Bazar (3)
Raspunsuri - Pagina 25
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Fetele, sunt cateva produse in albumul cu "licitatii" alese de mine unde nu scrie pentru cine sunt. Adica e pus un ? . Trebuie sa precizez eu pentru cine sunt bani si daca da, inainte sau dupa ce platesc? I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Da tu trebuie sa hotarasti...teoretic nu are importanta cand spui pentru cine donezi banutii...practic ne-ar fi mai usor si nu am intra de mai multe ori la produs
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Confirm intrarea banutilor pentru Bogdan de la Valenita,cornelia,Olishka,carminabulina
Bazar general pe DC
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Felicitari pentru licitatiile castigate:
-grigore_tina F14,C67,C68,C69,D21,D24
-ionik I42,L23
-dandusa H51
Bazar general pe DC
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
am actualizat
Bazar general pe DC
Dumnezeu imposibilul!
mari_paun spune:
confirm urmatoarele plati din pacate nu ghicesc de la cine sunt , voi pune initialele si suma): anonim =38 lei, anababy, anonim 13 lei, M. I = 10 lei, LORA, anonim 23 lei, anonim 12 lei
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 10+ si mami de Ema
catiusca spune:
As vrea sa licitez si eu pentru:
O11-5LEI
O10-5LEI
05-6LEI
G28-15LEI
As vrea sa stiu daca castig licitatia daca pot dona banii unui caz anume.
anna-mama spune:
citat din mesajul lui mari_paun confirm urmatoarele plati din pacate nu ghicesc de la cine sunt , voi pune initialele si suma): anonim =38 lei, anababy, anonim 13 lei, M. I = 10 lei, LORA, anonim 23 lei, anonim 12 lei |
Eu am platit 23 de lei si am trimis OP pe mail-ul bazarului
alexandrina spune:
citat din mesajul lui catiusca As vrea sa licitez si eu pentru: O11-5LEI O10-5LEI 05-6LEI G28-15LEI As vrea sa stiu daca castig licitatia daca pot dona banii unui caz anume. |
Bun venit!
Produsele pe care le-ai ales au toate destinatii prestabilite, cele care au donat au ales sa le doneze anume pentru cazurile lui robi si al Alinei.
Deci, esti hotarata?
Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
mari_paun spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anna-mama
Eu am platit 23 de lei si am trimis OP pe mail-ul bazarului |
ana _mama multumim
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 10+ si mami de Ema