Bazar (3)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

licitez:
A92-10 ron

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

alexandrina, Selene_Bunny, ati gasit chitanta pt papuceii platiti de mine. Sa nu se trezeasca alexandrina ca striga cineva prin oras dupa ea

Laura25, arcadia, ati primit coletele ?

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

11 LUNI

Adee, am gasit in seara asta 2 avize in posta, dar nu am avut timp sa ajung sa iau pachetele. Unul sigur e de la mamagiuliei , celalalt cred ca e de la tine. Multumesc!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Am primit coletele de la Leditiasi Alex_andra( pentru ca mi-ai trimis si fusta inca neachitata).

Ma saboteaza astia cu indemnizatia, trebuia sa-mi intre banii ieri, dar n-au intrat nici azi. Poate maine am noroc si apoi fug la banci sa-mi achit toate datoriile.

Cosminiq, am primit PM de la tine atunci cand licitatia nu era incheiata.Eu nu stiu cum este cu plata direct in mana , dar daca fetele care se ocupa de bazar confirma si muta produsul la "achitate" (deocamdata este la finalizate), eu fug la posta cu pachetul.

In mail-ul trimis cu produsele mele era si un sacou pe care nu-l gasesc la imbracaminte femei.Il retrimit?

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

licitez:
A92-10 ron

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

te rog imi dai link-ul caci nu-l gasesc

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Deoarece printre produsele pe care le-am castigat erau cateva lucruri care aveau castigator prestabilit, am decis ca si restul banilor sa-i impart tot celor 3 cazuri( ca oricum trebuia sa depun in toate cele trei conturi) in felul urmator:
pentru Robi: F31- 8 lei+E77 -8lei+E61-3LEI+F26-6lei (25 LEI)
pentru Ema F30-8lei+E147-7 lei+E20-10 LEI(25 LEI)
pentru Bogdan L140-15 lei+E129-10 lei;(25 LEI)
La banca voi ajunge zilele urmatoare, nu stiu exact cand , voi anunta oricum imediat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Cosminiq, am primit PM de la tine atunci cand licitatia nu era incheiata.Eu nu stiu cum este cu plata direct in mana , dar daca fetele care se ocupa de bazar confirma si muta produsul la "achitate" (deocamdata este la finalizate), eu fug la posta cu pachetul.

In mail-ul trimis cu produsele mele era si un sacou pe care nu-l gasesc la imbracaminte femei.Il retrimit?

Mami de Brianna si Julia

Cosminiq "plata in mana"...trebuie confirmata de titularul de cont,mutat produsul la copilul caruia i s-au donat banutii,apoi primesti produsul
Flowers mai trimite odata sacoul sa-l postam
liliana83 trec acum si la celelalte produse destinatarul

Bazar general pe DC

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Am uitat de F27-6 lei -pentru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

licitez:
A92-10 ron

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

te rog imi dai link-ul caci nu-l gasesc

Bazar general pe DC

Dumnezeu imposibilul!

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/A03Luni#5444083248814115890
multumesc

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

dandusa multumesc
liliana83 sper ca n-am uitat/sarit nimic,mai ai un produs la care nu ai specificat destinatia banutilor E114

Am actualizat.

Bazar general pe DC

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

referitor la taxele postale eu cred ca nu e nici o problema daca sunt suportate de expeditor daca de exemplu valoarea achitata este de minim 10ron de exp. Eu am platit si voi plati in continuare aceste taxe considerand a fi contributia mea la aceste cazuri. La expeditia tarcului mare, fiind greu am platit 20ron. Pentru mine nu a insemnat foarte mult dar daca ninny ar fi platit suma asta atunci un tarc folosit ar fi ajuns prea scump. eu ii transmit inca o data o pentru ca a licitat pentru el.
oricum fiind un topic umanitar sunt sigura ca se gaseste intelegere

Mergi la inceput