Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Fetelor, chiar acum a zis (vag) la Antena despre mamica Carmen... se face un sondaj 'Cate ore petrecem la munca...'

ucenic(aspirant) burtica

eu sunt ravasita..nu mai am cuvinte... nu pot sa-mi iau gandul de la copilasii aia care au ramas fara mama atat de devreme...la sotul ei saracul care va duce tot greul de aici incolo fara sprijinul lui cel mai important, fara mana lui dreapta... de ce e viata atat de nedreapta???

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Ela/dea/bella... mama cum poate sa fie pustiul tau, sunt topita vreau si eu... Ma crezi, nu ma saturam privind pozisoarele cu mutrisoare... de fapt stii asta, am declarat mai demult ca sunt 'fanul' lui.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Ela/dea/bella... mama cum poate sa fie pustiul tau, sunt topita vreau si eu... Ma crezi, nu ma saturam privind pozisoarele cu mutrisoare... de fapt stii asta, am declarat mai demult ca sunt 'fanul' lui.

si e foarte expresiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

seara buna burticilor! Ce mai faceti voi? Maya

17+

Mergi la inceput

Nela/bella, se pare ca suntem singurele pe aici... te

Ma pregatesc sufleteste de o noua saptamana stresanta la 'scarbici'

DD, pe langa dorinta mea arzatoare, te rog eu... fa sa fie ceva placut mersul la serviciu, sa avem sefi intelegatori si binevoitori, sa nu mai vina ziua de salariu... sa te uiti in cont si nu stii cum sa mai 'tragi' de banii ca sa/ti ajunga pana la urmatorul comisionsa, da/ne o zi de 48 de ore ca sa stam mai mult cu cei dragi si te rog eu, fa ca toate sa mearga de la sine... sa nu mai simtim uneori ca 'tragem targa pe uscat'

Va burtici de noapte buna! Las pe alt delfinut sa stinga lumina si sa ne spuna o povestioara draguta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Ma retrag si eu ! Sa aveti noapte frumoasa. Maya iti doresc o saptamana usoara la servici.
Pupici multi multi..

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

maya ..ar fi fost bine daca ti-as fi ascultat sfatul..dar am dat intr-o cearta de toata frumusetea..am bocit de nu am mai putut, am tipat amandoi, si asta micu mi-a tras una de am zis ce-i aia..e clar ce deja aude...

dupa..ne-am impacat..ne-am pupacit, mi-a gatit, asta micu a miscat mai usor cat sa-mi placa si mie, am luat un nospa ca mi se intarise si burtica, si acum ne uitam la un film de zici ca nu s-a intamplat nimic

hormonii??!!

----------------------------------------------
my somebody....

21+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna dimineata delfinariu,

Aseara nu am mai intrat, ca eram franta...am fost ieri la Biserica, apoi prin mall sa ii cumparat cadou la sot si apoi in plimbare la Mogosoaia..si la intoarcere a venit un prieten la noi....asa ca nu am dormit de pranz...

si aseara am picat franta...dar tare bine mi-a picat plimbarea din aer liber de la Mogosoaia..cam frigut, ne-am innoroiat ..si am luat si pranzul ca la picnic cum imi era foame, am cumparat niste paine feliata, cascaval feliat, carnita feliata si iaurt de baut si am incropit niste sandvisuri, yaammmiii....

va urez o saptamana minunata, cu vesti bune, fara stres si dureri !

Si...micul dejun....azi tot placintica cu mere cu lapte..si o si va servesc si cu un paharel (mic mic) sa bem in cinstea sotului!

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hbro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Buna, dragi burtici!

E foarte frumos afara in Buc, dar un pic rece. Ce-as mai iesi la plimbare, dar astept musafiri.

Am bagat in mine doua portii de spanac si de abia mai respir

Alina, stiu ca la BCR poti rezolva la orice sucursala cu actele si cardul.

Maya, incearca sa speli pe jos cu solutie de apa si cateva picaturi de ulei esential de tea tree. Chiar poti picura in locurile in care banuiesti ca te invadeaza. Eu am scapt in baie de aceasta "delicata" problema (scurgerea era de vina).

Hbro, ce usurare. Pana la urma ai reusit sa stabilesti varsta sarcinii?

Anca, te asteptam cu vesti bune.

Arissa, ne bucuram pt tine

Emushi, mmmm si mie imi plac foarte mult ciupercile la gratar.

Fetelor
, si sa bucurati de ultima zi de w/e.

Cris 22+ cu

Buna dimineata!Da, are 16 saptamani.Astazi speram sa aflam si daca este fetita sau baietel!

HBRO
16+ si (2ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hbro spune:

Buna dimineata!Toata lumea bine?Saptamana usoara si calda!
Vroiam sa va intreb daca voi lucrati sau stati acasa!

HBRO
16+ si (2ani)

Mergi la inceput