Clopotei alaturi de Sofiuca! Refacere rapida!
Raspunsuri - Pagina 7
ramonab spune:
Mult succes Sofia.Suntem cu gandul la voi 
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaa !!!!
De dimineata de cand m-am trezit ma gandesc continuu la micuta sofia ... Doamne Ajuta sa iasa totul bine!!! Sunt eu asa de emotionata ca nici nu-mi pot imagina ce este in sufletele dianei si ale sotului ei... Dar sunt optimista si stiu sigur ca ziua de astazi - vorba unei fete - va reprezenta un alt motiv de sarbatoare in familia sofiei !!!!
multi micuta frumoasa !!! suntem cu toatele alaturi de tine sufletel mic !!!!
eu sunt happy pentru ca am reusit in sfarsit sa-i fac aerosoli lui eleni. Mai, e minunata procedura asta... aseara dupa o baie fierbite rau i-am aspirat mucisorii si apoi o sedinta de aerosoli... pe cuvant ca ziceai ca-i "noua" eleni a mea
nu a mai avut pic de muciosrii . nici macar de dimineata nu am avut ce sa-i aspir. si i-am facut la prima ora alta sedinta de aerosoli. sper sa-i treaca. incredibil mi se pare faptul ca vrea sa stea cu mascuta aceea pe fata... pai acum o luna am avut adevarate razboaie cu ea ... castigate de ea... evident
. aseara pregatisem aparatul si era pe hol. i-l vede si ma intreaba "te e ata mami?" ii raspund: "lasa ca vezi tu ..." la care ea imi spuine: "Aesoli?"
a tinut minte de acum o luna si, din fericire, a uitat frica pe care a avut-o atunci...
fetelor,
retinut
lapte 3,5 !!!
mirikule, ai grija cu retentia aia de apa...
ramona, eu nu am inca aparatul meu... dar imprumut de la cineva un omron care mi se pare foarte bun.face insa purtin zgomot. ca un bazait de albinute...
cica sunt unele tare silentioase... cred ca fetele stiu mai bine ca mine...
ema, pai nu-i faci sedinte de aerosoli? el vrea sa stea cu mascuta aia pe fata?
eu i-am facut lui eleni cu 2 mkl de ser si 1 ml de acc...
sanatate muuulta 
Nati,
ce frumos ai fost sarbatorita, ce-mi place sa citesc din mesajul tau fericire pe care se vede ca o simti!!! sa ramai mereu la fel de fercita si iubita !!!!
Larisuk,
deci mai avem un "hop" de trecut... sa asteoptam atunci sa ai si laptop ca sa te avem in mijlocul nostru ! eu sunt cuminte si rabdatioare si astept dar tu sa promiti ca apoi vei intra zilnic, da?!
ma duc la tigare si cafea ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
alina023 spune:
Buna dimineata, fetele!
Sofiuca dulce, tot cu gandul la tine si la parintii tai sunt si eu! Asteptam cu nerabdare vestile bune! Doamne ajuta!
Aseara am fost si eu pe la Gr. Alexandrescu ...cu Luca. Enterocolita si rosu in gat cu tuse nasoala! Febra, stare de rau...tot tacamul! E bine acum, dar ieri a zacut toata ziua.
Pe Ana am dus-o ieri la tara pentru ca ma asteapta o saptamana absolut ucigatoare ...job combinat cu teatru. In seara asta, marti si miercuri teatru pe paine, iar joi si vineri deplasare la Brasov si Sf. Gheorghe pt job. Intre timp intalniri cu bete in fund! Doamne ajuta sa trec cu bine peste toate si sa ma mai linistesc si eu... Am o stare de agitatie maxima... Am inceput iar sa fumez la greu...Uf! Trece si asta si ma las...iar! ![]()
Apropos de laptic pt clopotei...eu Anei ii dau tot lapte praf si as vrea sa o trec si eu pe lapte de vaca. Ii fac trecerea treptat sau ii bag direct laptic de vaca?
Am citit tot dar nu am timp sa raspund...sa ma iertati! Va pup si va imbratisez pe toate in parte si la gramada! Puuuuup si sper sa mai revin azi! 

PS. Sunt cu ochio aici in asteptarea vestilor despre Sofiuca!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
miri_mik spune:
neatsa!
sofiuca trebuie sa fie in sala de interventii la ora asta... sau poate inca nu... orishicum, toate gandurile mele sunt spre ea. la fiecare 5 minute imi zic ca mami diana e o extraordinara si ca merita ca eforturile ei sa fie rasplatite, asta pe langa faptul ca sofiuca trebuie sa auda!!! asteptam un semn, diana:)
ven, nu ziceam ca e inventie. dar sunt sigura, ca si grati, constipatia e data de cantitatea insuficienta de lichide peste zi. plus ca grasimile le sunt necesare creierutsului. n-au ei nevoie de diete semi-degresate, nu la varsta asta in orice caz. deci nu te supara pe mine daca transmit si eu mai departe din "invataturile" doftoricesti ce le capat si eu aici:)
shose! iu-huuuu! shose is back:)
lauraD, pai mama, nu-mi zi ca acu ai descoperit abia veleitatile aerosolului:)))) manca-o-ar mirika pe peleni cea scumpa:))) iaca,s a vezi cum ii trec mucishorii:) cu retentia de apa... ceai mama, ceai la greu.
nah, tocma am primit mesaj de la tribunalul de prima instanta. nu ma vor de traducator. da-i incolo... inseamna ca asa trebe sa fie:) am contract pe durata nedeterminata, nu pot sa le am pe toate:))
shea, intre timp, raimondo-face-tot se va ocupa si de balustrada:) saracu. a zis ca io-s sefa, io zic:))) n-are curajul sa miste in front.
bon, va pumpizez, deocamdata. parca vad ca o sa stau o vreme pe aici azi din motive de plictiseala:d domnul sot nu ma mai lasa s aiau mashina sa plec brambura pe motiv de saptamana 36 si ca am promis din februarie ca ma opresc. ca nah, aici distantele nu-s ca in baia mare, aici cea mai scurta distanta care am io chef s-o fac e 20 de km:) deci... sunt consemnata, asta doar daca nu evadez...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 33 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
miri_mik spune:
alinush, saracul luca! sa speram ca trece repede si cu bine de gastro:( oribila boala, la naiba! cu fumatul... am io cateva propozitii pe care nu le scriu dar ti le trimit telepatic... in rest, hai mami, ca asa-i faina viata:))) adrenalina la tseava:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 33 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
beinazutza spune:
SA AVEM O ZI BUNA!
DIANA SI SOFIUCANE RUGAM PENTRU VOI!
EU ,lui Beatrice tot lapte formula ii dau, am incercat cu lapte din comert dar nici o sansa nu ii place.
Va multumesc ca mi-ati admirat printesa!
beinaz,
alina023 spune:
Mesaj de la Diana:
"Micuta e la operatie acum, speram sa se termine repede si cu bine. Multumim pentru gandurile bune."Doamne ajuta!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
Ellenuta spune:
tin pumnii stransi si ma rog pentru sofiuca noastra! Doamne ajuta ca dupa operatie sa auda vocea mamicii sale!
am emotii si abia astept un semn de la dienuca noastra.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
miri_mik spune:
sssssssssssssssssss....
mis e ridica parule pe mine!!!! si vorba aia sunt la 1800 de km! dar mami diana... pfuaaaaaaaaaaaah... mor aici de stres... o sa fie bine,d ar vreau sa se termine repede:)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
neata
cat o mai dura operatia .. Doamne ajuta sa fie bine.
alinus uf mititelu luca ce mila mi-e caci stiu cum e .. sper sa nu faca si stomatita .. la eva asa a fost .. sper sa-si revina repede. uite din motivele astea i-am facut eu annei rotarixul .. sanatata multa!
shose pupici multi!
mirikule ai o energie .. ai grija cu drumurile astea.
laurici ce bine ca a acceptat eleni aerosoli. scapa mai repede de muci.
va pupacesc
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun