...a fost groaznic, imi regasesc povestea in absolut toate pataniile voastre...
...Miri, esti frumoasa oricum...poti sa te faci si curcubeu in cap :)))...eu am un fix cu parul lung, nici eu nu-l mai suport si am taiat mereu din el mult, dar am zis ca e ultima mea etapa, daca-i pot spune asa, in care pot sa-l port asa ciufulit si lung pe spate...cand o sa fiu baba o sa ma tund in fel si chip...adica cu alte cuvinte atunci voi avea curajul care-l ai tu acum...
Miere am zis ca-ti scriu si uite ca nu am avut timp, o voi face curand, te pup si-ti multumesc
am fugit...mamaaaaaaaaa cata treaba am
Carmenbr spune:
Fetelor, help. Eu abia acum mi-am dat seama ca ma intorc doar eu cu Eric din Ro, ca sotul meu se intoarce mai devreme cu 1 saptamana. Eric are pasaport american. Am nevoie de procura de la sotul meu? De unde fac rost de procura? Pot sa o scriu eu si sa o notarizez aici in state? Ce trebuie sa scriu in procura?
Corina, tu calatoreai singura cu Raluca. Te intrebau ceva cand plecai din Ro? Raluca avea pasaport romanesc sau american?
Alte fete ati avut problema asta sa va intoarceti singure cu copiii fara sot? Ati avut probleme la aeroport?
Andrada spune:
Eu am vacanta nitel mai mare si nu sint la universitate dar nu ma mai dau mare ce misto e la mine, sa bat in lemn, cioc cioc intra!
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana ... |
pai sa-ti fie ca in afara de asa doo vorbe si-un facebook, imi las neuronii pe laptop la astia zi de zi, ca mi-a placut la capitalisti.