Clopotei alaturi de Sofiuca! Refacere rapida!
Raspunsuri - Pagina 8
alina023 spune:
Si eu sunt la fel, fetelor! Am niste emotii!!! Ce-o fi in sufletul Dianei.... Curaj, mami! Va fi bine! 

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
laura_dimitris spune:
alinush, aoleu...
saracutul de el...cum s-a captusit cu asa ceva...?1 de la scoala?
l-ai mai lasat astazi la scoala?
sanatate muuulta 
mirikule, am cum am redecosperit miracolele aerosolilor ![]()
cand era mica-mica i-am facut de vreo doua ori da' nu se pune ca atunci nu putea protesta, era cuminte ( wow... a fost si cuminmte fata asta a mea
?!)
in ultimul an insa... nu a mai fost xchip sa o fac sa stea cu masca pe fata...d'aia sunt asa de fericita de parca l-am apucat pe Dumnezeu de un picior
!!!
ce ma bucur ca esti consemnata !!! Ura !!! ca de abia stai mai mult cu noi
!!! are dreptate sotul. stai tu cumintica acasica, baga ceaiuri la greu, scrie si citeste, fa-ti planuri de decorat casuta si, mai ales odihneste-te mami-sefa ca urmeaza in curand perioada cu alaptat la cerere - minunata si obositoare in acelasi timp
-
wow, ce putin mai ai
!!!
ah, bine ca am verificat...

CRIS 

LA MULTI ANI MAMI DRAGA !!! SA AI SANATATE, SA AI IUBIRE, SA AI BUCURII, SA AI IMPLINIRI, SA-TI MEARGA TOTUL DIN PLIN !!!!
SA AI O ZI DE SARBATOARE MINUNATA ALTURI DE FETITA TA MINUNATA SI DE SOT SI PRIETENI !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miri_mik alinush, saracul luca! sa speram ca trece repede si cu bine de gastro:( oribila boala, la naiba! cu fumatul... am io cateva propozitii pe care nu le scriu dar ti le trimit telepatic... in rest, hai mami, ca asa-i faina viata:))) adrenalina la tseava:) miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 33 de zile Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |
BA SA MI LE SCRII MIE
ca le merit si eu...
sa va spun...
m-am hotarat. ca eu sunt o inconstienta pe care nu o sperie nici macar oamenii pe care-i vad murind urmare acestui viciu nenorocit...
deci, am stabilit cu sotul sa-mi schimb masina... avem niste bani dar nu-mi ajung de masina dorita - renault megane full option - asa ca voi face un credit pentru diferenta care - cred eu acum
sper sa reusesc
si sa nu-mi pacalesc barbatu' sa-mi ia masina si sa fumez in continuare ca ajungem la sapa de lemn!
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
alina023 spune:
Iar sunt aiurita...![]()
Cris, la multi ani, draga noastra! Sa ai parte de tot binele din lume si sa te bucuri de minunea ta scumpa! 

(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Povestea nasterii Anei 
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Mesaj de la Diana: "Micuta e la operatie acum, speram sa se termine repede si cu bine. Multumim pentru gandurile bune."Doamne ajuta! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!! |
Doamne Ajuta!!!
multumim ca ne tii ( sau ti ???

) la curent !!!care sa "pricepe" pls... spuneti-mi cum se scrie corect ca am avut mereu problema asta
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
alina023 spune:
Laurici, nu l-am dus azi la scoala! Bucurie mare pe capul lui, iti dai seama! ![]()
Succes cu masinuta noua vs renuntat la tutun! Sunt convinsa ca ai sa reusesti! 
Mirikule, dragule,
am receptionat mesajul tau subliminal...![]()
![]()
![]()
Raimondo-rezolva-tot poate fi trimis si in Romanika? As avea si eu diverse de facut pe langa casa omului... ![]()
Nu ma bucur ca esti consemnata la domitziliu, dar il inteleg pe domnul sot! Rezista ispitei de a evada, te roooog!!
Monicaa
...nu ne mai spui si despre voi? Ce mai faceti?
Irlandeza, imi inchipui ca nu e deloc usor sa o trimiti pe scumpica in tara...dar daca trebuie...intareste-te cu gandul ca e pe maini f bune! 
Uf...am o gramada de treaba si nu am chef deloc... Tot astept mesaj de la Diana...desi si eu sunt aberanta; n-are cum sa se termine chiar asa de repede...
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Povestea nasterii Anei 
miri_mik spune:
cu riscul sa va dezamagesc... evadez! sunt 20 de km calculati d emappy. deci... fuga incolo, fuga inapoi, iau bruno-ul de la scoala, iau sacha de la chantal si tati poa sa ramana in biata lui la servici. de nu... raimondo-face-tot o sa faca si cu capu':) acu e poloneza mica la mine, face curat, bea o cafea si o transfer dincolo. o las cu "bau-bau" sa-i curete terenu:))))
cu tigarile: imi pare rau, nu va inteleg. punct. si exprimati asta in ce limbaj vreti voi... de murit, murim cu toii intr-o zi, dar depinde cum, cat de senini si cat de bine in pielea noastra. aveti copii mici pe care vreti sa-i vedeti mari, nu???? s-apoi... nuc red ca am vazut vreodat ao imagine mai dizgratioasa decat o femeie care fumeaza: cum isi tsuguie buzele, se schimonoseste, intra obrajii in oase... sunteti prea furmoase sa mirositi a fum si sa luati obiceiuri d elumea a treia....si daca va suparati pe mine, n-aveti decat... io tot nu va dau dreptate:p
alinush, raimondo e scump rau dar face treaba buna! ma costa pe o zi cat rata laurei pe o luna... dar... cand barbatul nu stie sa faca si nevasta gravida nus e incumeta.... prostia si domnia se platesc:d
elle, nu-mi zi sa stau potolita cand si tu.... te plimbai ca o sfarleaza peste tot pana te-ai dus sa nasti:))))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 33 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
codrutaa spune:
Buna zuzici!
M-am gandit toata dimineata la Sofia si la Diana, dar abia acum am reusit sa si scriu! Va tin pumnii si ma rog la Dumnezeu sa va ajute! Sper din suflet ca operatia Sofiei sa reuseasca si micuta curajoasa sa auda cat mai curand.
NataliaS spune:
...BRRR mi-e pielea de gaina...spun mereu de azi dimineata Doamne ajut-o pe micuta Sofia! si pe mami si tati a ei...
...ma ia cu transpiratii cand imi amintesc sentimentul pe care il ai cand iti intra copilul in operatie...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
alina023 spune:
Vesti:
"Gata, e cu mine, doarme. Operatia a decurs bine. Pup toate zuzele!"
Iupiiiiiii!!!!! Sunt asa fericita pentru ele!!! Bravo Sofiuca!!!
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Povestea nasterii Anei