LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**178**

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Carmenada ce frumoasa e Ina

Daa, am admirat-o si noi pe plimbareata de carucioare !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:

Carmenada ce frumoasa e Ina

Apropo fetelor cum stati cu celulita?
Eu groaznic, sarcina m-a umplut de o celulita dar numai pe picioare. Mor cand ma vad.

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Merci .. Si eu ma laud cu celulita din plin si tot pe picioare si evident pe popou .... Io am renuntat sa ma mai uit in oglinda fara pantaloni - asa ca am rezolvat problema.

Mergi la inceput

Cris_tinaus, bine ai revenit !!!

Anamariame, imi pare rau ca v-a iesit iar pioceanicul ala, sper sa scapati de el rapid !!

Anca_Nicolae, pe unde esti ?? ai noutati si nu ne-ai informat ?!!

Petrean, nici pe tine nu te-am mai vazut pe aici !! sunteti bine ??

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

E si asta o solutie! Oricum alta mai buna in momentul de fata cred ca nu am nici eu.

Merg la. Noapte buna!

Mergi la inceput

Citat:

E si asta o solutie! Oricum alta mai buna in momentul de fata cred ca nu am nici eu.

Merg la. Noapte buna!

Eu stiu ca la mine dispare numai cu sala, dar acuma nu am timp asa ca fac si eu haz de necaz.

Mergi la inceput

Dragele mele ma retrag si eu la .

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Nu vorbiti de funie in casa spanzuratului. Chiar asta seara ma plangeam sotului ca in Bulgaria o sa fiu cea mai celulitoasa de pe plaja. Oricum, nu mi-a lipsit niciodata, dar acum parca e in perioada cea mai productiva

Am promis poze
http://picasaweb.google.ro/Ioana.sima/91403#

SABY, in prima poza e masuta de care iti povesteam
GIANINA, avem si un filmulet cu jucaria Ikea.

In rest, filmulete haioase, pozici cu mutrite, de astea...

Acum chiar ca fug

Noapte buna

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Pisik, am admirat-o pe Ana care e DELICIOASA !!

Face niste mutrite de-ti vine sa o mananci si ce bine ii sta in mov !!

Ce olita smechera aveti !! de unde ai luat-o, ce marca e ?? parca parca m-as indupleca si eu sa o pun experimental pe una din asta, mai la vara bineinteles

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Fug si eu la !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Fetele care ati demarat actiunea olita, imi spuneti si mie cum se incepe? Chato zicea sa-l asez dupa mese. Cat il tin, presupunand ca vrea sa stea? Diana povestea ca ea cand il vede ca ar face kk, il ia repede si-l pune pe olita. Mie mi-e teama sa nu se blocheze. Nepotul meu facea la un moment dat kk in gradina la vara-sa. Nepoata-mea cand l-a vazut, s-a pus pe un tipat ca de ce face acolo, pe gazon si bla bla bla, iar rezultatul a fost ca ala micu a refuzat luni bune sa faca kk altfel decat in pampers si daca il puneau la olita plangea de rupea. De asta nu l-as intrerupe din actiune ca nu stiu ce interpretare da.
Ideea mea e nu sa scapam de pampers ca stiu ca nu e varsta potrivita si nici macar anotimpul, dar vreau sa aiba scutecul cat mai putin ud pe el.

Mergi la inceput