Bazar (3)
Raspunsuri - Pagina 29
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Laura, dar eu am platit zilele trecute 6 lei la ING si am pus banii la ghiseu. si la BCR am patit la fel , tot la casierie, si nu e vorba de sume mari. mamica lui Andrei |
Ai dreaptate, dar din cazurile postate la bazar, Robi avea la BCR si pissilino a dat cont alternativ la BRD, iar David vad acum ca are la ING, dar are si alternativ la BRD. DEci se pot face plati doar la BRD, Banca Transilvania si Reiffeisen, unde nu se percepe comision.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Cristina_OR spune:
la depunerea in orice cont BCR, confirm si eu ca se ia 4 lei comision, pt orice suma, cat de mica.sotul meu a avut cont acolo, pana de curand.l-am desfiintat, cand am ajuns sa platim bani din mana pt administrarea contului(gol).
eu am depus azi la BRD si nu mi-a luat nimic.am depus 3 lei in plus, sa rotunjesc suma, ca asa am vrut eu.
dar sunt de acord si cu ce zice laura, daca ai de depus pt mai multe persoane, si mai ai si de primit de la mai multe persoane, pica destul de scump.nu stiu care ar fi calea de mijloc.le multumesc si eu fetelor care mi-au trimis colete, in toate cazurile au platit ele taxele.
in alta ordine de idei, am depus azi banutii in contul lui David, pt puzzle-ul castigat de la mamagiuliei
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
blogul meu: http://creatiicristinab.blogspot.com/
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
valenita spune:
Eu nu vorbeam aici de comisionul bancii ( unele percep comision la depunere, altele nu). Eu vorbesc de enormele costuri suplimentare care insotesc achizionarea unui produs ( am dat un ex; pt un body care la bazar apare ca valorand 3, sau 4 sau 5 ron, trebuie sa platesti in plus 3 ron (indiferent daca banca ia sau nu comision-daca am inteles eu bine, ca asta mi-era neclar-, alti 3 ron contravaloarea taxelor postale, daca cel care trimite produsul hotaraeste asa- plus alti 3 ron daca platesti online- la ING de ex eu asa am platit, deci ajungi sa platesti de trei ori valoarea produsului, ceea ce nu e tocmai incantator pentru cel care cumpara. Si daca mai iei si alte produse de la persoane diferite, pentru cazuri diferite ajungi la niste sume...
Asta era ideea...
Laura25 spune:
citat din mesajul lui valenita Eu nu vorbeam aici de comisionul bancii ( unele percep comision la depunere, altele nu). Eu vorbesc de enormele costuri suplimentare care insotesc achizionarea unui produs ( am dat un ex; pt un body care la bazar apare ca valorand 3, sau 4 sau 5 ron, trebuie sa platesti in plus 3 ron (indiferent daca banca ia sau nu comision-daca am inteles eu bine, ca asta mi-era neclar-, alti 3 ron contravaloarea taxelor postale, daca cel care trimite produsul hotaraeste asa- plus alti 3 ron daca platesti online- la ING de ex eu asa am platit, deci ajungi sa platesti de trei ori valoarea produsului, ceea ce nu e tocmai incantator pentru cel care cumpara. Si daca mai iei si alte produse de la persoane diferite, pentru cazuri diferite ajungi la niste sume... Asta era ideea... |
valenita, pai asta spuneam eu, ca nu trebuie sa platesti 3 lei comision daca platesti de la ghiseul bancii. Si oricum e 'recomandare', nu e obligatoriu. La fel ca treaba cu taxele postale. Daca un user zice ca el are de pus 4 pachete si il costa prea mult, poate sa iti puna ramburs costul transportului, dar care nu e mai mare de 2.5-3 lei.
Regula cu 'puneti in contul persoanei cat ai fi trasnportul' eu o vad ca o rugaminte/recomandare nu obligativitate. Ca daca nu ai de unde, nu ii pui, asta e.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Biara spune:
BUNA, AM REUSIT SA TRASFER SI EU AZI BANII LA PRODUSELE LICITATE, AM O PROBLEMA, DE FAPT DOUA, CUM IAU LEGATURA CU PERSOANELE LA CARE SUNT PRODUSELE, SI CUM SE CONFIRMA PLATA, PENTRU CA TRANSFERUL BANILOR L-AM FACUT PRIN INTERNET BANKING SI NU STIU DE UNDE SA LISTEZ ORDINELE DE PLATA.
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
kid spune:
Deci :
cumparatorul este rugat(nu obligat) sa depuna 3 lei in plus doar daca plateste online; daca poate si vrea, ii depune, daca nu, nu; iar daca face depunere la ghiseu, nu se mai pune problema acestor 3 lei.
In ceea ce priveste taxele postale, este mai comod sa le depuna tot in contul in care face plata pentru produse(daca donatorul este de acord, iar in marea majoritate sunt), pentru ca depune 2.4 lei(in acelasi cont, la aceeasi banca); la plata ramburs a coletului, taxele sunt 6-7 lei.
Din acest motiv s-au pus aceste reguli cu privire la expedierea produselor, deoarece nu poti solicita donatorilor(si asa destul de putini), pe langa faptul ca doneaza produse, sa se angajeze sa plateasca si taxele postale pentru expedierea lor. Nu este o metoda prea buna de a atrage noi donatori.
ana_l Sigur ca poti discuta cu persoana care a donat produsul, sa intrebi daca doreste sa scada pretul la un produs oferit de ea. Poti sa intrebi si in topic, nu este problema.
Licitez si eu pentru tricoul de la L123 - 11 lei
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
irlandeza spune:
citat din mesajul lui Laura25 Regula cu 'puneti in contul persoanei cat ai fi trasnportul' eu o vad ca o rugaminte/recomandare nu obligativitate. Ca daca nu ai de unde, nu ii pui, asta e. |
Da, e o rugaminte, si daca nu-i de unde plati asta e, dar daca pui pachetul si spui persoanei care primeste pachetul sa plateasca ea la primire, atunci are de unde plati?
Oricum, cam de cand frecventez eu acest subiect, cred ca toate persoanele au achitat aceste taxe postale.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
alexandrina spune:
citat din mesajul lui Laura25 Ai dreaptate, dar din cazurile postate la bazar, Robi avea la BCR si pissilino a dat cont alternativ la BRD, iar David vad acum ca are la ING, dar are si alternativ la BRD. DEci se pot face plati doar la BRD, Banca Transilvania si Reiffeisen, unde nu se percepe comision. |
No, daca stiam, acum vin de la BCR. Am fost sa platesc pentru Robi.
Comision 4 lei, pana la urma am cerut sa platesc ca si cum as fi pisselino (evident ca am semnat gresit) si am platit doar 1.
Fugiti de BCR.
Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
szivarvany spune:
Cristina, maine pleaca din Bors coletul spre tine
Eu cand vad produsul la 5-6-7-8 lei mereu licitez direct 10.
Sincer va spun ca niciodata nu m-am gandit la comision pt ca eu deja platesc comision cand trimit banutii.
Nu m-au tras fetele de maneca si eram impacata.
Nici nu ma gandesc sa plateasca altcineva coletul decat expeditorul.
Mnoah, si sa-mi mai dati pm fetele care ati castigat de la mine, Alexandrina parca, Lora si Ancadragoman sa va trimit tot maine pachetele.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Eseea spune:
fetelor, eu nu am vrut sa isc nici o discutie , imi pare rau ca s-a ajuns la asta. Pana acum intotdeauna am achitat eu toate taxele, cel mai mult a fost la un pachet 4,2 lei, dar in general e 2,5-3,5 lei sau cam asa ceva.
Azi recitisem regulamentul si de aia am rugat ca fetele cumparatoare sa puna taxele in contul copilului pt care liciteaza, asa scrie si pe prima pagina, sa ne intelegem vanzator- cumparator. daca nu se poate nu-i nicio problema pt mine. Deci banii astia nu sunt pt mine, nu cred ca am gresit cu ceva. Si nu tin neaparat sa se depuna acesti bani, nu vreau sa se impovareze nimeni, e adevarat ca important e sa nu se piarda pe drum cumparatorii. Eu cu taxe ramburs nu voi pune pt ca e si mai scump si deja completez destule formulare, fac drumuri la posta cu copiii dupa mine etc..
in alta ordine de idei, Grigore Tina am pus azi pachetelul pt tine, te rog sa ma anunti cand il primesti.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...