Bazar (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

buna tuturor ! am observat ca produsul E120 (o salopeta) din directorul Ema nu apare in licitatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mamagiuliei, am fost ieri la posta sa pun coletul si nu mi l-a primit ca scria si adresa si oficiul postsal Imi pare rau, cred ca maine reusesc sa ajung iar.
Kid, maine pun si coletul pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Supralicitez L141 -20 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Confirm plata de la Valenita si Cornelia.Multumim.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana83

buna tuturor ! am observat ca produsul E120 (o salopeta) din directorul Ema nu apare in licitatii.

L-ai gasit! Sincer nu stiu cum a ajuns acolo, o sa-l pun in licitatii cu data la care ai licitat.
Editare:
Pardon, multi de pardon, a fost licitat si castigat, si platit si probabil si expediat.
Re-editare:
Cand ai zis ca e la Ema in director si m-am uitat la el, parea ca nu fuses licitat, dar n-am vazut bine. Zau ca am probleme cu ochii zilele astea, mi-s foarte obositi.
Un produs care se afal intr-un album de caz (Ema, David, etc...) este un produs adjudecat si platit!
Un produs care se afla in albumul Licitatii se afla in licitare si impreuna cu produsele din albumele care incep cu cate o litera si . sunt produsele licitabile.

Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe [b]www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului
exista si filmulete cu astfel de dispozitive.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

fetelor scrieti-mi si mie adresele unde trebuie sa pun pachete si ce trebuie sa pun
mi s-a returnat un colet de la baluta madalina nu stiu de ce, mada daca vezi mesajul raspunde-mi te rog sa ti-l trimit iar
multumim

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

alexandrina, papuceii acestia: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5440205412858955378

se afla in albumul F I N A L I Z A T E.

Eu i-am trimis demult lui Adee, daca nu-i platea, nu i-i trimiteam, deci ar trebui sa apara ca adjudecati si platiti, nu?

Demult inseamna inainte de reorganizarea Bazarurilor.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

alexandrina, papuceii acestia: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5440205412858955378
se afla in albumul F I N A L I Z A T E.
Eu i-am trimis demult lui Adee, daca nu-i platea, nu i-i trimiteam, deci ar trebui sa apara ca adjudecati si platiti, nu?
Demult inseamna inainte de reorganizarea Bazarurilor.

Daca tu zici ca ai vazut chitanta, ii mut sa nu ramana Adee rau platnica, ca poate ma opreste prin oras pe-aici si ma ia la intrebari (nu ne cunoastem).
Edit - explicatie: serviciul meu e in Tg. Mures

Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu asa tin minte, ca mi-a trimis fata link pe PM la poza cu chitanta dintr-un album de webshots.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Alexandrina, am lamurit eu cu carminabulina la telefon ce a platit pe fiecare chitanta si am pus produsele in albumele corespunzatoare.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput