LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**178**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

LA MULTI ANI, CUSCRA INAPREDA!!! Am vazut toate pozele cu titi Ian, uooof, ca frumos ginere mai am!!
LA MULTI ANI, SIMPLYANA!!! L-am vazut si pe "dezmotzat" si am ascultat si ce frumos ii vorbeste Murei pe limba lui
In sfarsit am vazut-o pe Maria; mi-am dat seama care era problema: nu mai vad nimic ce-i pe cont flicker sau cum se numeste, de-aia nu vedeam ce a pus Floric dar am vazut webshotul Mihaelei. Eu tot ma mir: cum sta Maria asa de cuminte cu ditamai esarfele pe cap? Stii de ce intreb, ca de-o saptamana Sophiphi isi smulge elasticul din par; ii pun agrafa, si-o scoate; ii pun banderola, in 2 minute n-o mai suporta si-o da jos. Cred ca Maria e tare cuminte, asa si figura are, angelica. Si ce daca n-are parutz? E frumoasa oricum. Si Silvia la fel!!
- cu avocado: da, e gras, dar pe langa alte fructe si legume, ca doar nu e gras ca slana de cochon! Azi de ex. i l-am dat cu branza si nu a fost asa entuziasmata (nu i-a placut veci branza), il prefera gol.
- iaurturile de fructe Humana: eu n-am avut probleme cu ele. E clar ca ambalajul le mentine, fiindca scrie ca dupa desfacere trebuie tinut in frigider. Asa ca io am incredere in ele.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Va rog frumos fetele "daditi" o catare pe gogle la dhs bike...ce parere avei despre tricicletele lor?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

La multi ani ghioceilor Amalia si Rares!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Va rog frumos fetele "daditi" o catare pe gogle la dhs bike...ce parere avei despre tricicletele lor?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Aici e fabrica, la noi
Sunt ok, pretul super bun poti sa le iei direct de pe site-ul lor

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca, si eu sunt multumita de Humana (doar sunt nemti, nu ?), mai nou iau borcanele si baby desert doar de la ei

Nu mai stiu cine se plangea de ceaiul lor, cum ca ar avea zahar, m-am uitat pe o cutie de ceai - fructe de padure si nu zice nimic de zahar nici in germana, nici in romana , poate o fi alt sortiment

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

(adica as vrea in vara sa il tund si eu pe mario scurt scurt,si nu stiu daca este recomandat cu masina de tuns)

poti sa-l tunzi linistita cu masina de tuns.
noi pe andrei numai cu masina de tuns il tundem, ca merge repede, si nu apuca sa se plictiseasca.

Mergi la inceput

am fost pe plantatii. iar am dat intre 1-5 monede.
eu mi-am terminat plantatia, asa ca va rog sa ma scoateti de pe lista.

Mergi la inceput

Amalia Maria

Rares

Mergi la inceput

Inapreda
Simplyana_m

La multi ani mamicilor! sa fiti sanatoase, iubite, si sa va bucurati de minunile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

am admirat si eu frumoasa domnisoara silvia,dar vreau sa te intreb ,ai tuns-o sau asa scurt are ea parul?sper sa nu te supere intrebarea mea?dar e pur tehnica?(adica as vrea in vara sa il tund si eu pe mario scurt scurt,si nu stiu daca este recomandat cu masina de tuns)

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Tunde-l cu incredere cu masina. Eu l-am tuns pe Vladimir cand avea 3-4 luni cu masina. Nu ii dauneaza cu nimic.

Mergi la inceput