Bazar (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

am pus banii in contul lui Alex pentru bluzele de la Cristina OR. am trimis mail, insa nu pot pune dovada ca nu am scaner.

Poate gasesti un aparat foto...
Actualizez.

Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

multumesc Cristina OR

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Supralicitez L141 -17 lei

Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

S-a incheiat si licitatia mea nu-i asa? Q21-40lei.
Este prima data cand particip si nu stiu cum sa procedez, platesc si dupa aceea iau legatura cu nushulica?

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui ana l

am pus banii in contul lui Alex pentru bluzele de la Cristina OR. am trimis mail, insa nu pot pune dovada ca nu am scaner.

Poate gasesti un aparat foto...
Actualizez.

Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Buna idee. Nu mi-ar fi trecut prin cap. Am pozat-o si trimis-o pe mail, dar claritatea e slaba, aparatul neperformant.

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arriel

S-a incheiat si licitatia mea nu-i asa? Q21-40lei.
Este prima data cand particip si nu stiu cum sa procedez, platesc si dupa aceea iau legatura cu nushulica?

Da, platesti prima data. Si trimiti chitatnta scanata/fotografiata la bazargeneral @ gmail . com
Apoi iei legatura cu nushulica.
La cat mai multe licitatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Tanti Zavaidoc,Gabi,
scuze.promisesm ca ajung ieri la posta dar n-a fost asa!maine,pun negresit pachetele.multumesc pt intelegere
Grigore Tina,
astept adresa ta

edit:
am uitat sa spun ca tot maine ajung si la banca sa fac platile.apoi trimit PM cu adresa

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Arcadia,
as vrea cateva masuratori pt fusta alba(L117)
talie/sold/lungime
Alex Andra,
as vrea cateva masuratori pt raiatii bej(L88)
talie/sold/lungime

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am uitat sa spun pt cine licitez: pentru Robi

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Am uitat sa spun pt cine licitez: pentru Robi

Da, te rog, un link.
E foarte obositor sa caut chiar si dupa cod.

Am confirmat pentru ana_l, valenita si carminabulina (ti-am trimis mail pentru niste clarificari)

Exista licitatii finalizate pentru: andru_mami, Arriel, Tanti Zavaidoc si subsemnata.

Mergi la inceput