Bravo ATB! Iepurasi 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Lindal - tare bine arati. Tu nu ai mancat nimic toata sarcina??

Denisa, 37 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa da normal, tre sa.ti faca reducere si daca il iei pe cel expus...daramite daca nu merge, ar trebui sa.l dea ieftin de tot
daca nu sigur gasesti la alt magazin; merge prins la orice patut nu?

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

asteropi - e frumusica foc bebelina ta
nici eu nu vad icter,probabil i-a trecut de tot
tati e taaare mandru

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- nu am vazut la alt magazin. Ma uit din decembrie dupa ele. Atunci mi s-a parut prea devreme sa iau unul.
In principiu merge pe patut pe lemn dar il rezolva tati sa mearga si pe al nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Am fost sa duc caruselul inapoi in Cora si sa iau cadoul.
Sa vedem: borcanelul de la hipp expira im mai, clar nu incep diversivicarea la o luna, laptele praf care e de la un an in sus expira in decembrie, o punguta de cereale de la 8 luni expira tot in decembrie. Restul sunt ok.
Oricum eu ma bucur pt orice prostie cadou. Eu un defect graaaav.

Denisa, ce borcanel? eu nu am primit decat plicurile cu lapte si cereale si sincera sa fiu nici nu m-am uitat cand expira. la care Cora ai fost? oare difera cadoul de la un magazin la altul?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 36+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata! Am intrat si eu rapid inainte sa plec la curs.
Dayanara cred ca e viroza...si sotul cam are aceleasi simptome (de la el oi fi luat). M-am tratat cu babesti de aseara si vad ca-s mai ok, macar nu mai am stare aia de curca plouata

Lindal, bine ca ai scapat de alergie Arati f bine, vba fetelor, tu n-ai mancat nimic in sarcina asta?

Honey bafta cu caruselul! Sper sa-i faca astia reducere, asa ar fi normal, dar la noi nu prea se practica...prefera sa nu-l vanda decat sa-l dea la un pret mai mic...

36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

felicitari mamicilor si bun venit noilor iepurasi !!!
Scuzati ca nu nomonalizez dar am pierdut sirul si nu vreau sa gresesc
Roxana
Anca, BB Ovi char seamana cu Alex BB, doar ca e ma grasunel
MIhaela, nu dormim chiar toti trei....din fericire e mama la mine inca cateva zile si mi-e mai usor. Iar BB Ovi doarme de nu-mi vine sa cred...cate trei patru ore, asa ca ma pot ocupa si de Alex. Seara am reusit sa-l culc eu pana acum. Important e sa ne acomodam incet fara prea multe schimbari bruste...Elena ce spune, nu e nerabdatoare?
Vladi felicitari !!!! Abia astept sa veniti acasa !1 Cel putin la noi atmosfera s-a schimbat radical... sunt tare fericita cu baietii mei...si tati are mare grija de noi. !!
Oana, doua zile si noi ne-am chinuit cu colicii, dar se pare ca le-am gait leac. II dau picaturi BONISAN, iar intre mesele de supt daca e agitat cativa mililitri de CEAI PT COLICI.Dar ce mi se pare mai important, eu beau ceai de chimin, fenicul si anason. Am luat ceaiurile separat iar la doi litri de apa pun o lingura din fiecare. De exemplu ieri am baut mai putin pt ca am ajuns la supraproductie de laptic, si deja s-a simtit, au reinceput crampele. Incercati si voi. Sper sa mearga, BB Ovi doarme ff bine noaptea, cate 4 ore legate. reteta cu ceaiul ne0o daduse daca nu ma insel andira mai demult.
BBErik, si pe mami sa aiba rabdare
CoriMami, incet dispare discomfortul si problemutele Uitasem doar sa amintesc de sani...ce dureri, iar Garmastanul la noi parca e frectie la picior ed lemn, mai bun e bepanthenul, dar fara mari rezyltate. Deocamdata rabd...
Eliza si mamica..

Am vazut o gramada de poze frumoase cu bebei ingerasi si mamici fericite. Cat pot fi de frumosi Si minunea mea ma topeste, nu stiu cum pot sa-i multumesc lui Dumnezeu pt asa dar !!! Ce norocoase suntem !!
va pup pe toate...am cam pierdut ritmul, am citit doar pe diagonala, dar sper sa revin curand. Sa vad doar vesti bune !!!

revin si cu poze..promit !!!

Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

alina2 bine ai venit acasa!!! un pt mami si un pentru asteropi

alina incearca sa iti lasi canapeaua pe spate cand mergi cu masina, eventual poti folosi si o perna sa o pui sub fund si mijloc.

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

neata!

mai devreme am vazut si eu pozele cu frumoasa Asteropi, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. ce bine e acasa cu un membru in plus, asa-i?

Linda
, wow, arati f bine. tu nu te-ai ingrasat deloc? numai burtica e de tine. sa-ti fie de bine tunsoarea.

alina, un gand bun pt mama ta sa se refaca repede dupa operatie. sfatul meu este sa iei o nospa luni, inainte de a pleca de acasa la control.

in curand o sa plec la matusa mea la curte, ma chinui de 2 ani sa plantez si eu un pom, azi o sa plantez 2, cate unul pt.fiecare fata. sper sa se si prinda si peste cativa ani sa pape fetele fructele direct de la sursa.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 36+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Am revenit si eu dupa somnul nr. 2, si ghiciti ce am visat??? Ca am nascut!! Cred ca am citit prea mult in dimineata asta despre depasirea termenului si de aias am visat

Lindal ma simt onorata ca ai mentionat ca te-ai tuns in stilul meu. E clar ca imi place freza, nu? Iar in rest, ma bucur ca ai scapat de alergie, ca astea alimentare sunt taaare nasoale.
Si inca ceva...tare slabutica mai esti..de data asta cred ca honeybaby te-a luat la greutate si ai ramas tu in top

Anca-in 41 saptamani
In asteptarea -ului
AMR... cat vrea Codrin Fabian!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput