Bazar (3)
Raspunsuri - Pagina 32
alexandrina spune:
Licitatii castigate:
liliana83 - nu mai stiu, cred ca 8 produse
arcadia, LoraG si mistral cate un produs
Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
dandusa spune:
Tanti Zavaidoc,Gabi,Grigore-Tina,
am trimis pachetele azi,sper sa ajunga repede!
am depus si banii in cont,astept sa deslusesc misterul descarcatului de poze din telefonul meu minunat si trimit pe mail rapid.ap foto s-a stricat,evident...cu doi fotografi amatori dornici de lins/ros si trantit,cred si eu...
am depus:
15 ron pentru Alina
15 ron pentru Bogdan
20 ron pentru Ionela
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Tanti Zavaidoc spune:
Dandusa, ai de primit doua produse de la mine (puloverul si caciula). Pentru cele doua erau cei 20 RON depusi in contul Ionelei, nu? Trimite-mi te rog PM cu adresa, ca sa nu astept coletul de la tine si sa iau de acolo adresa ta
Eu din pacate nu am reusit sa ajung azi la banca si sa depun banii in contul lui Robi pentru sepcuta de la Pisellino. Fac tot posibilul sa ajung maine. Iertare!
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun confirm urmatoarele plati din pacate nu ghicesc de la cine sunt , voi pune initialele si suma): anonim =38 lei, anababy, anonim 13 lei, M. I = 10 lei, LORA, anonim 23 lei, anonim 12 lei bazar pentru Ema ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari 10+ si mami de Ema |
eu am platit 12 lei: o bluza de la ine si o geaca de la Selene, plus 3 lei comision. am trimis dovada pe mail.
mamica lui Andrei
crissandrada spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Au intrat banutii in contul pt Bogdan de la Biara15 ron si Grigore_tina37(am trecut 3 produse la achitat pt care ai mai platit?) Bazar general pe DC Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Dodo nu cumva e cu 10 lei mai mult? Cred ca sunt blugii de la mine care trebuiau achitati la ROBI .
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui crissandrada Dodo nu cumva e cu 10 lei mai mult? Cred ca sunt blugii de la mine care trebuiau achitati la ROBI . |
atat este (37 ron),sigur...27 am gasit produsele pt 10ron....
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
crissandrada spune:
M-am exprimat gresit . Scuze .
Vroiam sa zic ca poate sunt blugii .
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
ana l spune:
Of, eu tot nu am inteles nimic. Deci am platit on line, am dat 1 leu comision din contul meu plus alti 3 i-am pus in contul beneficiarului. eu o iau ca pe o donatie, dau 4 lei plus inca 3 lei cidn pun si eu coletul.
eu zic asa: haideti sa renuntam la cei 3 lei comision si suma asta sa reprezinte defapt transportul coletului si o punem ca pina acum in contul beneficiarului. suna mai bine decit comision bancar.
mamica lui Andrei
Dodo-pui spune:
Confirm intrarea banilor de la Dandusa multumim
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!