LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**178**
Raspunsuri - Pagina 23
Kea spune:
Fug si eu imediat sa-i dau lapticul la pisic.
Am vazut-o pe Ana cu paltonas sau pardesiu cochet si am vazut poze tare frumoase cu mot. Si ma bucur ca am mai vazut ca se joaca cu bilele alea pe sarme, ca eu tot ma gandeam ca e prea devreme sa-i iau asa ceva. Dar se pare ca nu-i.
Si am mai vazut si baietelul simonei, si ...nu mai stiu, ca v-am zis ca parca nu-s eu, dar am vazut toate pozele ce le-ati pus.
Pup gasca!
Leeloo21 spune:
zicem si noi prezent la celulita...mai mare rusinea!!! pt mine normal..
superbe poze>:D<
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
joanna27 spune:
Cu intarziere uram si noi :
LA MULTI ANI !!!
Amalia Maria
Rares
Calin Cristian
Maria Teodora
Anastasia
si pentru mamicile lor: Silvia4, Alina27, Mababei, Mititica82, Andiaroro
LA MULTI ANI:
Inapreda
Simplyana_m
Shasa
joanna27 spune:
Am recuperat,am vazut toate pozele, dar sunt asa de necajita ca nu mai retin asa de bine!
De vineri o tin numai in ghinioane si totul a culminat in seara asta cu moartea catelei Jesi pe care o aveam de 8 ani.
Of Iliinca cat de bine te inteleg, chiar iti spuneam ca nu vreau sa ma gandesc la clipa despartirii si uite ca avenit fulgerator.
Nu ne-am asteptat ,ieri s-a simtit rau, am cheemat vetu, dar a fost prea tarziu.Si GATA!
inapreda spune:
Intru in miex de noapte pt HELP: Ian are muci -aposi ziua si haraie acum, cind doarme- si acu, la somn, are nasuc infundat de nu poate respira. Voi ce le=ati dat in aceasta situatie? Va rog sa-mi raspundeti.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
89 de poze noi cu Ian
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Mai este cineva interesat de o comanda comuna la Aramis? Ca am vazut siteul pe aici. |
Eu sigur as gasi ceva... dar asa nu au semanat data trecuta ce-am comandat cu ce ne au trimis.... ca m-am cam lecuit...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Fetele, va rog mult de tot spuneti-mi si mie daca voi ati da copilul cu un unguent cu cortizon (recomandat de medic, da?). Eu nu pot!!!! Denisa, diana, si celelalte fete, daca stiti ceva pro sau contra astept pareri. Si ma apuca niste pandalii! |
No... ce sa zic? Daca ar fi nevoie, i-as da...
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Super tare colacul !! Bulgaroaicele vesele, umplem piscina cu vreo 7 din astea ?? |
Ihi, dar cica nu mai au pe stoc.. trebe urmariti!