America (194)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Du-te si tu la nemti si spune-le ca ai dori sa te initieze in limba lui Goethe!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

BUFLEA- DA, depinde foarte mult de spital. Eu, de exemplu, am nascut la Cedars-Sinai, aici in LA, care este considerat unul din cele mai scumpe spitale. Nu am vrut noi sa nastem in cel mai scump spital, insa acolo lucra sau ma rog, cum zis americanii, "have privileges" doctorita noastra cu care am avut o relatie exceptionala pe parcursul celor 9 luni de sarcina si nu doream sa nastem cu altcineva.
Da, recunosc, am avut un serviciu de 5 stele. Camera in care am nascut avea jacuzzi, o vedere catre Beverly Hills de ti se taia respiratia, o fereastra imensa cit tot peretele, plasma TV, nici nu mai stiu, tot felul de gadget-uri. Bine, cui naiba ii mai pasa, ca atunci cind esti in durerile alea mari, zau, daca te mai intereseaza ceva, cred ca ai putea sa fii si intr-o gaura de sarpe.:) Personalul, nu ca atent, enervant de atent, de-mi venea sa le zic:"D-le da mai lasati-ma in pace, nu mai veniti de 'jde de mii de ori sa ma intrebati cum ma simt", deci, cam asta experienta cu spitalul in cazul meu.

Hai pupici,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan -18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:

hahaha ! - da, da, tu vrei sa fac ruptura la muschiul limbii (germane) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:

hahaha ! - da, da, tu vrei sa fac ruptura la muschiul limbii (germane) ?

Da, da, cand ti-o arata neamtu' unul lung nu o sa-ti mai arda tie de ras.

Si ma refeream la cuvinte, da? Ca de exemplu acesta: Herzkreislaufwiederbelebung sau acesta Hoechsgeschwindigkeitsbegrenzung

Cica is pe bune cuvintele astea, al doilea ar insemna maximum speed limit si primul CPR, hahaha! Pai pana striga unul dupa CPR moare omu in strada!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si eu am stat singurica in camera cu tv si cu asistente ca scaiul; imi tot verificau semnele vitale cand eu aveam un somn in mine...
Nu ma lasau nici la buda sa merg singura, eu care aveam experienta nasterii in RO unde am urcat 2 etaje pe scari la 3 ore de la nastere iar de buda chiar nu i pasa nimanui cum faci.

Multumesc oricum Bianca!!!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mama mia cand aud scorurile astea de la nasterile voastre .. cine stie poate la al doilea o sa ating si eu asa scoruri.. la Andra desi am nascut la un community hospital, personalul a fost super de treaba.. si conditiile mult mai bune decat ce m-ar fi asteptat acasa..

Hilde super ce zici de job! asa job sa tot ai!
Clara parca povestesti din filme cu spitalul!

cu emigratul la noi - chiar a fost alegerea buna.. in RO nu ma astepta o situatie prea buna in viitor.. locul de casa e tot acolo, asa ca poate candva ne-om face o casa de vacanta pt concedii, dar nu e graba.. sa crestem mai mari si pe urma..

cu lucratul - eu am ajuns la momentul in care duc dorul de interactiune profesionala, ca sa zic asa.. am inceput sa imi pierd rabdarea mai repede decat de obicei, poate si sarcina asta pierduta m-a afectat la "acoperis" un pic.. si de aia ma gandesc ca o schimbare de peisaj mi-ar prinde foarte bine..
numai ca greu ma baga si pe mine in seama astia, deh.. nema experienta de America.. dar merg inainte!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
Si ma refeream la cuvinte, da? Ca de exemplu acesta: Herzkreislaufwiederbelebung sau acesta Hoechsgeschwindigkeitsbegrenzung

Cica is pe bune cuvintele astea, al doilea ar insemna maximum speed limit si primul CPR, hahaha! Pai pana striga unul dupa CPR moare omu in strada!

Bai, habar nu ai - o fi insemnand "va rog sa imi acordati ajutor prin metoda clasica de CPR ((gura la gura)) numai daca v-ati spalat pe dinti dupa lunch si va miroase gura a flori" - na, care e mai lung acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Sa inteleg ca fiecare spital cu legile lui....cate bordee,atatea obicee.....Eu oricum voi plati integral ca nu am asigurare...,dar daca mi se zice sa fac pt bebe,am sa fac....trebuie sa ma adaptez situatiei,ca na,doar asta am dorit SA NASC IN STATE...moftul costa
De la cate sapt imi va spune dr cum e mai indicat sa nasc?Eu doresc nastere naturala cu epidurala ,dar dr cred ca va sti mai bine cum e mai bine pt bebe...

28+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

BILICA - din experienta mea, doctorul nu-ti prea recomanda cum sa nasti, decit daca sunt probleme medicale cu mamica sau bebita, altfel, daca e o sarcina normala, ramine la latitudinea mamei cum vrea sa nasca. Asta s-a intimplat in cazul meu, i-am spus ca as vrea sa nasc natural, nici macar epidurala nu vreau si ea mi-a zis ca nu are nimic impotriva, atit timp cit eu si bebelusul vom fi sanatosi si fara complicatii. Eu nu am vrut nici inducere, insa niveleul lichidului amniotic scazuse destul de mult in descurs de numai 2 zile, eram trecuta de 40 de saptamini si atunci EA a fost cea care a ne-a explicat de ce e mai bine sa fim indusi.
De asemenea, cred ca e bine sa ramii deschisa tuturor posibilitatilor. In sensul ca, daca iti fixezi in cap ca vrei numai si numai nastere naturala, dar prin nu stiu ce imprejurari ajungi sa faci cezariana, s-ar putea psihic sa fii dezamagita. Nasterea e un proces atit de imprevizibil incit e destul de greu sa o planifici pina in cel mai mic detaliu. Cel mai important e ca tu si bebe sa fiti bine si sanatosi.
Cam asta e parerea mea,

Hai pupici intensi,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana C

Corina, ca doar nu le-am carat in spate. Am avut scaunul instalat deja in masina si verificat la o firehouse (unde aveau centru pt asta), ca sa fim siguri ca era instalat corect (John a stat mai mult cu mine, in spital, nu statea el de instalat scaunelul atunci, daca am avut timp sa o facem dinainte - nu am avut extra familie care sa ne aduca, si nici acum nu o sa avem - chiar daca locuim la 15 min de spital). Nu am auzit niciunde sa iti dea scaun de masina pt baby de la spital; peste tot spun sa aduci scaunel de acasa, ca altfel nu-ti dau baby acasa. Pt iesire am avut doar schimburi pt mine si un costumas pt baby, ca doar nu era sa o aduc pt prima data acasa cu haine capatate de la spital, cind aveam closet-ul ei plin de haine noi Asa, cit am stat la spital cu Eva, a purtat numai imbracaminte de acolo, paturele de acolo, diapers de acolo, tot ce a avut nevoie (pompa de nasuc, suzeta, wipes si creme de tot felul ...). Celelalte spray-uri si tot ce am zis mai inainte, mi-au dat de la spital, atunci, dar le-am scris in caz ca ea nu le primeste. Oricum, eu mi le cumpar acum, nu sint scumpe deloc, just in case.
Si eu am oceanul aici, dar e Atlanticul (first town in the first state!). In Florida, la Eva, am avut Golful Mexic, la fel de fain.

Cuscra, mai bine ii cumperi un acvariu mititel si citiva pestisori. Asa, daca mor, poti sa ii cumperi altii imediat sa ii inlocuiesti, fara ca el sa observe. Noi avem asta in plan, cadou de la baby sister.

Eu cred ca dupa ce a trecut stresul de swine flu, astia incearca sa ne streseze cu toate cutremurele de pe pamint. Adica, da, inteleg, au fost citeva ff mari si dezastruoase, dar sa se apuce sa anunte un cutremur de 3-4-5 sau tot felul de replici mititele, neimportante, mai ales in zone care au cutremure f dese ... Dupa ce si-au facut banul cu flu vaccines, acum vor sa trecem toti pe depression si anxiety medication?

Oana 33+sapt si Eva (29 iunie 2005)

I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.

Oana, chiar ca astia vor sa ma terorizeze.
Corina, nu am simtit cutremurul. Dar nici nu a fost asa mare, 4,4 si a tinut cateva secunde. Catalin l-a simtit si pana sa vina sa ma trezeasca s-a terminat. Eu ma culcasem pe la 1 si dormeam adanc. Mai bine ca nu am simtit, ca ma speriam si nu mai adormeam. Sunt cosmarul vietii mele. deja cei de la office stiu ca data trecuta cand fuse de 5 grade si ceva si destul de lung, am facut un soc, plangeam nasol si nu ma puteam opri. Asa ca i-am rugat, mai bine zis i-am obligat, sa nu ii mai aud vorbind de marele cutremur ce va sa vina, pt ca ma terorizeaza. Le-am zis-o la modul foarte serios si vad ca dupa episodul cu socul meu, chiar au luat-o in serios si nu ii mai aud, ca inainte toata ziua buna ziua numai despre marele cutremur vorbeau. Azi dimineata la radio ce crezi ca se discuta " so, that means the big one is coming? are you prepared?"

Mergi la inceput