Cum se numeste filmul?
Raspunsuri - Pagina 2
Kikina spune:
Hai ca incepem sa amestecam filmele. Amprente si tancuri.
Alice2004 si ML, ce bine suna titlul asta, Urmele nu se sterg, pt. ceea ce caut eu! Am vazut cartea din colectia Aventura pe okazii.ro si nu e specificat autorul. Era postata acolo si o "cerere de ajutor" catre vanzator, in privinta subiectului cartii. Mai urmaresc. Sper sa nu ma aleg cu o compulsie in sensul asta precum eroul din film.
ML spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kikina Am vazut cartea din colectia Aventura pe okazii.ro si nu e specificat autorul. |
Autorul cartii "Urmele nu se sterg" este roman, Theodor Constantin (titlurile sunt puse in ordine alfabetica, o gasesti spre sfarsitul listei, nimic despre subiect):
http://www.rebusmania.com/carti_ro.html
Take joy! (poze)
alice2004 spune:
Kiki, pe okazii zice nenea ala de vinde cartea ca este o colectie de povestiri politiste, dar nu stie de vreuna cu subiectul care ne framinta pe noi ! Da, am gasit si eu autorul, Theodor Constantin ... imdb-ul nu recunoaste numele acesta !!
Asa ca nu am reusit nimic in plus fata de ce stiam ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
dicirstea spune:
Am capatat o obsesie stiu filmul dar imi scapa numele nu era cu Gene Hackman?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
De fapt s-ar putea sa il confund cu "Conversatia". in care GH innebuneste cautand microfoane in apartament.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!