LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**178**
Raspunsuri - Pagina 6
bubulina1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cativ13
e cheala are trei fire de par si alea blonde nu ma supar...m-am obisnuit mami de Silvia Ioana |
Ma bag si eu ca musca in lapte: nu vrei sa ne incuscrim? Si noi avem 3 floace si in curand trebuie sa-i taiem motul. Dar ce mi-a placut este ca si tu ii spui Piti. Noi ii spunem Piticu, deci inca o asemanare
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi
bubulina1 spune:
Ceaiurile de la Humana au maltodextrina in compozitie, in afar de cel cu fructe care are Sucrozag, ceva inrudit cu zaharul. Dar noi ii mai facem uneori niste chestii cu zahar, copilul are aproape 1 an. Este ceva rau in asta? Noi am papat iaurt si de la Humana si de la Nestle pentru ca pe cel din comert il regurgita, el avand un stomac mai sensibil. Nu am avut nicio problema cu ele si nu le-am tinut in frigider caci manca 1 iaurt la o masa erau de 100g. Am invatat insa sa-i fac iaurt in casa si il amestec cu banana in general.
Poze cu noi
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Va rog frumos fetele "daditi" o catare pe gogle la dhs bike...ce parere avei despre tricicletele lor? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Pare ok, dar parasolarul ala fce toti banii....zici ca e de la curtea regelui Arthur:)). Scuze dar e prea nu stiu cum sa-i zic. Eu nu inteleg de ce trebuie parasolar...ca vara oricum o sa aiba o sapca pe cap asa ca e cat de cat protejat de insolatie. Si inplus trebuie sa il vezi, prin parasolar stai sa-i faci bau pe langa bicla.
Monnvas spune:
La multi ani, Amalia-Maria!
La multi ani, Rares!
Sa cresteti mari si sanatosi si veseli!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
doranna spune:
bianca,
daca bb al tau sta cu sapca pe cap esti o mamica fericita; fata mea nu mai accepta nimic, nici macar triunghiul de la prosopul de baie, asa ca sunt sigura ca parasolarul va fi numai bun pt noi; am facut un test cu o sepcuta si apoi cu o palariuta si le trage imediat jos, iar reactia ei la gluga unui hanorac a fost acesta:http://picasaweb.google.com/lh/photo/kZqlVHi3Lk-GnuVLl80-hQ?authkey=Gv1sRgCJ3i9cGnlfKMZw&feat=directlink
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze
bubulina1 spune:
citat din mesajul lui Monnvas La multi ani, Amalia-Maria! La multi ani, Rares! Sa cresteti mari si sanatosi si veseli! Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
La multi ani si de la noi!
Am votat si eu plantatiile,m vad ca sunt mai multe fete care au terminat. Cine stie unde va merge premiul
Poze cu noi
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui doranna bianca, daca bb al tau sta cu sapca pe cap esti o mamica fericita; fata mea nu mai accepta nimic, nici macar triunghiul de la prosopul de baie, asa ca sunt sigura ca parasolarul va fi numai bun pt noi; am facut un test cu o sepcuta si apoi cu o palariuta si le trage imediat jos, iar reactia ei la gluga unui hanorac a fost acesta:http://picasaweb.google.com/lh/photo/kZqlVHi3Lk-GnuVLl80-hQ?authkey=Gv1sRgCJ3i9cGnlfKMZw&feat=directlink Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009) Poze |
Mititica, ce suparata era.
Nici al meu nu sta cu nimic pe cap. Nici macar acum iarna. Isi scoate tot. De abia reusesc sa ii tin gluga.
Monnvas spune:
si mamicilor Inapreda, Simplyana si multi ! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de minunile voastre!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
denisamada spune:
citat din mesajul lui pisigri Pai mai Denisa...ce sa zic eu...ar trebui ca la oameni, recoltata o proba, facut un examen parazitologic si unul bacteriologic, o insamintare, o antibiograma... Ce ati folosit voi e destul de puternic, da exista doua variante: fie nu s-a facut temeinic toaleta urechii inainte de aplicarea picaturilor, fie crocobaurul e rezistent. Dar desigur poate fi ceva parazitar, caz in care poti da antibiotic pina te saturi. Ca chestie orientativa, daca secretia e negricioasa si ca niste cruste, e parazitar. Daca nu...poate faceti o analiza. |
Da.. ma gandeam eu...Toaleta as zice ca am facut-o bine... l-am facut si noi (de 2 ori/zi), l-am dus si la el la 2 zile... dar eu stiu unde salasuieste crocodilul? Ca intr-o faza i se umflase saracul... asa ca la o mastoidita... (aia a cedat) Puroiul pare bacterian... dar sigur ca pana nu faci cultura... nu stii. Rezistent nu-sh daca e, ca cedeaza initial, dar o sa-l fac eu rezistent daca ii mai bag multa d'asta. Cred ca mai degraba nu am ajuns noi cu toaleta pana unde trebuia...
Merci. Acum am reluat picaturile alea, nu are rost sa incerc cultura.. dar daca nici acum nu scapam, o sa-i "sugerez" vetului. O sa insist si mai tare cu toaleta.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui dyana27 si saptamana viitoare cumpar scaunul de masina ca nu mai suport sa astept; si iau eu si masina dupa aia; oricum am vorbit si la skoda si la kia si ambele au isofix... deci acuma... bag scaun de 13 milioane...dar pentru siguranta puiului nu ma dau in laturi de la nimic, deci clar, il iau pe cel mai bun dintre cele mai bune: adica britax duo plus |
Nici Adelake nu prea mai are rabdare in scoica si parca nici loc prea bine... cat e ea de mik. Am zis sa mai asteptam pana la Kidex. Si noi ne-am hotarat pt unul, dar nu-i kiar asa scump. Chicco Key1X.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute