Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 16
Dragaica spune:
Neata fetelor si de la noi 3
, la noi e urat afara, inorat, a plouat, abia 2 grade 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
16+ de
si 
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Neata fetelor si de la noi 3 ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 16+ de si ![]() |
Neata!

Alina
19+ cu 
gargarita
maya71 spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Neata fetelor si de la noi 3 ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 16+ de si ![]() |
'Neata... ai facut ochisori? ce vrei, cafea, ceai sau... sheik de lapte cu banane?! eu sunt la faza cu macinici... nu a scapat mama de noi pana nu a mai facut un rand... si nu stie ca o asteapta un altul...
lalala13 spune:
na' ca trebuia ceva sa ma enerveze azi...sotul a plecat la fotbal cu baietii cica pentru 2 ore..si deja lipseste de 4..
am niste draci, ca m-a lasat cu curatenia in pom..ca eu nu mai pot sa fac anumite lucruri..a inceput si a plecat si nu a terminat. plus ca ma simt extrem de singura..
----------------------------------------------
my somebody.... 
21+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
maya71 spune:
| citat din mesajul lui lalala13 na' ca trebuia ceva sa ma enerveze azi...sotul a plecat la fotbal cu baietii cica pentru 2 ore..si deja lipseste de 4.. am niste draci, ca m-a lasat cu curatenia in pom..ca eu nu mai pot sa fac anumite lucruri..a inceput si a plecat si nu a terminat. plus ca ma simt extrem de singura..---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 21+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
Lala, fai o surpriza... nu/i zice nimic, din contra... calma, linistita, vorbeste frumos, alinta/l, sa te 'pisicesti', sa/i spui ce dor ti/a fost de el si cum i/ai simtit tu lipsa... sigur el se asteapta la altceva, sa tuni si sa fulgeri iar el si/a pregatit deja speack.ul... si sa vezi ce frumos o sa se poarte... Hai, treci peste asta, e ceva minor in marea aventura a vietii noastre.

bumblebee spune:
| citat din mesajul lui lalala13 na' ca trebuia ceva sa ma enerveze azi...sotul a plecat la fotbal cu baietii cica pentru 2 ore..si deja lipseste de 4.. am niste draci, ca m-a lasat cu curatenia in pom..ca eu nu mai pot sa fac anumite lucruri..a inceput si a plecat si nu a terminat. plus ca ma simt extrem de singura..---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 21+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |

lasa si tu curatenia tot pt el, stiu ca-i greu sa nu te enervezi, dar lasa curatenia, mai bine niste muzica sau un film
Alina
19+ cu 
gargarita
Alina2005 spune:
Ileana, ai o burtica foarte frumoasa, iar tie iti sta asa de bine cu ea, se vede ca esti mandra ca vei fi mamica pentru a 3-a oara. Ai niste copii minunati, nu ma satur sa-i privesc, iar comentariile la fotografii imi merg la suflet. Sa-ti traiasca copiii si sa fiti fericiti impreuna!
Dragaica, e bine totusi ca nu mai ninge, nu? Presupun ca si tu astepti primavara ca si noi..Pup
Alina,
22+ cu
dulce
Fetita mea
ankalaura spune:
Salutare burtici, hop si eu la voi in trecere.
Eu am doua nazdravane, din care cea mica este pepenas de iulie 2008.
Noi ne pregatim sa zburam definitiv spre un alt continent si am inceput bagajele.
Va doresc tuturor nasteri usoare, bebelusi perfecti si fericire maxima in viata de mamica!
Te rog sa folosesti mica publicitate .
Mycya spune:
salutare burtici
si tie Maya
,azi am facut 19 saptamani
am intrat in luna a 5-a
,voiam si eu sa scot burtica la plimbare ca tot creste mai mare dar la ce vreme e si aici ca si la Dragaica
.
Maya si pe mine ma lasat fara cuvinte cand am citit de moartea mamicii Carmen,efectiv imi vine sa plang cand ma gandesc cat de nedreapta e viata
,si cum au ramas bietii copilasi fara mamica lor

Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
19+
maya71 spune:
Fetelor, chiar acum a zis (vag) la Antena despre mamica Carmen... se face un sondaj 'Cate ore petrecem la munca...'