Bravo ATB! Iepurasi 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Am pus pozici...sper sa se vada

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan
mami are laptic dar nu indeajuns pt papacioasa ei, asa ca dam si supliment.

Sper sa nu te superi ca-ti spun, dar nu exista asa ceva ca 'nu am laptic suficient'. Trebuie pusa la san si hranita, altfel productia ta de lapte nu va creste niciodata pentru ca daca nu e cerere, nu va fi nici oferta. Daca tu ii dai supliment, cererea scade, nu va creste nici oferta de lapte. Recomandarea mea e sa nu-i mai dai supliment, sa o pui la san. Ei au stomacul foarte mic, cat o aluna, cel mult cat o nuca la inceputul vietii, nu te astepta sa manance nu stiu cat.
Rabdare si vointa trebuie la alaptat, trebuie din start sa iti pui in cap ca nu vei apela la supliment decat dupa ce ai incercat toate celelalte metode de stimulare a lactatiei, tine doar de vointa ta. Amestecul de laptic de mama cu cel praf nu e cea mai buna alegere pentru sistemul digestiv al bebelinei.

dupa ce nasc ma iei si pe mine de urechi un pic?
sigur o sa am nevoie cu alaptatul asta...
angoasa o am inca de acum!

nafi - e frumos caruselul dar mi se pare scump rau!
cel despre care povesteam eu a fost un chinezism no-name si a costat cam 30-40 RON,nu mai stiu exact

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Eu de dimineata am inundat perna de plans....hemoroizii care ma lasasera, au atacat din nou.

imi pare rau ca ai de tras cu problema asta
tare rau trebuie sa fie!

as vrea sa te intreb ceva : hemoroizii i-ai avut din timpul sarcinii sau au aparut dupa nastere?

e posibil sa nu avem dar sa apara dupa nastere?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

dupa ce nasc ma iei si pe mine de urechi un pic?
sigur o sa am nevoie cu alaptatul asta...
angoasa o am inca de acum!

nafi - e frumos caruselul dar mi se pare scump rau!
cel despre care povesteam eu a fost un chinezism no-name si a costat cam 30-40 RON,nu mai stiu exact

36+

Da..din pacate e scump...eu l-am luat de aici din Prenatal si am dat 50 euro dar chiar si asa e destul de scump...A fost doar o idee caci e singurul despre care am referinte , ca sa spun asa...

CoriMami - si mie imi e tare teama de problema cu care te confrunti! sper sa-ti treaca repede! si eu am un prapadit din asta care mi-a aparut acum o luna.am tot dat cu crema de galbenele si de doua zile vad ca a plecat in vacanta si sincer sper sa ramana acolo! Dar mi-e teama ca dupa nastere poate reveni , si cine stie ..isi aduce si familia!
Pupicei "martisorului" Ma bucur ca e un copil cuminte! si nota 10 ptr tatic! ajutorul lor e de nepretuit mai ales la inceput!

Ioanaa28 acum incerc sa vad si eu pozele cu bebe Ovidiu!
Deci..revin cu comentariile dar sunt sigura ca e un dulcic!

36 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

Am pus pozici...sper sa se vada

Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Vazut!
E un frumusel si intr-o poza zambeste ca un ingeras!
Frumoasa si imaginea celor 2 fratiori impreuna! Ai copii f frumosi! Sa-ti traiasca! F haioase si pozele cu tati in care Ovidiu pare cat un ghemotoc!

36 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Jasmine- a fost idea celor pe la magazin sa vb cu managerul sa ne faca reducere, numai sa ajunga sotul la o ora rezonabila luni.
Carusel in genul la ce zici tu am vazut in Auchan cu 48 Ron, dar avea o singura melodie ( draguta de altfel).

Am inceput mesajul asta acum o ora...

Denisa, 37 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Ioanaa - frumos Ovidiu si grasunel.
Jasmine - eu stiu ca pot apare hemoroizi de la nasterea naturala pt ca te fortezi ( scremi).
Dupa cezariana nu cred ca e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana ce bebe frumos ai si tu! tare dulce e, doamne abia astept sa nasc sa am si eu asa ceva :) sa.ti traiasca , sa fie sanatos!

nafi si eu tot la ceva de fisher price ma gandeam....dar nu cred ca voi avea nevoie

ioanact, am admirat.o pe rotunjoara:) nu cred ca nasti asa repede, sa vii cu vesti bune de la doctor

eu am mers cam 1.30-2 ore pe jos prin mall, nu am stat jos deloc in timpul asta, doar cu opriri la diverse articole! dupa aia am luat o pauza de.o cafea
am cumparat protector impermeabil si lenjerie pentru landou , in rest cate ceva pt mine si leo
sa vad saptamana care vine pe unde o mai iau la pas

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bumbita vad ca pe mine abia acum ma ia raceala asta, deocamdata sunt cu gatul si ma arde asa intre nas si gat, senzatie de raceala, asta inseamna ca urmatoarele 2 zile vor si mai nasoale
ma bucur ca esti mai bine

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Roxana- cum arata lejeria pt landou?? E din aia cu volanase?
Sa le stapaniti sanatosi toti
Daca te ai raceala stai in casa sa nu culegi mai multi virusi de afara.

Mergi la inceput