Bazar (3)
Raspunsuri - Pagina 26
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catiusca Da sunt hotarata,dar as vrea sa stiu cum pot trimite banii? |
Bine, actualizez acum faptul ca ai licitat.
Produsele tare se vor gasi in albumul Licitatii.
Te rog citeste regulamentul de pe prima pagina si intreaba apoi daca mai ai nelamuriri.
Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
mari_paun spune:
inca nu stiu daca am castigat licitatia pt pantalonii de graviduta si tricoulhttp://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5446986680893680786
...ma ajutati? si cui trimit banii??? astept PM . multumesc
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 10+ si mami de Ema
ancadragoman spune:
Neata
am pus ieri la posta coletele pentru Mihaela,Anna Baby si Ellinia si azi ajung sa pun spray-ul de corp pentru Cosmi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alexandrina spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Felicitari pentru licitatiile castigate: -grigore_tina F14,C67,C68,C69,D21,D24 -ionik I42,L23 -dandusa H51 |
-grigore_tina mai are castigate si B104 si B80
Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
alexandrina spune:
citat din mesajul lui mari_paun inca nu stiu daca am castigat licitatia pt pantalonii de graviduta si tricoulhttp://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5446986680893680786 ...ma ajutati? si cui trimit banii??? astept PM . multumesc |
mari nu apar licitate de tine. Caut acum sa vad unde ai licitat.
Edit: Da, stiam ca ai licitat, dar am zis ca asteptam sa vedem daca exista produsele, si licitatia a ramas in urma.
Deci eu sunt de vina.
Tricoul l-a licitat ionik ulterior, apare ca si castigat de aseara.
Va trebui sa-l punem in licitatie din nou. Altfel nu stiu cum sa-mi repar greseala. ionik imi cer scuze pentru situatia creata.
Iar pantalonii dat fiind faptul ca au fost licitati de multe zile, le mai dam doar o zi de contralicitare.
Daca aveti vreo alta parere/solutie va rog mult sa va exprimati.
Eseea spune:
fetelor care aveti de primit de la mine produse ( si le vreti prin posta), blue rain, madame Bovary voi cum vreti? astept pm) voi plati eu taxele postale si va rog sa depuneti in contul celui pt care e produsul cam 4 ron ( cam atat costa, cu mici variatii), parca asa erau regulile.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Leditia spune:
Am pus ieri coletele pt aka si flowers.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Eseea astept pm) voi plati eu taxele postale si va rog sa depuneti in contul celui pt care e produsul cam 4 ron ( cam atat costa, cu mici variatii), parca asa erau regulile. |
Eseea, eu am pus multe pachete la posta si nici unul nu m-a costat mai mult de 2.5 ron. Si nu era o regula sa se puna taxa postala in contul cazului, era o rugaminte. La fel cum nu e o regula sa platesti tu costul taxelor postale, ci poti sa le pui cu achitare la primire.
Haideti sa nu incarcam cu prea multe costuri aditionale , pt ca nu facem decat sa alungam pe cei care ar vrea sa liciteze, dar nu au buget mare pt asta.
Eu am tinut socoteala pt carminabulina de ex. care a licitat produse ce au mers la 4 cazuri diferite, trebuind sa primesca pachete de la vreo 5 persoane. Daca pt fiecare caz pune 3 lei comision bancar (3*4=12lei), plus asa cum zici tu acum 4 lei taxe postale * 5 pachete primite =20 lei, apoi tre sa mai scoti din buzunar 32 lei. Si in total poate ai achizitionat produse care poate nu te costa mai mult de 30-40 lei. ...
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alexandrina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Eseea, eu am pus multe pachete la posta si nici unul nu m-a costat mai mult de 2.5 ron. Si nu era o regula sa se puna taxa postala in contul cazului, era o rugaminte. La fel cum nu e o regula sa platesti tu costul taxelor postale, ci poti sa le pui cu achitare la primire. Haideti sa nu incarcam cu prea multe costuri aditionale , pt ca nu facem decat sa alungam pe cei care ar vrea sa liciteze, dar nu au buget mare pt asta. Eu am tinut socoteala pt carminabulina de ex. care a licitat produse ce au mers la 4 cazuri diferite, trebuind sa primesca pachete de la vreo 5 persoane. Daca pt fiecare caz pune 3 lei comision bancar (3*4=12lei), plus asa cum zici tu acum 4 lei taxe postale * 5 pachete primite =20 lei, apoi tre sa mai scoti din buzunar 32 lei. Si in total poate ai achizitionat produse care poate nu te costa mai mult de 30-40 lei. ... |
Laura, Eseea are dreptul (conform regulamentului pentru expedieri - ultima liniuta) sa ceara depunerea taxelor postale in contul umanitar. De cele mai multe ori donatorii nu se folosesc de aceasta metoda, achitand taxele postale si nesolicitand in nicun mod banii de expeditie.
E drept ca taxele postale sub 1 kg sunt 2,4 lei.
Iar comisionul bancar de adaugat se poate evita daca platesti la ghiseu. Deci nu-i musai sa se adune multe taxe.